Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai, l/d "Žingsnelis", Rasytės 9, tel.460166

Uz burelius ir as, jau isvis darzelis jokios funkcijos tuoj neatliks, tik pavalgymo ir pietu miegojimo........ tai ka po 19h.(grupe tipo iki tiek dirba) vest vaika reiktu i bureli??? tai kada jam miegot eit???? nu kuo toliau tuo graziau........ protest.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaMama @ 2011 11 07, 14:41)
jau isvis darzelis jokios funkcijos tuoj neatliks, tik pavalgymo ir pietu miegojimo........
Įdomiai čia išsireiškėte... g.gif
Ir lopšely, ir daržely nenutrūkstamai vyksta ugdymas, išskyrus tą laiką, kai vaikai miega. Vaikai ugdomi visapusiškai. Aš būrelius. Tačiau būreliai - tik papildoma veikla.
Atsakyti
tai jus galvojat ... kad vaikai be bureliu... tik valgo ir miega? blink.gif ir kad aukletojos sedi ir nosi krapsto? g.gif o kas ugdo musu vaikus? buti sveikais, kūrybiškais t.t. kuno kult.aukl. fiziškai išsivysčiusiais ir t.t muzik.iv. dainu,manksteliu ir t.t ...manau darželyje dirbta kvalifikuoti pedagogai. kiek zinau...auklėtojos kas penkerius metus turi kelti kvalifikaciją, tobulinasi taip pat yra rengiami kursai, seminarai, iv.veiklos... jus lengva ranka nubraukiat ju visa darba... tokiu savo pasak... pasedekit nors viena diena... savo grupėje ir pamatysit, kiek jie visko daug nuveikia per diena... as, labai gerbiu musu aukletojas uz ju darba... thumbup.gif ir vaikas parejas pasakoja...ka dare per ryto rata ar prie stalu... labai smagu pasiklausyti... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2011 10 21, 16:06)
kartais kai pasiklausau kitu mamu kuriu vaikai eina vvisai i kitus darzelius tai tada tikrai pastebiu kaip pas mus gerai smile.gif

4u.gif pas mus tikrai gerai... aukletojos superrrrr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaP.: 07 lapkričio 2011 - 17:17
QUOTE(LinaP. @ 2011 11 07, 16:53)
tai jus galvojat ... kad vaikai be bureliu... tik valgo ir miega?  blink.gif ir kad aukletojos sedi ir nosi krapsto?  g.gif  o kas ugdo musu vaikus?  buti sveikais, kūrybiškais t.t. kuno kult.aukl. fiziškai išsivysčiusiais ir t.t muzik.iv. dainu,manksteliu ir t.t ...manau darželyje dirbta kvalifikuoti pedagogai. kiek zinau...auklėtojos kas penkerius metus turi kelti kvalifikaciją, tobulinasi taip pat yra rengiami kursai, seminarai, iv.veiklos... jus lengva ranka nubraukiat ju visa darba... tokiu savo pasak... pasedekit nors viena diena... savo grupėje ir pamatysit, kiek jie visko daug nuveikia per diena... as, labai gerbiu musu aukletojas uz ju darba...  thumbup.gif  ir vaikas parejas pasakoja...ka dare per ryto rata ar prie stalu... labai smagu pasiklausyti...  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Tikrai taip. Būreliai tik dar viena lavinimo preimonė, auklėtojos juk irgi ne barbės-devyndarbės, jau ir taip yra visų galų mestrėmis, o ir vaikų poreikiai, polinkiai skirtingi. Jie papildo ugdymo procesą.
Atsakyti
oi ponios nepulkite....nesikabinekit prie zodziu smile.gif biggrin.gif as taip pat esu patenkinta savo aukletojomis ir tt.... bet manau, kad ir jom butu lengviau jei vaikai eitu i burelius, gi negali jos 20 vaiku islavint, ju pagrindinis darbas priziuret musu vaikus kol mes esame uzsiemusios, taip pasake ir pati direktore pernai per susirkima.... bureliai organizuojami kazkokiu konkreciu tikslu man atrodo.... nemanau, kad grupeje daug demesio skiriama lavinimui..... bet as irgi dziaugiuosi kiek aukletojos suspeja uzsiimti su vaikais siuo klausimu...
Atsakyti
QUOTE(LinaMama @ 2011 11 08, 10:57)
oi ponios nepulkite....nesikabinekit prie zodziu smile.gif  biggrin.gif  as taip pat esu patenkinta savo aukletojomis ir tt.... bet manau, kad ir jom butu lengviau jei vaikai eitu i burelius, gi negali jos 20 vaiku islavint, ju pagrindinis darbas priziuret musu vaikus kol mes esame uzsiemusios, taip pasake ir pati direktore pernai per susirkima.... bureliai  organizuojami kazkokiu konkreciu tikslu man atrodo.... nemanau, kad grupeje daug demesio skiriama lavinimui..... bet as irgi dziaugiuosi kiek aukletojos suspeja uzsiimti su vaikais siuo klausimu...

Prižiūrėt vaikus? Taip sakė direktorė? blink.gif Jūs gal auklėtojų pareigybes paskaitykit, jos ikimokyklinio ugdymo pedagogės, o ne vaikų prižiūrėtojos. jau pats pavadinimas ugdymo turėtų ką nors sakyti. Ir lavinimo grupėse tikrai daug, pasidomėkit, ką vaikas veikė, o ne tik ar miegojo ir valgė. Pagal jūsų logiką- mokykloje irgi mokytojai prižiūri vaikus, kol tėvai užsiėmę. doh.gif
Atsakyti
Na na, jau tik nereikia bereikalingai uzsipult zmogaus. Gi niekas nesako, kad vaikai nelavinami ir nieko nemokomi. Tik sako, kad nori, jog darzeliuose butu bureliai. O to mes visos norim. Taip, kad bukim draugiskos ir vieningos mirksiukas.gif
Del uzimtumo grupese. As sutinku su LinaMama, kad maziukai maziau visko ismoksta, nei vyresni, bet tai naturalu ir cia niekas nieko gi nekaltina, kad vaikai gryze is darzelio ariju nedainuoja schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beiker: 08 lapkričio 2011 - 12:09
jus cia ne i tema su tom mokyklom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lopšelis, darželis yra ikimokyklinio ugdymo mokykla; auklėtojos - ikimokyklinio ugdymo mokytojos. Taigi, net labai į temą.
Atsakyti
As tai susidariau ispudi, kad tikrai gerai tiems maziams lopselyje visokiu darbeliu ivairiom technikom ir panasiai, o kaip dainuoja.... nemanau kad namie su aukle daugiau pasiektu, o dar kas savaite tema kazkokia vyksta tai mano manymu saunu... man tik neramu kai nemazas vejas ir zingsniuoja tie maziai i lauka laksto duksta susyla, o vejas.... bet cia ir tai negaliu pykt tokia tvarka....
As tai nenoriu ieskoti blogybiu darzely visur ju yra ir bus, vat man kur kas smagiau pasidziaugti kad vel atsinaujino darzelio kiemas supynemis....
Ir dar nekantriai laukiu kokios temos bus Naujiems metams ir ar bus koks bendras renginukas .... vat sito tai labai laukiu pasiruosus adata ir siula siuti vaikui koki nors kostiuma smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Sakykit, gal girdėjot ar yra vietų į lopšelį?
Esam užsirašę į šį darželį, , mažei 2,5 m. o direktorė kiek šnekėjau nė į kalbas kitokias net nsileidžia... o į daržą nepriima, nes neturi 3 metų... sad.gif
Sakau paklausiu gal ką girdėjot? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti