Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - mūsų numylėtos gėlės

pasakykit, kas čia
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai grazios sios gelyte smile.gif
Atsakyti
Partizane, tai nuo netolygaus laistymo atsiranda. Nepavojinga, niekam nekenkia biggrin.gif
Ups blink.gif dar karta paziurejau nuotrauka g.gif Tai net pasimeciau, gal ir ne tokie verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 13 liepos 2011 - 08:45
QUOTE(laurindre @ 2011 07 13, 08:44)
Partizane, tai nuo netolygaus laistymo atsiranda. Nepavojinga, niekam nekenkia biggrin.gif
Ups blink.gif dar karta paziurejau nuotrauka g.gif Tai net pasimeciau, gal ir ne tokie verysad.gif

tai vat kad čia ne tos karputės. čia tokie didesni sidabriniai ploteliai.
Atsakyti
Ačiū, merginos, už patarimus ... perskaičiau visą šitą temą, laukia senosios 4u.gif

Rodausi ir savąsias, nors ir paprastos, bet man labai gražios

user posted image

user posted image

Atsakyti
O man paprastu pelargoniju nera ax.gif Žavi spalvos ir žiedu gausa,palyginti lengvas dauginimas. Tokia didele šaka nulaužta įsodinau,savaite,ir jau gyvenima demonstruoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurga577 @ 2011 07 13, 09:06)
Ačiū, merginos, už patarimus ... perskaičiau visą šitą temą, laukia senosios  4u.gif

Rodausi ir savąsias, nors ir paprastos, bet man labai gražios

user posted image

user posted image

gražu, tau balto namo fone labai gražiai ir tos tamsiai bordo žiūrėtųsi.
Atsakyti
Spurga.. labai grazus veslus lovelis wub.gif
apziurejau savo svedes ir uzmaciau kad Noel gordon ir orange rosen isleido pumpurelius wub.gif nu kokios 2 savaiteles ir ziedeliu sulauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 07 13, 22:12)
Spurga.. labai grazus veslus lovelis wub.gif
apziurejau savo svedes ir uzmaciau kad Noel gordon ir orange rosen isleido pumpurelius  wub.gif  nu kokios 2 savaiteles ir ziedeliu sulauksiu  ax.gif

mano Orange bud irgi išleido pumpurėlius smile.gif

dabar vėl geras oras pelargonijoms. klesti tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 14, 13:28)
mano Orange bud irgi išleido pumpurėlius smile.gif

kaip smagu thumbup.gif ,idomu pas kitas mergaites kokioje stadijoje svedes?
Atsakyti
Mano švedės gyvena biggrin.gif. Tik va , zofia pope buvo su pumpurėliais, tai jie pražydo (buvau įdėjus foto kokiais žiedukais), o kiti pumpurėliai nurudavo unsure.gif . Kur bėda? g.gif Gal kokių patarimų turit? O kitos tai leidžia mažus lapukus, tuo ir džiaugiuosi biggrin.gif . Iš mamos parsivežiau kaimietukų riužavų šakelę, tai leidžia dabar šakneles.
Atsakyti
Aš vis mastau,ar atsiras nors viena,kuri savo užsienietems pirma pumpura nugnybs,leisdama sustipreti augalui g.gif unsure.gif
Atsakyti