Miergos! Gelbėkit! Ypač kreipiuosi į Nataliunčiką ir Dzinbudizmą, bo jas pažįstu

O tai kitos lieps skaityt visas 25 pereitas temas, o aš, pirma, tingiu - šitą tai perskaičiau - o antra, nieko tuose rauguose nesuprantu!
Bet ne tame esmė, va kokia problemos esmė. Turiu duonkepę

Kepiau du kartus: vakar kažkokią saldžią duoną, o šiandien juodą iš Malsenos pusgaminio, kur tik mielių pridėjai ir kepi.
Ta vakarykštė gavosi kaip kindersiurprizas - kraštai valgomi, o vidurys kliuksi. Ta prasme, vidury kažkokia skylė kliuksinti, kokio kiaušinio dydžio

Kraštus suėdėm, skylę išmetėm

Šiandien gavosi totalinis šūdas ir tragedija

Pirmą zachodą, 3 valandas, ta durna duonkepė nedarė nieko, rezultatas - kažkokie apvolioti trupiniai

Nutariau, kad atba miltų per daug, arba vandens per mažai

tai aš tuos trupinius perskyriau per pusę, dapyliau vandens - išmaišė, bet iškepė kažkokia nelaimė

Skysta duona apvalkale

O kepiau gi antr trečios programos, whole wheat, ir plius dar papildomai, valandą

O gavosi - skystalas. Prapjauni - išbėga

Tai vat prašymas - ar kas nors galėtų man pasakyt ką nors valgomo, ką galima padaryt tam šūdinam daikte, kad šeima galų gale pamatytų iš jos naudą?

Ir kad garantuotai išeitų? Ir nekliuksėtų, ir neišbėgtų?
O tai man labai nepatogu

Visi žino, kad aš šeimininkė chrienova, nu bet jofana, kol negaminu, tol to nesimato taip labai ryškiai