Kokie sortukai?
Nagi kuri cia man pavydejot avokado spalvos pirstiniu?
Neatsius man ju J.Crew
O kas nors dar uzsakinejot sia savaite? Viskas OK?

Neatsius man ju J.Crew

QUOTE(Gyte66 @ 2011 06 25, 07:27)
Nagi kuri cia man pavydejot avokado spalvos pirstiniu?
Neatsius man ju J.Crew
O kas nors dar uzsakinejot sia savaite? Viskas OK?

Neatsius man ju J.Crew

as uzsakinejau pirstines, bet dar jokiu ziniu
QUOTE(vuolia @ 2011 06 25, 08:47)
as uzsakinejau pirstines, bet dar jokiu ziniu
As uzsakinejau irgi

QUOTE(wish7 @ 2011 06 25, 00:16)
Kokie sortukai?
5 chino, bet jau dukterecia patenkinta issinese

Mergaites, pasakykit ar sitie velvetai nesiojant nors kiek prasitampo/prasinesioja ir suminksteja?
Siandien radau spintoje
Pirma karta uzsidejau iki parduotuves ir atgal, siaubas kokie jie kieti, ejau sukaustyta kaip su sarvais kokiais
Siandien radau spintoje

QUOTE(savita1 @ 2011 06 26, 20:02)
Mergaites, pasakykit ar sitie velvetai nesiojant nors kiek prasitampo/prasinesioja ir suminksteja?
Siandien radau spintoje
Pirma karta uzsidejau iki parduotuves ir atgal, siaubas kokie jie kieti, ejau sukaustyta kaip su sarvais kokiais

Siandien radau spintoje

Cia tie su uztrauktukais jei taip tai tada sunkiai tamposi jau trinu juos kasdien bet neidubo nei keliai nei niekas nukaro kur nereikia:)Kietoki ir man jie..
QUOTE(AurikaR @ 2011 06 26, 20:53)
Cia tie su uztrauktukais jei taip tai tada sunkiai tamposi jau trinu juos kasdien bet neidubo nei keliai nei niekas nukaro kur nereikia:)Kietoki ir man jie..
Aha, sitie

QUOTE(savita1 @ 2011 06 26, 20:02)
Siandien radau spintoje

Siandien radau spintoje

QUOTE(AurikaR @ 2011 06 26, 20:53)
Nu keista, kad jums jie kieti..

QUOTE(ygle @ 2011 06 26, 22:46)
Nu keista, kad jums jie kieti..
Man kaip tik jie labai minksti ir greit issitampo. Pradedu galvot, kad mazesnis dydis butu buves geriau ..

Neissivaizduoju, man jie labai kieti ir nesmagus

As juos dabar kaip tycia kasdien panesiojau galvoju prasitampys, bet kur tau 27 dydi imiau tai gal man jie mazi skaitosi, nes visiskai nepasiduoda kaip, kad dzinsiukai...