Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 25 tema

QUOTE(success @ 2011 06 23, 14:34)
Juoda lengviau priderinama. O aš dabar turiu dar ir galvos skausmą, ką prie jos autis, kokią delninukę iš kur gauti ir t.t. Norisi kažko švelnesnio prie jos nei juodi 'priedai'  g.gif , tad nusimato dar krūva papildomų išlaidų  doh.gif
drinks_cheers.gif Aš irgi nesuprantu to iš nežinia kur atsiradusio prietaro, kad juoda dėvėti per vestuves atseit netinka  unsure.gif  Manau, ši suknelė juodam variante turėtų būti išties nuostabi ir tinkama bet kokiai iškilmingai progai wub.gif

jau greit ikalbesit imti juoda biggrin.gif
Atsakyti
merginos, o kuom skiriasi maudomo long torso nuo regular g.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Rutik @ 2011 06 23, 14:45)
merginos, o kuom skiriasi maudomo long torso nuo regular  g.gif aciu

tas kur long torso bus ilgesnis
Papildyta:
QUOTE(success @ 2011 06 23, 14:34)
Juoda lengviau priderinama. O aš dabar turiu dar ir galvos skausmą, ką prie jos autis, kokią delninukę iš kur gauti ir t.t. Norisi kažko švelnesnio prie jos nei juodi 'priedai'  g.gif , tad nusimato dar krūva papildomų išlaidų  doh.gif
drinks_cheers.gif Aš irgi nesuprantu to iš nežinia kur atsiradusio prietaro, kad juoda dėvėti per vestuves atseit netinka  unsure.gif  Manau, ši suknelė juodam variante turėtų būti išties nuostabi ir tinkama bet kokiai iškilmingai progai wub.gif
Papildyta:

Jau turbūt visi gražiausi factory megztukai pas jumi kolekcijoj  wub.gif Net pavydu mažumėlę  blush2.gif

aš tai jį pirmą kart girdžiu aplamai rolleyes.gif
kaip tik savaitgalį buvau vestuvėse, buvo ir su juoda suknele.
aš beje irgi buvau pirkus iš jcrew juodą tik man per trumpa pasirodė, nors realiai nuėjau turbūt su dar trumpesne hihihi.gif
Atsakyti
MM man pačiupo šitą Bitter Citrus spalvos 2 dalių bigsmile.gif Šviesiu iš toli biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sita kas nors turit? Kaip ju dydziai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 23 birželio 2011 - 13:51
QUOTE(keistuole @ 2011 06 23, 13:49)
tas kur long torso bus ilgesnis

o kaip zinot kuri pirkti long ar regular? ugis 169? manyc, kad regular turbut, ani?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 06 23, 14:38)
Man tai graziausia Pampariskino figuryte wub.gif
Visi rubeliai gerai atrodo, bet graziausias black blossoms cardigan bigsmile.gif

Oj baikit biggrin.gif as cia ne megztinius noreciau demonstruoti, o maxi sukneles ir sortus bigsmile.gif

Asstule, dzinsai rock and republic smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutik @ 2011 06 23, 13:51)
o kaip zinot kuri pirkti long ar regular? ugis 169? manyc, kad regular turbut, ani?

turetu buti size chart'e parasyta
Papildyta:
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 06 23, 13:52)
Oj baikit  biggrin.gif as cia ne megztinius noreciau demonstruoti, o maxi sukneles ir sortus  bigsmile.gif

smile.gif
apie maxi suknia ir as svajoju
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 06 23, 14:45)
jau greit ikalbesit imti juoda  biggrin.gif

Tai dar kas nors spūstelkit trupučiuką drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(keistuole @ 2011 06 23, 14:49)
aš tai jį pirmą kart girdžiu aplamai  rolleyes.gif

Aš tik čia forume tokį 'fenomeną' išgirdau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutik @ 2011 06 23, 14:51)

greičiausiai regular
šiaip tai ūgis ne taip ir aktualu, gal tas visas ūgis tai kilometrinės kojos biggrin.gif
Atsakyti
mano šiandieniniai
user posted image
ir kad jau pusvelčiui... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
O idomu kaip sitas? Gal turit kuri?
http://www.jcrew.com...~~~~~/42485.jsp
Atsakyti