QUOTE |
Maniškė irgi žurnalų mėgėja. Anksčiau plėšydavo dabar "rimtu veidu" varto ![]() ![]() |
QUOTE |
Kokias knygutes perkate savo vaikučiui? Aš nuolatos perknisu artimiausių knygynų asortimentą, bet savo metinukui sunku surasti kažką tinkamo.Dabar turime vieną labai mėgiamą knygelę kietais lapais , kur galima dėlioti paveikslėlius kaip puzzle.Paveiksliukų dar neardau,laukiu, kai bus didesnis.Vadinasi knygelė "Bjaurusis ančiukas" Piešinukai ryškūs,aiškūs,todėl vaikui labai patinka.Bet tokios pačios kokybės knygelių, kur būtų bent keletas aiškiai nupieštų gyvūnėlių labai sunku rasti .Ir dar kad būtų kietais lapais.Visada ieškau komplekto- ryškus paveikslėlis,gražus vaikiškas eilėraštukas ir kartono lapai, bet visų trijų reikalavimų vienoje knygelėje dar neradau.Įdomu, ar dar išleidžia Kosto Kubilinsko poezijos?Kažkada seniai seniai turėjau jo knygelę su labai šauniais paveiksliukais.Dabar ,jei randu vaikiškų lietuviškų eilėraštukų knygelę, tai paveksliukai tokie,kad nors krūmuose slėpkis-dar ir suaugusiam reikia pagalvoti, kas ten pavaizduota ??? |
QUOTE |
Man dar ir dabar skamba ausyse K.Kubilinsko eiles : "Buvo Age atgrubnage,tingine,reksne,melage..."Visa ta poema atmintinai mokejau,nors labai labai ilga,gal kokie 10 dideliu puslapiu,o gal dar ilgesne.Dar turiu ta knyga K.Kubilinsko stora.Faini laikai buvo ![]() |
QUOTE |
Aga aš irgi tą atgrubnagę mokėjau ![]() Vaikystės knyga... |