QUOTE(evelinki @ 2012 09 06, 07:53)
man tai jau nieko keisto, nes daugelis parduotuviu per didelius sale'us neturi visu prekiu. As irgi vieno sijono negausiu, ir to, kur labiau norejau.
O man keista, nes kiek perku, tai taip nebuna, kad uzsakai, o tada staiga nebeturi prekiu....
Va dabar Talbots velgi pavede 'We are sorry that the merchandise listed below is no longer available as the number of orders exceeded our expectations.' - nu man nera normalu pardavinet bile kiek, o paskui ziuretis turi ar ne.
Pvz Macys dideli sale'ai buna, uzsisakai daugiau prekiu, tai buna ir per 5 siuntinukus atsiuncia - vienus daiktus is sandelio, kitus is kazkurios parduotuves ir pan, bet tiesiog surenka tuos daiktus tvarkingai. O Talbots pirma parase, kad iesko parduotuvese, tada, kad nebera. Man taip labai daug neaiskumo, nes uzsakai, bet tai nieko nereiskia - gali ir negaut tu prekiu
Bet gal cia kitaip kai as pati perkuosi. O kai per tarpininkes, tai ir iki uzsakymo laiko situacija gali keistis, ir kazkokiam daiktui daug norinciu ir visoms neuztenka ir pan....