Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai, l/d "Žingsnelis", Rasytės 9, tel.460166

Kai vaiką užrašėt, gavote prašymo kopija, ten kampelyje yra parašytas ID
Atsakyti
QUOTE(koalaa @ 2011 08 08, 13:13)
Kai vaiką užrašėt, gavote prašymo kopija, ten kampelyje yra parašytas ID

g.gif du vaikus rasiau i darzeli, nei karto negavau prasymo kopijos
Atsakyti
Tada reikia kreiptis į administracija pas direktorę ar sekretorę
Atsakyti
o jei registravausi internetu, kur rasti vaiko ID?
Atsakyti
Darzelio svetainėje rašo - Prašymai dėl vaiko priėmimo į lopšelį-darželį
Tėvai prašymus gali paduoti Jų pasirinktoje ikimokyklinio ugdymo įstaigoje.
Prašymas įregistruojamas tą pačią dieną kai jis gautas. Jei nepateikiami prioritetus patvirtinantys dokumentai juos turi pristatyti per 3 d. d.;

aš siūlau vis vien nuėiti į darželį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koalaa: 08 rugpjūčio 2011 - 16:54
Sveikos, o jei pradesim daryeli lankzti ne nuo rugsejo 1d. ar uytektu pranesti tik aukletojom, ar reikes kokios pazymos ( be tos kur visad rugsejo pirma privaloma) Na mastau mastau ir nesumastau kaip padaryt sad.gif Viduri savaites vaiko negalesiu is seneliu parvezti, savaitgali pries rugsejo pirma, nebus kam vaiko ziureti tas kelias dienas kai i darbe reikes eit, tai jauciu teks tik nuo 5d. eiti, bet 1dieni musu gyd tik po piet dirba tai kaip mum ta pazyma gauti g.gif
Papildyta:
Ir dar klausimelis. Ar pvz mes galim kreiptis i darzelio logopeda su pagalbos prasymu, jei tektu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gidli: 08 rugpjūčio 2011 - 21:57
QUOTE(klopedija @ 2011 08 07, 19:55)
Turėtų jau būti, bent preliminarūs. Pasiskambinkit į darželį.  4u.gif

aš kai skambinu man sako direktorė atostogauja ir neteikia daugiau informacijos apie sarašus o tam pislapy kur reikia vaiko ID ivest parasyta "laukiantis eilej" ar tai reiskia kad nepatekom? sad.gif
Atsakyti
Manau, kad nepatekote...
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2011 08 08, 23:05)
Sveikos, o jei pradesim daryeli lankzti ne nuo rugsejo 1d. ar uytektu pranesti tik aukletojom, ar reikes kokios pazymos
Ir dar klausimelis. Ar pvz mes galim kreiptis i darzelio logopeda su pagalbos prasymu, jei tektu?
Pažyma galioja savaitę laiko (nors tiksliai negaliu pasakyti) doh.gif . Susitvarkykit pažymą taip, kad rugsėjo 5 ji dar būtų galiojanti ir pasiskambinkit auklėtojoms.
Ant lauko durų nuolat kabo logopedės skelbimas. Taip pat galite skambinti nurodytu telefonu. mirksiukas.gif

QUOTE(renanata @ 2011 08 08, 23:23)
aš  kai skambinu man sako direktorė atostogauja ir neteikia daugiau informacijos apie sarašus
Matyt, atostogauja ir raštvedė, kuri atsakinga už registrą. Daugiau niekas neprieina prie registro, todėl ir neinformuoja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(koalaa @ 2011 08 08, 22:07)
Manau, kad nepatekote...

vokelio nedavėm ir nepatekom...
Atsakyti
QUOTE(renanata @ 2011 08 09, 11:44)

nesisvaistykit nesamoningom frazem.

pirmaji prieme nes buvo vietu, o mes atejom nuo spalio menesio ir net ne is savo rajono, be jokiu vokeliu ir pan. antraji uzrasiau laiku ir laisvai patekom, taigi, jei nepatekot, kaltinkit tik save, o ne kazka kita nebutais dalykais 4u.gif

o del visu eiliu - direktore grizta rugpjucio 16d is atostogu, tuomet ir kreipkites tikslesnes informacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jepsius: 09 rugpjūčio 2011 - 10:55
QUOTE(renanata @ 2011 08 08, 23:23)
parasyta "laukiantis eilej" ar tai reiskia kad nepatekom? sad.gif
Tai ir reiškia - laukiantis eilėje.
Jei būtų nepatekęs, tai būtų parašyta "nepatekęs".

QUOTE(renanata @ 2011 08 09, 11:44)
Apie vokelių davimą čia jau diskutavome. Pasiskaitykite nuo pirmo puslapio. Ir dar ankstesnę temą dėl visa ko. mirksiukas.gif
Atsakyti