Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai, l/d "Žingsnelis", Rasytės 9, tel.460166

QUOTE(klopedija @ 2011 06 20, 20:34)
Prašom pasidalinti patirtimi!  mirksiukas.gif

jei pasidalinsiu, po tikrai i daza nepateksim lotuliukas.gif

o siaip tai jau nieko nesuprantu, paziurejau toj sistemoj - raso, kad mes pirmi eilej, o darzeli kai skambinau sake 7, tai kam ta sistema, jei vistiek nera ten aiskumo
Atsakyti
QUOTE(Laba Diena @ 2011 06 20, 20:04)
Dar kartą klausiu: sakot, piktas forumas? Būtų jaukesnis ir linksmesnis, jei pasipasakotumėt, ką vaikai veikė lopšely/daržely per dieną, ką išmoko. Renginių kas mėnesį po kelis, o atgarsio jokio.  g.gif
Beje, kur tas "Boružiukų" triratukas? lens.gif

nu bert pagarbos tai reikia turet vieni kitems, ar Jus vaikystei to nneismokino, o dviratukas beja sekmngai yra grupeje, gal nufotografuoti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2011 06 20, 18:02)
ir dar pamastymui kas turit kudikelius ir renkates tarp rasytes ir zingsnelio. jei vaika norit leisti nuo 1.5 metuku, tai zingsnelis tik. jei ruosiates pvz nuo 2 su trupuciu leisti vaika tai lengviau pateksit i rasyte. aisku, vaika uzrasyti reiktu abiems atvejais nuo gimimo. o aritmetika paprasta. siais metais tokiu dvimeciu i zingsneli priims turbut 15 (dar 15 nuo praejusiu metu yra 2009 gimusiu, ir 15vaiku 2010 metais gimusiu), o i rasyte 3 grupes po 20 vaiku. (rasyteje lopselinukai 2-3 metu). gal kam pravers tokia informacija. tiesiog reikia pradzioj pagalvoti iki kiek noresite auginti vaikuti. as rasiau i artimiausia darzeli tiesiog, nes nezinojau salygu ir vos "nenudegiau"

tai jau jo. ai matosi, kad labai piktas forumas.

Kiek mano akys mato, Rasytės darželyje taip pat tik po 15 vaikų lopšelyje, kiek žinoma, vaikų skaičiaus savivaldybė nedidino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eugute: 20 birželio 2011 - 19:48
Šnekam čia apie skaidrumą, aiškumą... Susipažinkit su "aukštesniųjų" instancijų skaidrumu hihihi.gif : http://www.diena.lt/...mln-litu-359436

Ką daryti, kai vasaros mėnesiais vaikai lieka be darželio? Klausimas, aišku, retorinis, bet galima rasti labai daug išeičių. Viena jų gali būti panaši į tokią: http://www.diena.lt/...s-centra-359590
Kas prižiūrės vaikus? Gal savanorių atsiras!
Kur rasti patalpas? Kreipkitės į Seniūnijas, Parapijas, Savivaldybę... Belskite - ir bus atidaryta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laba Diena @ 2011 06 20, 20:04)
Tik kaip, jei ne kliedesiais, pavadinti tokią išvadą: Žmogus, kojos į įstaigą neįkėlęs, jau skleidžia nesąmones.
Dabar yra dvi penkiamečių grupės, jos nuo rugsėjo automatiškai tampa priešmokyklinėmis.
Lopšelio viena grupė reorganizuojama į darželio grupę todėl, kad susidaro dvi trimečių grupės, o išleidžiama tik viena, kuri dabar buvo priešmokyklinė. Kur dėti tuos lopšeliokus, kurie jau lanko ir kurie jau priaugo iki darželio? Mest "už borto"?

nu bet jums tikrai su galva negerai. toks vaizdas ka as rasiau ir ka jus, tai ne tas pats?
as rasiau, kad iena lopselio grupe sumazeja siais mokslo metais, o viena priesmokykline grupe padideja. jus rasot, kad is vienos lopselio grupes pasidaro darzelio grupe, o is vienos darzelio - priesmokykline. tai reziume abi vienodai parasem, o jus dar vadinat, kad as kliedesius rasau. tikrai nemokat skaityti ir nebandot net suprasti ka kitas raso.

QUOTE(Eugute @ 2011 06 20, 20:42)
Kiek mano akys mato, Rasytės darželyje taip pat tik po 15 vaikų lopšelyje, kiek žinoma, vaikų skaičiaus savivaldybė nedidino  g.gif

taip sake mamos, kuriu vaikai eis nuo rugsejo i rasyte. pvz boruziuku grupeje tikrai priimta 20 vaiku. ale mamos sake, kad miegamajame suskaiciavo tik 18 lovu. nu jos nezino kaip cia bus. pamatysim rugseji.
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2011 06 20, 21:42)
jus rasot, kad is vienos lopselio grupes pasidaro darzelio grupe, o is vienos darzelio -  priesmokykline. tai reziume abi vienodai parasem,
Laba Diena ne taip rašė. schmoll.gif Buvo net paryškinus: "Dabar yra dvi penkiamečių grupės, jos nuo rugsėjo automatiškai tampa priešmokyklinėmis."
Gerbiamoji, Jūs susipainiojote. Jei vis dar kažkas neaišku, dar kartą nueikit į Žingsnelį.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 06 20, 22:14)
Laba Diena ne taip rašė.  schmoll.gif  Buvo net paryškinus: "Dabar yra dvi penkiamečių grupės, jos nuo rugsėjo automatiškai tampa priešmokyklinėmis."
Gerbiamoji, Jūs susipainiojote. Jei vis dar kažkas neaišku, dar kartą nueikit į Žingsnelį.

tai taip as viska suprantu ir visai nesiginciju. bet jus ir nepaneigsite, kad dabar yra viena priesmokykline grupe, o nuo rugsejo bus dvi, o lopsiuku buvo 4, o bus 3.
darzelyje grupiu skaicius nei padauges, nei pamazes juk. as nenorejau pabrezti kas is ko reorganizuosis. tik visumoj skaiciavau grupes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepacka: 20 birželio 2011 - 21:22
Apie gera, ax.gif buvo musu lopselinukai ana penktadieni "turistiniam", aisq as ten nedalyvavau ir ispudziais pasidalinti negaliu bet pasak aukletoja tai viskas praejo puikiai, eijo vaikai takeliu kr zole aukstesne uz juos, tada pievutei vis draugiskai uzkando smile.gif na man tai liuks kad tokius dalykus organizuoja ypac kad su tokais mazais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2011 06 20, 22:37)
Apie gera,  ax.gif  buvo musu lopselinukai ana penktadieni "turistiniam", aisq as ten nedalyvavau ir ispudziais pasidalinti negaliu bet pasak aukletoja tai viskas praejo puikiai, eijo vaikai takeliu kr zole aukstesne uz juos, tada pievutei vis draugiskai uzkando smile.gif na man tai liuks kad tokius dalykus organizuoja ypac kad su tokais mazais  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

jo jo mano mazius nusinese desrytes, tai kuprines is ranku nepaleido- saugojo kaip didziausia turta lotuliukas.gif
siaip dar labai noreciau pagirti nauja fizinio lavinimo mokytoja, nu kokia ji man fainuole, kokiu atrakciju vaikams lauke prigalvoja ir manksta rytais lauke, ir estafetes iki pietu visokios smagiausios, ir aitvarus maciau kazkada nesesi, ir balionelius pripiltus vandens (nezinau ka jie ten su jais dare, bet atrode smagiai pilnas bliudas tu balioneliu), nu mano vyresnele taip laukia tu uzsiemimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melide: 20 birželio 2011 - 21:49
QUOTE(melide @ 2011 06 20, 22:45)
jo jo mano mazius nusinese desrytes, tai kuprines is ranku nepaleido- saugojo kaip didziausia turta  lotuliukas.gif
siaip dar labai noreciau pagirti nauja fizinio lavinimo mokytoja, nu kokia ji man fainuole, kokiu atrakciju vaikams lauke prigalvoja ir manksta rytais lauke, ir estafetes iki pietu visokios smagiausios, ir aitvarus maciau kazkada nesesi, ir balionelius pripiltus vandens (nezinau ka jie ten su jais dare, bet atrode smagiai pilnas bliudas tu balioneliu), nu mano vyresnele taip laukia tu uzsiemimu

aha. siandien maciau kaip mete i krepsi lauke. matesi is karto, kad tryksta gera energija mokytoja
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2011 06 20, 22:53)
aha. siandien maciau kaip mete i krepsi lauke. matesi is karto, kad tryksta gera energija mokytoja

nu ji man toks "nepavargstantis strakaliukas" prigalvojantis vaikams linksmybiu
Atsakyti
QUOTE(melide @ 2011 06 20, 22:45)
jo jo mano mazius nusinese desrytes, tai kuprines is ranku nepaleido- saugojo kaip didziausia turta  lotuliukas.gif

o kaip smagu, kai diena nebunu salia tai ir nezinojau, tik viena kart maciau (kai pramiegojom doh.gif ) kad lauke manksta dare tai irgi man liuks ideja thumbup.gif
Atsakyti