QUOTE(jorė @ 2008 02 09, 00:01)
Aš tai vieną kartą išėjus iš parduotuvės vis bandžiau atidaryti dureles, bet niekaip neatsirakino, jau ir keiktis mintyse pradėjau, tik girdžiu vyriškas balsas ,,Ar Jums labai patinka mano mašina, kad veržiatės į vidų?" atsisuku, o ten stovi toks visai nieko

vyriškis ir stebi, kaip aš į jo mašiną įlipti noriu. Tik tada pamačiau, kad mašinos tik spalva tokia, kaip mano, o markė visai kita

Na aš nors ir ne blondinė, bet markių tai nelabai skiriu. Taip gėda man pasidarė
Man panašiai buvo,.dar žiguliu važinėjau..kažkada Alytuj,išeinu iš parduotuvės, pirkiniai gleby, visas demesys tame, kad neišbirtų,...vos nešu ir viena ranka bandau atrakinėt MĖLYNĄ ŽIGULIUKĄ....Baisiai nustembu pamatęs, kad jis atrakintas....Ir dar labiau - kad salone - du vaikai...

Reikėjo pamatyt, kaip jie į mane žiūrėjo...
ir kaip aš "nešiau muilą"
Kitą kart, irgi senokai, kai mazda626 85m dar nebuvo beviltiškai sena...bet mobilkas jau turėjom...
Atvažiavom su žmona Kaunan...Pastatėm auto aikštelėj, ir nuėjom kas sau...Po pusvalandžio skambija ir vos ne su ašarom...Vajėėzau, mūs mašiną apvogė...viduj tašių nėr,...radijos nėr, vietoj garsiakalbių gale skylės....aaaaaaa...
Sakau - langas kuris išmuštas? Ne, langai cieli...
Durys atrakintos??? - nea, apėjau, užrakintos...
****, nesupratau,....bėgte prie mašinos ...ir dar nepribėgęs, susileidau iš juoko...
Maniškė blaškosi aplink svetimą mašiną.Mūsiškė gi ramiausiai stovi per dvi vietas kairiau.
Įdomus sutapimas: Spalva ta pati, numeris tas pats...Nu raidė viena skiriasi...
Tik mūsų mazda keturduris sedanas, o ta svetima - dviduris coupe...
Bet mano ponia net tikrindama ar spynos neišlaužtos, to nepastebėjo....