QUOTE(ingutia @ 2011 06 23, 15:17)
Ir prie to paties - pavydžiu Savitai manekeniškos figūros
Turbūt rūbo nėra, kurio jinai nepuoštų 

Savimeile pagloste, bet toli grazu dar Savitai iki manekeniskos figuros

QUOTE(savita1 @ 2011 06 23, 16:07)
graži tavo figūra tikrai, o kas tos manikenės atrodo kaip osvencimo kaliniai ir tiek žinių, gyvos vien kokainu

QUOTE(ingutia @ 2011 06 23, 14:17)
Aš girdėjus tik kad nuotakai nereikėtų vilkėti juodos, kuri prietarų bijo. Ir per krikštynas. O kad svečiui negalima, pirmą kartą girdžiu
Man gražesnė pilka, bet ir juoda nepaprastai graži suknia, geriau už nuotaką turbūt atrodytumėt

Man gražesnė pilka, bet ir juoda nepaprastai graži suknia, geriau už nuotaką turbūt atrodytumėt

Nesu girdėjusi prietarų dėl svečių juodų suknelių, bet į vestuves tikrai nesirengčiau juodos ir nenorėčiau, kad mano viešnios rengtųsi

QUOTE(keistuole @ 2011 06 23, 16:32)
graži tavo figūra tikrai, o kas tos manikenės atrodo kaip osvencimo kaliniai ir tiek žinių, gyvos vien kokainu 

Nu cia is kur tokios zinios ?

QUOTE(Ilka* @ 2011 06 23, 15:45)
Nesu girdėjusi prietarų dėl svečių juodų suknelių, bet į vestuves tikrai nesirengčiau juodos ir nenorėčiau, kad mano viešnios rengtųsi
Nebent mažą juodą suknutę, bet šita būtų didelė, toks juodas blynas
Aišku, laikai keičiasi ir turbūt niekas neišvarytų iš baliaus už juodą suknelę, bet būtų protinga paklausti pačios nuotakos nuomonės 

siaip jau sutinku..maza juoda suknute - ok, bet didele juoda gali iskristi is "lengvu, sviesiu" vestuviu konteksto...o ir pilka grazesne

panasu, kad raukiu su jcrew, nes nieko oi nieko ir vel...
QUOTE(vuolia @ 2011 06 23, 17:13)
panasu, kad raukiu su jcrew, nes nieko oi nieko ir vel...
Ir as

QUOTE(keistuole @ 2011 06 23, 16:32)

QUOTE(Ilka* @ 2011 06 23, 16:45)
Nebent mažą juodą suknutę, bet šita būtų didelė, toks juodas blynas
Aišku, laikai keičiasi ir turbūt niekas neišvarytų iš baliaus už juodą suknelę, bet būtų protinga paklausti pačios nuotakos nuomonės 

QUOTE(Asstule @ 2011 06 23, 13:13)
Pasigirsiu ir as savo pirkinukais
Pagavau XS dydi, tikiuosi nebus per didelis

Ir maikyte

Pagavau XS dydi, tikiuosi nebus per didelis

Ir maikyte

Oi beveik indentiškai šį kartą papirkom

Gaila vakar neįlindau

QUOTE(Eimutė @ 2011 06 24, 07:29)
Oi beveik indentiškai šį kartą papirkom
Megztukas toks ir spalvytė šviesi. Tik maikutė

Kaip suitarusios butumem

Nepasiseke ir man su jcrew - gaunu sortukus, ant maiselio uzrasytas mano dydis - 6, o viduje tai ka - 2 dydzio ideti