Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai, l/d "Žingsnelis", Rasytės 9, tel.460166

http://www.gismeteo....ity/daily/4202/

pasirinkit pagal savo miestą, čia bendra miesto temperatūra. Tik, deja, kiekvienam rajone vis kitaip. Jei gyveni centre ir dar kokioj "duobėj", tai bus šilčiau nei kur ant kalno ir pakašty miesto. Užtai remiamasi bendra miesto prognoze. ti va, kai darželis tvirtina, kad buvo - 19, kai visi prognozių puslapiau Inte tvirtina -20-21, tai doh.gif Ale paskui vistiek švietimas jiems duos nurodymus, ar vis tik tos dienos bus pateisintos, ar ne... nu kai mano kieme -23, tai negaliu teigti, kad -19. beje, ir termometrai nevienodai juk rodo..prie pat lango visada bus šilčiau nei 3 m nuo lango. tik kad va niekas nekabinam termometrų ant šakų dėl tikslumo biggrin.gif
Atsakyti

Temperatura 8.00 ryto buvo -20, o dabar -23. Cia prie Fredos.

Atsakyti
Ačiū..tiesiog noriu įsitikint, kad darželis nėra gudresnis už mus visas biggrin.gif
Atsakyti
pioneers.gif Na va... skambino aukletoja nuo 2012-02-01 iki 2012-02-03 bus pateisinta. Direktores įsakymu. clap_1.gif
tai nereikes pazymos is daktaro prasyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaP.: 01 vasario 2012 - 11:27
QUOTE(wilmusia @ 2012 02 01, 11:20)
darželis nėra gudresnis už mus visas  biggrin.gif
?.. mastau.gif

Darželis taip pat seka prognozes, turi "nuosavą", Metrologijos centro patikrintą, termometrą ir laikosi įstatymų. Jokių gudrybių. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 02 01, 14:25)
?.. mastau.gif

Darželis taip pat seka prognozes, turi "nuosavą", Metrologijos centro patikrintą, termometrą ir laikosi įstatymų. Jokių gudrybių.  tongue.gif

Nu tai kodėl šiandien visi įmanomi mano rasti meteorologijos centrai tvirtino, kad kaune ryte buvo -20-21, o darželis tvirtina, kad -19. kai tuo tarpu už mano lango net -23. ir pasakys, kad čia darželis nešališkas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2012 02 01, 20:09)
darželis tvirtina, kad -19.
Prašau teiginį paremti faktais. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 01 vasario 2012 - 20:18
Nesuprantu, kur čia problema. Taigi šiandien, kas nėjo į darželį, jau nereiks mokėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2012 02 01, 20:28)
Nesuprantu, kur čia problema. Taigi šiandien, kas nėjo į darželį, jau nereiks mokėt  g.gif
Taip. Tik reikia pranešti auklėtojai, kad neatvyksit dėl šalčio.
Jei vaikas serga ir bus gydytojo pažyma, taip pat reikia pranešti neatvykimo priežastį. Tėvams tai nelabai svarbu, bet svarbu auklėtojoms, fiksuojant lankytų-nelankytų, pateisintų-nepateisintų dienų skaičių.
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2012 02 01, 20:09)
Nu tai kodėl šiandien visi įmanomi mano rasti meteorologijos centrai tvirtino, kad kaune ryte buvo -20-21, o darželis tvirtina, kad -19. kai tuo tarpu už mano lango net -23. ir pasakys, kad čia darželis nešališkas? g.gif

Na man irgi šiandien darbe "tvirtinimų" buvo visokių nuo -19 iki -26. Tai jeigu auklėtojos termometras už lango rodė -19, tai taip ir pasakė.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 02 01, 20:46)
Na man irgi šiandien darbe "tvirtinimų" buvo visokių nuo -19 iki -26. Tai jeigu auklėtojos termometras už lango rodė -19, tai taip ir pasakė.

pas mane buvo ant lango is gatves puses -23, is kiemo -21, o masinoj -19... as papuoliau i jusu intervala megalol.gif
Atsakyti
Informacija, kad būtų visiškai ramu: http://kaunas.lt/index.php?742711541 4u.gif
Atsakyti