Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 25 tema

4dydis wub.gif http://www.jcrew.com...~~~~~/35470.jsp
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 06 23, 15:17)
Ir prie to paties - pavydžiu Savitai manekeniškos figūros  blush2.gif Turbūt rūbo nėra, kurio jinai nepuoštų  biggrin.gif

Savimeile pagloste, bet toli grazu dar Savitai iki manekeniskos figuros lotuliukas.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 06 23, 16:07)
Savimeile pagloste, bet toli grazu dar Savitai iki manekeniskos figuros lotuliukas.gif irnesakyk.gif

graži tavo figūra tikrai, o kas tos manikenės atrodo kaip osvencimo kaliniai ir tiek žinių, gyvos vien kokainu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 06 23, 14:17)
Aš girdėjus tik kad nuotakai nereikėtų vilkėti juodos, kuri prietarų bijo. Ir per krikštynas. O kad svečiui negalima, pirmą kartą girdžiu  smile.gif
Man gražesnė pilka, bet ir juoda nepaprastai graži suknia, geriau už nuotaką turbūt atrodytumėt smile.gif

Nesu girdėjusi prietarų dėl svečių juodų suknelių, bet į vestuves tikrai nesirengčiau juodos ir nenorėčiau, kad mano viešnios rengtųsi ax.gif Nebent mažą juodą suknutę, bet šita būtų didelė, toks juodas blynas unsure.gif Aišku, laikai keičiasi ir turbūt niekas neišvarytų iš baliaus už juodą suknelę, bet būtų protinga paklausti pačios nuotakos nuomonės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 06 23, 16:32)
graži tavo figūra tikrai, o kas tos manikenės atrodo kaip osvencimo kaliniai ir tiek žinių, gyvos vien kokainu doh.gif

Nu cia is kur tokios zinios ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija69: 23 birželio 2011 - 15:48
QUOTE(Ilka* @ 2011 06 23, 15:45)
Nesu girdėjusi prietarų dėl svečių juodų suknelių, bet į vestuves tikrai nesirengčiau juodos ir nenorėčiau, kad mano viešnios rengtųsi  ax.gif  Nebent mažą juodą suknutę, bet šita būtų didelė, toks juodas blynas  unsure.gif  Aišku, laikai keičiasi ir turbūt niekas neišvarytų iš baliaus už juodą suknelę, bet būtų protinga paklausti pačios nuotakos nuomonės  mirksiukas.gif

siaip jau sutinku..maza juoda suknute - ok, bet didele juoda gali iskristi is "lengvu, sviesiu" vestuviu konteksto...o ir pilka grazesne smile.gif

panasu, kad raukiu su jcrew, nes nieko oi nieko ir vel...
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 06 23, 17:13)
panasu, kad raukiu su jcrew, nes nieko oi nieko ir vel...

Ir as schmoll.gif drinks_cheers.gif Noriu tik keliu rubeliu, kuriu speju galiu ir nepagaut.. o toliau viskas taip atsibode rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 06 23, 16:32)
graži tavo figūra tikrai, o kas tos manikenės atrodo kaip osvencimo kaliniai ir tiek žinių, gyvos vien kokainu  doh.gif

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 06 23, 16:45)
Nesu girdėjusi prietarų dėl svečių juodų suknelių, bet į vestuves tikrai nesirengčiau juodos ir nenorėčiau, kad mano viešnios rengtųsi  ax.gif  Nebent mažą juodą suknutę, bet šita būtų didelė, toks juodas blynas  unsure.gif  Aišku, laikai keičiasi ir turbūt niekas neišvarytų iš baliaus už juodą suknelę, bet būtų protinga paklausti pačios nuotakos nuomonės  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2011 06 23, 13:13)
Pasigirsiu ir as savo pirkinukais  blush2.gif

Pagavau XS dydi, tikiuosi nebus per didelis  ax.gif

user posted image

Ir maikyte  wub.gif

user posted image

Oi beveik indentiškai šį kartą papirkom biggrin.gif Megztukas toks ir spalvytė šviesi. Tik maikutė
user posted image

Gaila vakar neįlindau sad.gif Sweatpant kelnytes būč pirkus....
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2011 06 24, 07:29)
Oi beveik indentiškai šį kartą papirkom  biggrin.gif Megztukas toks ir spalvytė šviesi. Tik maikutė

Kaip suitarusios butumem biggrin.gif
Atsakyti
Nepasiseke ir man su jcrew - gaunu sortukus, ant maiselio uzrasytas mano dydis - 6, o viduje tai ka - 2 dydzio ideti doh.gif doh.gif
Atsakyti