Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - mūsų numylėtos gėlės

QUOTE(amarrile @ 2011 08 11, 21:47)
Po tris irgi. Bet tai netrugdo dar kelias ikisti laikinai ax.gif  Štai ,ka šiandien nuveikem.Viskas musu ranku darbas.
user posted image

Na ir vaizdelis wub.gif wub.gif wub.gif Saunuole!
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2011 08 11, 23:27)
Na ir vaizdelis wub.gif  wub.gif  wub.gif Saunuole!

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
spindulele-grazios labai!
spurga575-kartais net 2 men reikia, kad saknis isleistu, jei smeigi i zeme, vandenyje man niekad neprigyja.
dianaa1215-ziedu gausybe, puikiai atrodo
Baltupyte-l.grazios.

Kieno fotki-man kompas nerodo, nezinau kodel.]
grizau,apziurejau savo ta vargsa darza. isvis ner i ka ziuret. tutti frutti jau vienas kudas ziedynas zydi, kai nelis lietus, nufotkinsiu. ta vijokline, tai tik lapai, ziedynu priregzta, laukiu kol tie vabalai vel pusiaukelej nugriauz. jei ne, bus nuotraukyte.

blogiausi metai, kiek auginu pelargonijas. nera vaizdo isvis.augimas suletintas, viskas kaip kokioj koncentracijos stovykloj.ir trasu gavo, saules kiek buvo, bet ne vasara tikrai.
kazko norisi, o gaunasi kinzal v zopu.
Atsakyti
ai, dar pamirsau parasyti.vaziavau autobusu per centra, tai prie vienos kavinukes maciau nuostabias pelargonijas. vienas ziedynas turbut 2 kumsciu dydzio, puikios svelnios ir kartu ryskios spalvos-oranzines, raudonos, rausvos-ir ryskios, ir tas ryskumas toks dukslus.vaizdas nerealus-debesys spalvos, tokios isieskotos, ir ryskios ir svelnios. tie ziedynai atrodo kieti kaip kopustai, o spalva is tu kopustu daro debesis. zodziu kazkas nerealaus.
neislipau. nepasivogiau. verkiu......
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Baltupyte, įspūdingi tavo gėlynai, o ir sesers irgi thumbup.gif

Amarrile, geras vėjogaudis thumbup.gif

Ar jaučiat, kad lauke jau rudenėja g.gif

Parodysiu savo kilmingąsias, jau nebežinau, po kelintą kartą žydi, bet vis taip pat gražu:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Trumpi mano kometarai apie jas:

Appleblossom Rosebud- žiedynai tikrai fantastiški, negaliu atsižiūrėti, bet pats augalas labai aukštaūgis, jei auginti lauke, tai jam reikia užuovėjos.

Harelquine Rosy O'Day- graži, svyranti, žiedynai labai dideli, stipriai svyra, bus gražu kitąmet balkone smile.gif

Swanland Pink- šita gausiai žydi, bet kaip matosi nuotraukoje, kadangi žiedlapių labai daug, tai kol išsiskleidžia viduriniai, kraštiniai pradeda džiūti g.gif

Millfield Gem- šita mano karalienė, konkuruoja dėl laurų su Appleblossom, bet šis augalas žemesnis, nes pagal aprašymą tai ji yra kompaktinės ir svyrančios hibridas, tai auga į plotį, gražuolė mano wub.gif

Rosebud Supreme- nuotraukos nėra, žydėjo tik kartelį, gražiai, bet labai jau ilgai pumpurus naujus krauna ir augina, tai vis laukiu rolleyes.gif

Na, o "vaikų darželyje" jau turiu įšaknydintas ir pasodintas 2 Swanland Pink, 2 Millfield Gem, 1 Appleblossom Rosebud 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 08 14, 09:56)
Sveikos 4u.gif

Na, o "vaikų darželyje" jau turiu įšaknydintas ir pasodintas 2 Swanland Pink, 2 Millfield Gem, 1 Appleblossom Rosebud  4u.gif

Labai labai wub.gif wub.gif wub.gif rasausi i eile ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gražios,bet paskutinėje foto,pati gražiausia man,tikra karalienė.Reikėtų man irgi tokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 08 14, 10:56)
Sveikos 4u.gif

Na, o "vaikų darželyje" jau turiu įšaknydintas ir pasodintas 2 Swanland Pink, 2 Millfield Gem, 1 Appleblossom Rosebud  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

Tikriausiai manęs iš eilės "neišmetei"? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Darsė,2011 08 14, 08:56]
Sveikos 4u.gif

Pasakiskas grozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
idomu kaip ten su vaikais g.gif
Atsakyti
Darse, nuostabu nuostabu nuostabu wub.gif
po savaitės mano Orange bud jau prikrovusi galybę žiedynų, galvoju reikia ją perpus patrumpinti, nu ilgas stiebas baisingai.

QUOTE(*Driežiuke* @ 2011 08 08, 10:36)
Gavau dovanu pelargonija (manau pirkta turguje), savaite labai graziai zydejo, bet dabar pradejo geltonuoti lapai ir vysta ziedai, net tie kurie dar neissiskleide

nu laistyk mažiau. atsigaus 4u.gif persodint dar gali gal.

QUOTE(amarrile @ 2011 08 08, 15:18)
Ka nušauti,kad man rodytu nuotraukas iš tos ru......os gun_bandana.gif

AHA IR AŠ TAIP gun_bandana.gif

QUOTE(bell @ 2011 08 13, 11:45)
blogiausi metai, kiek auginu pelargonijas. nera vaizdo isvis.augimas suletintas, viskas kaip kokioj koncentracijos stovykloj.ir trasu gavo, saules kiek buvo, bet ne vasara tikrai.
kazko norisi, o gaunasi kinzal v zopu.

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu grįžusi radau išdaužytus žiedynus, patvinusius lovius. išlaužytas šakas. o jei neišlaužyta, tai pati skindama nužydėjusius išlaužau. gerai kad švedes namie palikau, tai jos pasilapiavusios, pabujojusios biggrin.gif

labai norėčiau tos svyrančios Harlekin.

bet jau ta baltalapė kokia lepūnėlė, jau taip lėtai auga...
ar pas ką nors žydi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 15 rugpjūčio 2011 - 12:07
Darsė Kaip smagu žiureti į bujojančias gražuoles. Tikiuosi.kad ir aš veliau ar anksčiau galesiu pavaidinti prieš kaimynkas tokiais žiedeliais. biggrin.gif
Trašos jau pakeliui i vilniu. Į kauna kelias dienas veliau keliaus. Su mano dukra susitikti teks po darbo valandu,susitarsit,telefono nr parašysiu į į AŽ kam reikes,gal kas nors paims kitom iškart rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 08 14, 09:56)

Millfield Gem- šita mano karalienė, konkuruoja dėl laurų su Appleblossom, bet šis augalas žemesnis, nes pagal aprašymą tai ji yra kompaktinės ir svyrančios hibridas, tai auga į plotį, gražuolė mano wub.gif

Visos labai grazios, bet labiausiai noreciau sitos, gal priimsit i eile?
Atsakyti