Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - mūsų numylėtos gėlės

QUOTE(amarrile @ 2011 07 14, 14:37)
Aš vis mastau,ar atsiras nors viena,kuri savo užsienietems pirma pumpura nugnybs,leisdama sustipreti augalui g.gif  unsure.gif

nugnybiau du pumpurus, su kuriais jos atkeliavo ir kurie galbūt būtų išgyvenę, bet norėjau kad stiprėtų. tačiau naujai suformuotų negnybsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 14, 15:50)
nugnybiau du pumpurus, su kuriais jos atkeliavo ir kurie galbūt būtų išgyvenę, bet norėjau kad stiprėtų. tačiau naujai suformuotų negnybsiu  rolleyes.gif

Nu va,ciekavnai zosei atsake lotuliukas.gif
Atsakyti
as taip pat nugnybiau pumpurus kai atvaziavo, o dabar reikalo nera gnybti augaliukai atrodo thumbup.gif tokie stiprūs
Atsakyti
Maniškė viena kur žadėjo pūti ir su cinamonu ištryniau kotelį pagaliau išskleidė lapuką ir dar vieną miniatiūrinį išleido, panašu, kad gyvens bigsmile.gif kita sėkmingai lapelius augina. Iki pumpurų pas mane turbūt dar toli ax.gif liejau su universaliom trąšom vieną kartą, su žydintiem skirtom dar neliejau, bijau, kad pradės žiedus augint, o dar silpnos atrodo. Paskui tikrai nekils ranka tuos pumpurus išskint. Va vieną lietuvišką mažą daigelį paliejau su shultzu, nes liko truputis nuo laistymo, tai jau skleidžiasi pumpurai, o auga jis 7 cm vazonėlyje doh.gif tai dabar nei persodint nei ką. Ai, svarbu kol kas nesiskundžia gyvenimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 07 14, 16:23)
Maniškė viena kur žadėjo pūti ir su cinamonu ištryniau kotelį pagaliau išskleidė lapuką ir dar vieną miniatiūrinį išleido, panašu, kad gyvens bigsmile.gif kita sėkmingai lapelius augina. Iki pumpurų pas mane turbūt dar toli ax.gif liejau su universaliom trąšom vieną kartą, su žydintiem skirtom dar neliejau, bijau, kad pradės žiedus augint, o dar silpnos atrodo. Paskui tikrai nekils ranka tuos pumpurus išskint. Va vieną lietuvišką mažą daigelį paliejau su shultzu, nes liko truputis nuo laistymo, tai jau skleidžiasi pumpurai, o auga jis 7 cm vazonėlyje doh.gif tai dabar nei persodint nei ką. Ai, svarbu kol kas nesiskundžia gyvenimu biggrin.gif

persodink ir žydintį, kas čia tokio. viskas bus ok smile.gif
džiaugiuos už švedes thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane irgi viena pumpurelis prazydo, tik kamienas nuo saknies pradejo juoduoti, vadinasi pamylejau ir perliejau, o ziedukas grazutis tik miniatiurinis ax.gif
Atsakyti
Pražydo mano paskutinė švedukė, Appleblossom Rosebud:

user posted image

Taigi, ji užbaigia visą komplektą, kuris šiandien yra toks:

Harlequin Rosy O“Day
user posted image

Rosebud Supreme
user posted image

Swanland Pink
user posted image

Millfield Gem syn.Victory Lady Brooke (Victor Lemoine, 1894)
user posted image

Swanland Pink ir Millfield Gem jau turiu po vaikelį, įšaknydintą ir pasodintą, laukiu mainų sezono cool.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif Merginos, as su klausimu turiu viena svyranti pelargonija ir kazkaip isvis nera ziedu vien lapai, patarkit kuom man ja patresti. Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Darsė @ 2011 07 15, 10:32)

Darse, jusu gelytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 07 15, 09:32)

user posted image

Harlequin Rosy O“Day
user posted image

Rosebud Supreme
user posted image

Swanland Pink
user posted image

user posted image
Swanland Pink ir Millfield Gem jau turiu po vaikelį, įšaknydintą ir pasodintą, laukiu mainų sezono cool.gif

alialiaaaa kokie groožiai wub.gif pirmoji man nerealiausia, nors visos iš tiesų nepakartojamos biggrin.gif
aha, mainai mainai, tikrai labai gerai biggrin.gif jaučiu realiai jie vyks pavsarį biggrin.gif

QUOTE(Lana*** @ 2011 07 15, 09:38)
Sveiki visi 4u.gif  Merginos, as su klausimu turiu viena svyranti pelargonija ir kazkaip isvis nera ziedu vien lapai, patarkit kuom man ja patresti.

tręšk žydinčioms gėlėms skirtomis trąšomis, kur azoto kiekis mažas. sako, geriausios yra Schultz trąšos. bet tik ne "universaliom", ne "žaliuojantiems augalams" o ŽYDINTIEMS.

Neili, parodyk savo sėtos obelžiedės daugiau žiedukų prasisikleidusių, įdomu, kaip atrodo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 15 liepos 2011 - 09:53
QUOTE(Darsė @ 2011 07 15, 11:32)

Visos pilnavidurės nuostabios wub.gif
Atsakyti
Partizane ,būtinai parodysiu, vakare nupaparacinciu ir ikelsiu tongue.gif
Darse stoju i eilę Millfied gem,tokios neturiu ir labai labai noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 07 15, 09:32)

user posted image

Harlequin Rosy O“Day
user posted image

Rosebud Supreme
user posted image

Swanland Pink
user posted image

user posted image

kokios fainuoles, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti