o man tai net pasakoti geda, kaip yra buvę

Važiuoju aš mieste, kylu į kalną, akseleratotių tik spaudžiu, kad tik greičiau užlėkti(iš karto pakilus kalnu man posūkis ir namai).žvilgteliu pro galinį veidrodėlį- policija iš paskos.Nu scenarijus aiškus: švyturėliai, trumpam įsijungia sirena- stoju šalikelėje

Įsijungiu rankinį, tačiau koją instinktyviai laikau ant stabdžio pedalo, paduodu dokumentus, kalbam su pareigūnu, aiškinuos ko taip skubu namo, jau vakaras, lekiu pas dukrytę mažytę, norisi greičiau namo,juolab kad iki namų vos 500m.Nu ir sulaukiu kvietimo ateiti pas pareigūnus į mašiną. Va čia ir prasidėjo

Vos tik išlipau iš mašinos, ji po truputį pradėjo riedėti atbula, o policijos mašina kaip tyčia prie pat, tai net nespėjau įšokti ir sustabdyti, tik bum

žiūriu mentukės numeriai nukrito, pareigūnas stovi kvadratinėm akim.o gėda negaliu: ne gana už greitį sustabdė, tai dar ir sugebėjau policijos mašiną aptrankyti

Aš pamiršau, kad pas mane rankinis prastai laiko

Finalas: pasitaikė malonūs pareigūnai, tai išsisukau už 50lt, sako važiuok tik, tik palauk pirma kol mes pasitrauksim

Kad vėl neįlėkčiau

Tada, ir dar bent porą metų po to įvykio buvo baisiai nesmagu, bet dabar prisimenu tai kaip nuotykį