QUOTE(Noa @ 2011 08 11, 20:29)
Tai vat prašymas - ar kas nors galėtų man pasakyt ką nors valgomo, ką galima padaryt tam šūdinam daikte, kad šeima galų gale pamatytų iš jos naudą?

Ir kad garantuotai išeitų? Ir nekliuksėtų, ir neišbėgtų?
Galiu pasiūlyt baltą duoną iš Moulinex receptų knygutės, kol kas man, "super" kepėjai, tik ji visada ir išeina
750 gr (mažiausiam) kepaliukui:
270 ml vandens
1,5 šaukšto aliejaus
1,5 arbatinio šaukštelio druskos
1,5 šaukšto cukraus
2 šaukštai pieno miltelių (aš dedu sojos pieno miltelius, maximoj pirkau)
500 gr kvietinių miltų
1,5 šaukštelio sausų mielių (aš dedu kamputį, labai nedaug, iki 10 gr šlapių mielių)
Duonkepės programa - pagrindinė (pas mane 3,15 val.)