Įkraunama...
Įkraunama...

TALBOT

QUOTE(shopingas @ 2012 09 04, 00:22)
Reiketu ziuret ka prie kodo raso (as isvis tokio nematau Talbots puslapyje, i emaila uzsiprenumeravus, bet nieko negavau) - bet manau negalios, nes dabar sventinis savaitgalis, tai visur papildomi kodai, nuolaidos ir tt, bet siandien paskutine diena.

Galioja kodas, datos neparasyta - 029353545
Atsakyti
Kelintą valanda papildo prekes Talbots?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 09 04, 09:13)
Galioja kodas, datos neparasyta - 029353545

O, geras thumbup.gif Reikes pasikuist, nors mano norimu dalyku seniai nera dydziu...
Atsakyti
Aciu uz koduka 4u.gif Pasinaudojau ir as, tai man raso 'september' prie tu 25% ir prie nemokamo siuntimo - gal galios visa rugseji (butu gerai) 4u.gif

Pasiemiau si MEGZTUKA - esu ji nusipirkus parduotuvej dar per pirmus nukainavimus uz $35, bet dar nenesiojau, tai dabar su koduku ir nemokamu siuntimu uzsisakiau ji ir ta parduotuvini nunesiu grazint - vis susitaupys $15. ax.gif

Perziurejau kas dar like, bet nieko, ko noreciau. Nors jau pries koki menesi nieko nebuvo - batu dydziu visai nebuvo norimu, rubu buvo, dariau uzsakyma, bet is jo puse neatsiunte (nes nebeturejo - tik man pikta kam leidzia uzsakyt, jei po to 3 dienas ziurisi ir tik tada paraso, kad neturi).
Atsakyti
Sveikos,o kur tą kodą įrašyti reikia, su anglu kalba nelabai draugauju, kur offer code ar kur kitur?
Atsakyti
QUOTE(Juliaana @ 2012 09 04, 19:24)
Sveikos,o kur tą kodą įrašyti reikia, su anglu kalba nelabai draugauju, kur offer code ar kur kitur?

Aha, tenai. 4u.gif Ir nepamirskit paspaust 'apply', kad priimtu ji.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 09 04, 20:29)
Aha, tenai.  4u.gif Ir nepamirskit paspaust 'apply', kad priimtu ji.

Gaila,bet man nepritaiko
padarius "applyaa', rašo Enter your S&H information and re-enter your offer code
kame čia reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juliaana @ 2012 09 04, 20:46)
Gaila,bet man nepritaiko
padarius "applyaa', rašo Enter your S&H information and re-enter your offer code
kame čia reikalas  g.gif

Na juk raso ka daryt - ivest siuntimo info pirma, o po to koda. Susidedat prekes i krepseli, tada ji atsidarot, pasirenkat siuntima (sali ir irasot pasto koda), spaudziat 'apply' prie siuntimo, tada i kodo laukeli rasot koda ir spaudziat 'apply'.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 09 04, 21:15)
Na juk raso ka daryt - ivest siuntimo info pirma, o po to koda. Susidedat prekes i krepseli, tada ji atsidarot, pasirenkat siuntima (sali ir irasot pasto koda), spaudziat 'apply' prie siuntimo, tada i kodo laukeli rasot koda ir spaudziat 'apply'.

Patikslinsiu - sali pasirenkat "United States", pasto koda galit vest 12345, tada aktyvuosis nuolaidinis kodas.
Atsakyti
Bet tai tik antrakart internetu is Talbots perku ir antrakart problemos.... Pirmakart, tai buvo tyla kelias dienas, o tada parase, kad puses prekiu neturi - tipo nesusiziurejo. Tai man nelabai patinka, kad sistema taip nesutvarkyta ir nezino ka turi ko ne, na netiksliai suskaiciuota (nes ir po keliu dienu ziurejau ir visas tas neesamas prekes uzsakinet leido toliau).

Na o sikart parase del vakarykscio uzsakymo, kad iesko parduotuvese mano megztinuko doh.gif Tai kaip suprantu sandelyje nera, tai kuri parduotuve dar likusi turi. Nu kazkaip nepatinka man taip... sad.gif

Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 09 04, 19:03)
tik man pikta kam leidzia uzsakyt, jei po to 3 dienas ziurisi ir tik tada paraso, kad neturi).

man tai jau nieko keisto, nes daugelis parduotuviu per didelius sale'us neturi visu prekiu. As irgi vieno sijono negausiu, ir to, kur labiau norejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 06 rugsėjo 2012 - 06:55
QUOTE(evelinki @ 2012 09 06, 07:53)
man tai jau nieko keisto, nes daugelis parduotuviu per didelius sale'us neturi visu prekiu. As irgi vieno sijono negausiu, ir to, kur labiau norejau.

O man keista, nes kiek perku, tai taip nebuna, kad uzsakai, o tada staiga nebeturi prekiu....

Va dabar Talbots velgi pavede 'We are sorry that the merchandise listed below is no longer available as the number of orders exceeded our expectations.' - nu man nera normalu pardavinet bile kiek, o paskui ziuretis turi ar ne. ax.gif

Pvz Macys dideli sale'ai buna, uzsisakai daugiau prekiu, tai buna ir per 5 siuntinukus atsiuncia - vienus daiktus is sandelio, kitus is kazkurios parduotuves ir pan, bet tiesiog surenka tuos daiktus tvarkingai. O Talbots pirma parase, kad iesko parduotuvese, tada, kad nebera. Man taip labai daug neaiskumo, nes uzsakai, bet tai nieko nereiskia - gali ir negaut tu prekiu doh.gif

Bet gal cia kitaip kai as pati perkuosi. O kai per tarpininkes, tai ir iki uzsakymo laiko situacija gali keistis, ir kazkokiam daiktui daug norinciu ir visoms neuztenka ir pan....
Atsakyti