Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai, l/d "Žingsnelis", Rasytės 9, tel.460166

QUOTE(Gidli @ 2012 04 18, 12:12)
padekit kas nors surasti, kur darzelio el. puslapi info apie 2% kazkur kazkada lyg maciau, na dabar niekur nerandu sad.gif ir is vis ziuriu informacija ten tai nelabai atnaujinama

Aš popierinį variantą pildžiau, buvo grupėje lapai padėti.
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2012 04 18, 12:12)
padekit kas nors surasti, kur darzelio el. puslapi info apie 2% kazkur kazkada lyg maciau, na dabar niekur nerandu sad.gif ir is vis ziuriu informacija ten tai nelabai atnaujinama
Aš pildžiau naujo pavyzdžio deklaraciją elektroninėj sistemoj. Ten tereikia įrašyti Juridinio asmens kodą - 191643637. Dar galima pažymėti, iki kurių metų skiriate paramą (galima iki 2015 m.), tuomet nereikės kasmet pildyti tos deklaracijos.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 04 18, 12:15)
Aš popierinį variantą pildžiau, buvo grupėje lapai padėti.

pas mus nemaciau, nors aisq mes beveik visa kova nebum darzelyje tai smile.gif

QUOTE(klopedija @ 2012 04 18, 13:41)
Aš pildžiau naujo pavyzdžio deklaraciją elektroninėj sistemoj. Ten tereikia įrašyti Juridinio asmens kodą - 191643637. Dar galima pažymėti, iki kurių metų skiriate paramą (galima iki 2015 m.), tuomet nereikės kasmet pildyti tos deklaracijos.

tai va va va to kodo ir ieskau, net pavargau smile.gif
Atsakyti
Viskas yra darželio tinklapyje
Atsakyti
QUOTE(LinaP. @ 2012 04 18, 14:45)
Viskas yra darželio tinklapyje

tai nuoroda ideikit kur????? as zinau kad yra nu bet kad niekaip nerandu smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, bet pasirodo suklydau - jau nebera. Sorry
Atsakyti
Viskas yra pačiam pirmam puslapy: http://www.zingsnelis.kaunas.lm.lt/
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 04 15, 22:23)
Braita, direktore ir man gera ispudi paliko kai rasiau prasyma. O Jus ar patenkinta esat siuo darzeliu?

Darželio grupei jokių priekaištų, auklėtojos superinės, neatsidžiaugiu, kad vaikas ten eina thumbup.gif O lopšelio grupėje man tik viena auklėtoja per saldi, bet jos kompetencija neabejoju, vaikais pasirūpina, na prikibti neturiu prie ko. tiesiog čia gal tik šiaip biolaukai nesutampa ax.gif Iš esmės darželiu džiaugiuosi, prižiūrėtas, neapleistas, dėl vaikų stengiamasi.
Tik galėtų mišrias grupes daryti, kad sesės ir broliai papultų į vieną grupę. Bet sakė, nepasiteisino šis reikalas, kažkada tokios buvo doh.gif
Atsakyti
Zinokit, as labai pries misrias grupes- labai sunku rasti bendra uzsiemima 3meciui ir 6meciui. O cia kai visi vienu metu gimimo, jie yra panasaus tiek psichologines, tiek protines brandos lygio. Manau, kad ir aukletojoms taip paprasciau. Maziukams, aisku, gal ir nieko mokytios visko is didesniu, bet kai lieka keli dideli ir sugriuna maziukai, tie dideli amziumi pargrizta atgal.
Esu labai labai patenkinta siuo darziuku, aukletojomis. Labai gaila, kad mes jau baigiam paruosiamukus sad.gif
Atsakyti
sweikos 4u.gif norejau paklausti kuriais vasaros menesiais dirbs darzelis?
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2012 04 23, 20:55)
sweikos 4u.gif  norejau paklausti kuriais vasaros menesiais dirbs darzelis?
Trumpai: liepą nedirbs.
Atsakyti
Radau www.ikimokyklinukas.lt - gal kam reikia 4u.gif
Gegužės 7–11 dienomis nuo 10 iki 18 valandos Kauno ikimokyklinėse įstaigose ir darželiuose-mokyklose vyks atvirų durų dienos „Darželiai kviečia“.
Kviečiame šeimas, namuose auginančias mažamečius vaikus, pasinaudoti puikia proga parinkti vaikui tinkamiausią ugdymo įstaigą. Adresus galite sužinoti ir informaciją apie ikimokyklinį ugdymą galite rasti Kauno miesto savivaldybės internetinės svetainės skyrelyje „Švietimas ir kultūra“ bei internetiniu adresu http://darzeliai.kaunas.lt.

2012–2013 mokslo metų naujiena – atidaromos bendrosios paskirties darželio grupės Kauno lopšelyje-darželyje „Klausutis“ (Kovo 11-osios g. 14, tel. 45 43 09) ir Kauno Aleksandro Stulginskio pagrindinėje mokykloje (Partizanų g. 152, tel. 31 20 88).
Papildyta:
Nu vel sumaišiau. Sorry.
www. ikimokyklinis.lt
Dabar gerai
Atsakyti