Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys. 14-oji tema.

Jei cia eina kalba apie Medelos Papildomo maitinimo sistema, gal neapziurejote gerai, nes ten yra aprasyme akcentuota:
- Reguliuojamas pieno srovės greitis pagal individualius poreikius;
- Skirtingų spalvų vamzdeliai turi skirtingą srovės greitį;

Yra paciam Medelos puslapyje galimybe atsisiusti vartojimo instrukcija PDF formate.
Sistema vadinasi Supplemental Nursing System

http://www.medela.co...ng-devices.html

PDF ieskoti pagal pavadinima desineje , nuoroda Downloads

Yra ir Youtube rodoma kaip naudoti, pvz
http://www.youtube.c...h?v=-mDeRb_iGD4
imanoma rasti ir daugiau pvz..

QUOTE(hilin @ 2011 09 27, 14:00)
Taip talpykla žemai nuleista, paimiau antrą zonduką užklijavau kad nelašėtų, iš kito maitinau. Nu bandau dar, nors lelka griebia, traukia, zondukus plėšia, nu baisu, ir kai žinda tai be pastangų, nes ten ir taip lašą. Vadinas mums augimo šuolis, nes valgyt reikalauja labai daug ir gana dažnai

Atsakyti
QUOTE(nuotaka10 @ 2011 09 27, 13:24)
Hilin, o kur tu pirkai ta primaitinimo sistema? galvoju, gal man reiktu isigyti..gal verta bus...
Papildyta:
Kose-Malose, norejau dar jusu pasidometi, ar vaikutis negaus per daug liesojo pienelio, jeigu as kiekviena maitinima pradeciau nuo maziau jo megstamos ir iskart jam nebenorint perkelciau prie kitos?tureciau turbut stebeti ismatu spalva...

http://www.vaikutaka...r...d=59&lng=lt bet man asmeniškai ji nepatiko.Kažkas nedadaryta patogumui.Taip nusikankinu su ja ir aš ir vaikas
QUOTE(S.w.a.t @ 2011 09 27, 13:38)
Jei  cia  eina kalba apie Medelos Papildomo maitinimo sistema, gal neapziurejote gerai, nes ten yra aprasyme akcentuota:
- Reguliuojamas pieno srovės greitis pagal individualius poreikius;
- Skirtingų spalvų vamzdeliai turi skirtingą srovės greitį;

Yra paciam Medelos puslapyje galimybe atsisiusti vartojimo instrukcija PDF formate.
Sistema vadinasi Supplemental Nursing System

http://www.medela.co...ng-devices.html

PDF ieskoti pagal pavadinima desineje , nuoroda Downloads

Yra ir Youtube rodoma kaip naudoti, pvz
http://www.youtube.c...h?v=-mDeRb_iGD4
imanoma rasti ir daugiau pvz..

Žinau, skaičiau, pradėjau nuo vidurinės, dabar mažiausia dėjau, leidau talpyklą žemyn ir t.t Vistiek kolkas man ji tik kankinimosi priemonė ir man ir vaikui, pavargstam ir būnam šlapi abu
Atsakyti
sveikos mamytes,
mano problemele tokia kad mazylis, be savaites 3men tustinasi kas 7 paros.. prazdioj tustinosi daznai bet nuo 1,5men.pradejo reciau tustintis ir daba ziuriu kad,tustinasi kas 7paras.jau 3 savaites kaip darom klizmute. su gyd.tariausi sako tvarkykis savo raciona, ta prasme valgyt liepe daugiau darzoviu ,slyvu, taip ir darau. va daba kokia 5para bus bet nematau kad jis darytu kakuti, tai nelaukiu 7dienu.padariau anksciau.duodu colinox lasiuku nuo putimo,nes lb neramus ta laika buvo,kiek kankinausi doh.gif . visi sako kad cia del to rekdavo nes vaikiukas nori tustintis ir jam neiseina. tai daba pasakykite gal kokie lasiukai yra kad nekietintu viduriu? gal kieno nors vaikas ir taip retai daro ir kazkaip susitavrket su sia problema?
Atsakyti
nuotaka10 4u.gif
Jei trumpai žys "nemėgstamą"- bus per trumpas tos krūties stimuliavimas. Nėr stimuliavimo, nėr gamybos. Kiekviena krūtis- atskira respublika.
Siūlyk ją dažniau, ilgiau. Ramiai reaguok į nepasitenkinimą. Atsigerk šiltų skysčių, švelniai paglostyk, pamasažuok krūtį, pašildyk, ir vėl siūlyk. 4u.gif
Atsakyti
daniele123,
Mp maitinami gali nesituštinti ir 10 parų. Normalu. (nemaišyti su mišinuku maitinamais)
Bandyk įvaldyt mankšteles; pasiplaukiojimą vonioje (pilvuku žemyn, prilaikant už smakriuko; leisk kojytėm atsispirt (kaip varliukui) nuo vonios sienelės ir plukdyk iki kitos)
Gal duodat čiulptuką? Gal padelsiat, ir krūtį pasiūlot kai vaikas yra susierzinęs?
Vaikai labai jaučia momos, ir šeimoje esančias nuotaikas mirksiukas.gif
Pilvuko pūtinus - apie 3mėn. išauga. Vaistukai nuo jo- abejotinas reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau patarimo/ nuomones. Mano dukrytei 1,5 savaites, su krutine aisku atvargau kaip ir visos. na bet ne apie tai. mano sunui 4,5 metu, silpnutis, daznai kosina, sloguoja. vyras pasiule nutrauktikiekviena diena bent po 10-20 ml savo pienuko ir duoti sunui, neva daug vitaminu ir gal sustirpes kiek. ka jus manote? aciu
Atsakyti
Ramasta, 4u.gif
Klausyk vyro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 09 28, 17:35)
Ramasta, 4u.gif
Klausyk vyro  mirksiukas.gif

aciu labai uz patarima smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Mano mergaitei 1,2 men. Maitinau MP ja jau tik pries nakties miegeli. Susirgau inkstu uzdegimu ir dabar savaite geriu antibiotika ir nemaitinu. Piena savo nusitraukiu, kad nedingtu, o mergaite maitinu karves pienuku is buteliuko. Ji kuo puikiausiai ji geria ir is vis nereikalauja MP, kuom as pradzioj buvau nustebusi. Savo pieno pritraukiu labai nedaug, itariu pieno is buteliuko ji isgeria daugiau nei kad isgerdavo mano. Todel automatiskai kyla klausimas ar beverta man grizti prie maitinimo MP? Gal galit patarti?
Atsakyti
QUOTE(Lokiene @ 2011 09 28, 14:43)
Todel automatiskai kyla klausimas ar beverta man grizti prie maitinimo MP? Gal galit patarti?

Be jokios abejones verta! 4u.gif MP vaikai turi buti maitinami ne trumpiau nei dvejus metus (ir ilgiau, jei to reikia vaikui ir mamai). Karves pienas nera skirtas zmonems, juolab tokio amziaus vaikams... Jis ne is tolo nepanasus i Mamos piena ir su juo gaunamu aibes kitu privalumu. mirksiukas.gif
p.s. kokius antibiotikus geriat? Dauguma antibiotiku gana puikiai suderinami su zindymu.

Sveikatytes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 09 28, 14:35)
Ramasta, 4u.gif
Klausyk vyro  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Saunus vyras! good.gif
Atsakyti
[quote=ast_alaus,2011 09 30, 01:04]
Be jokios abejones verta! 4u.gif MP vaikai turi buti maitinami ne trumpiau nei dvejus metus (ir ilgiau, jei to reikia vaikui ir mamai). Karves pienas nera skirtas zmonems, juolab tokio amziaus vaikams... Jis ne is tolo nepanasus i Mamos piena ir su juo gaunamu aibes kitu privalumu. mirksiukas.gif
p.s. kokius antibiotikus geriat? Dauguma antibiotiku gana puikiai suderinami su zindymu.

Sveikatytes mirksiukas.gif
Papildyta:

Dekui. Jau baigiau gerti smile.gif Geriau ciprofloxacinum sad.gif Jo negalima maitinant. Na jau maitint vakar ir dukrytę pradėjau smile.gif
Kaip miela, kad yra su kuo pasikonsultuoti ir gauti patvirtinimą, kad vis dėlto verta maitint toliau smile.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lokiene @ 2011 09 30, 15:17)
Dekui. Jau baigiau gerti smile.gif Geriau ciprofloxacinum sad.gif Jo negalima maitinant. Na jau maitint vakar ir dukrytę pradėjau smile.gif
Kaip miela, kad yra su kuo pasikonsultuoti ir gauti patvirtinimą, kad vis dėlto verta maitint toliau smile.gif Ačiū smile.gif

o ka daret, kad pienukas neprapultu?
Atsakyti