Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - mūsų numylėtos gėlės

QUOTE(Baltupyte @ 2011 08 08, 21:19)
Sveikos mirksiukas.gif
Grįžau iš sesės, noriu parodyti pas ją augančias pelargonijas, man labai gražios  smile.gif
Neseniai sesuo su šeima keliavo po Švediją, tai  žinodama, jog ten yra tų gražiųjų rožiažiedžių pelargonijų, užsiprašiau, kad parvežtų. Ir ką, niekur tokių nematė, nei parduotuvėse, nei pas žmones, matyt neseniai išvesta veislė  g.gif

Tikrai pas mus tokių yra pirkti mirksiukas.gif , aš pati pernai , ir dar anksčiau pirkau pas gėlių augintojus Alytuje. O taip pat ir Bauhof parduotuvėse būna, reikia tik užtaikyti. Labai originaliai atrodo jos, gali net nežydėti, nes pati lapų forma ir spalva ypatinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 08 08, 19:00)
tute, man iš žiedų lyg į sybil panašu, bet kad tikrai kompaktinė, o sibilės svyrančios būna. Bet labai graži wub.gif

Gali būti drinks_cheers.gif Sukraus daugiau žiedų, tada aiškiau gal matysis. rolleyes.gif

Baltupyte, labai gražios gėlytės wub.gif Ypač margalapė thumbup.gif

O aš jau audžiu mintį, kaip čia man kitiem metam gaut Westdale Appleblossom ir Appleblossom Rosebud wub.gif
Ar matėt šitą? bigsmile.gif http://pelargoniumoa...-butterfly.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 08 rugpjūčio 2011 - 22:53
QUOTE(Baltupyte @ 2011 08 08, 21:19)
Neseniai sesuo su šeima keliavo po Švediją, tai  žinodama, jog ten yra tų gražiųjų rožiažiedžių pelargonijų, užsiprašiau, kad parvežtų. Ir ką, niekur tokių nematė, nei parduotuvėse, nei pas žmones, matyt neseniai išvesta veislė  g.gif

Leptersiu... tongue.gif Pavasarį Elektrėnų šiltnamiai tokiomis prekiauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2011 08 08, 22:26)
Tikrai pas mus tokių yra pirkti mirksiukas.gif , aš pati pernai , ir dar anksčiau pirkau pas gėlių augintojus Alytuje. O taip pat ir Bauhof parduotuvėse būna, reikia tik užtaikyti. Labai originaliai atrodo jos, gali net nežydėti, nes pati  lapų forma ir spalva ypatinga thumbup.gif

Ai, aš turėjau omeny ne tas, kur parodžiau, o tas, kurias visos siuntėtės iš Švedijos - kaip rožių žiedeliais žydinčias tongue.gif O tokių, kaip pas mano sesę tai tikiu, kad yra ir pas mus, nors man pačiai neteko matyti parduotuvėse, bet jas mama iš savo sesers iš Estijos parsivežė, ta ten gėlininkė- maniakė doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Turiu "Blue Sybil', 'Red Sybil', 'Pink Sybil'. Dar labai norėčiau 'Black Rose' ir 'White Rose' ax.gif Būtų visa kolekcija bigsmile.gif Gal kas auginat? Norėčiau bent šakelės ax.gif Skolinga nelikčiau 4u.gif Rašyti į a.ž. smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(*Debesiuke* @ 2011 08 10, 17:39)
Sveikos,
Turiu "Blue Sybil', 'Red Sybil', 'Pink Sybil'. Dar labai norėčiau  'Black Rose' ir 'White Rose'  ax.gif Būtų visa kolekcija  bigsmile.gif  Gal kas auginat? Norėčiau bent šakelės  ax.gif  Skolinga nelikčiau 4u.gif Rašyti į a.ž.  smile.gif
user posted image

Gal tokia tiks rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Kokios rožytės wub.gif

O aš vos neverkiu verysad.gif Užėjo vėtra ir išlaužė mano vieną gėlytę, svyrančią verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2011 08 10, 21:04)
Kokios rožytės  wub.gif

O aš vos neverkiu  verysad.gif  Užėjo vėtra ir išlaužė mano vieną gėlytę, svyrančią  verysad.gif

Tai reikia sukišti į ta pati vazona ir bus daugiau kitais metais. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 08 10, 18:05)
Gal tokia tiks rolleyes.gif
user posted image

O čia Sybil? Žiedai kaip rožytės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 08 10, 20:18)
Tai reikia sukišti į ta pati vazona ir bus daugiau kitais metais. rolleyes.gif

Aga, taip ir padariau. rolleyes.gif Tik į atskirus, nes manau per tanku būtų jau. O kiek sodinukų jus sodinat į lovelį? Mano jie gal po 55cm. Tai tris sodinu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 11 rugpjūčio 2011 - 18:28
QUOTE(tute28 @ 2011 08 11, 18:25)
Aga, taip ir padariau. rolleyes.gif  Tik į atskirus, nes manau per tanku būtų jau. O kiek sodinukų jus sodinat į lovelį? Mano jie gal po 55cm. Tai tris sodinu. g.gif

Gal per tankiai g.gif Mano loveliai po 72 cm. , sodinau po tris skirtingų rūšių, tai kai kuriuose jau bardakas, viena kitą stelbia doh.gif
Va, dabar kaip atrodo, palikau dviem savaitėm vyro priežiūrai, tai nežinau, mažu jis su anom kalbėjosi, kad taip išbujojo, sakė, nei karto netręšė g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2011 08 11, 19:25)
Aga, taip ir padariau. rolleyes.gif  Tik į atskirus, nes manau per tanku būtų jau. O kiek sodinukų jus sodinat į lovelį? Mano jie gal po 55cm. Tai tris sodinu. g.gif

Po tris irgi. Bet tai netrugdo dar kelias ikisti laikinai ax.gif Štai ,ka šiandien nuveikem.Viskas musu ranku darbas.
user posted image
Atsakyti