bet aš neinu.
eina.
bet aš neinu.
džinsai man yra laisvalaikio drabužis.
o ir nenorėčiau, kad mano ,,leškas" mokiniai aptarinėtų.
bet aš neinu.
QUOTE(alicija.ali @ 2011 10 03, 20:06)
Ar jums leidžia į mokyklą eiti su džinsais?
Pas mus ne gimnazija, ne vidurinė, bet pagrindinė.
Šiemet užkliuvo, kad vaikštom su džinsais. Kaip pas jus? Kokia situacija, ar tik kostiumėliai, kelnytės, švarkeliai.
Pas mus ne gimnazija, ne vidurinė, bet pagrindinė.
Šiemet užkliuvo, kad vaikštom su džinsais. Kaip pas jus? Kokia situacija, ar tik kostiumėliai, kelnytės, švarkeliai.
pas mus progimnazija, dėl džinsų niekas nesako nieko, mačiau vieną dieną pavaduotoją su džinsais ir nieko
aš pati šiaip ar taip su džinsais nebevaikštau, nes neturiu padorių, kad būtų tinkami į darbą
Džinsais pasipuošiu nebent penktadieniais. Mums niekas nenurodė, kaip rengtis
O dėl apvalumų visai nesijaudinu, nes jos patarinėti gali ir vilkint kitus rūbus.
Tai pas mus turbūt paburbėjo ir praeis
gal
.
Nes man džinsai- visas gyvenimas. Nemėgstu, garintų, pratrintų. O naturalius, mėlynus, tokius tikrus tikrus.
Nešioji viską, sijonus, suknelės. Bet nemėgstu baltinukų ir švarkų. Kaip šarvuose jaučiuosi.Man tik Skandinavijoje gyventi
su savo stiliumi.
Nes man džinsai- visas gyvenimas. Nemėgstu, garintų, pratrintų. O naturalius, mėlynus, tokius tikrus tikrus.
Aš labai dažnai einu su džinsiukais pažemintu liemeniu, bet bambos nesimato, nes ten auskaras įvertas....... Rengiuosi neiššaukiančiai, bet patogiai....... Džinsai, palaidinukė, švarkelis - puikus derinys.... Ir daug kas pas mus taip vaikšto...................netgi pavaduotojas
QUOTE(alicija.ali @ 2011 10 03, 20:51)
Tai pas mus turbūt paburbėjo ir praeis
gal
.
Nešioji viską, sijonus, suknelės. Bet nemėgstu baltinukų ir švarkų. Kaip šarvuose jaučiuosi.Man tik Skandinavijoje gyventi
su savo stiliumi. 
na, derinio baltinukai+švarkas nemėgstu ir aš. atskirai su jais gerai jaučiuos, bet kartu... iš karto šilta pasidaro
Žinosiu ką atsakyti, jei ką...
Nepasiduosiu
Mūsiškės , kurios turi auskarus kartais parodo netyčia, o ir tatuiruotės matosi.
Auskaro ir aš norėjau, bet...
Mūsiškės , kurios turi auskarus kartais parodo netyčia, o ir tatuiruotės matosi.
Auskaro ir aš norėjau, bet...
o kur parašyta, kad negalima su džinsais? užsiprotokoluokit
QUOTE(Jurginė @ 2011 10 03, 20:17)
pas mus penktadienis džinsų diena... oficialiai.... visos vieną kitą paragina pasidžisavot
Mes irgi einam kaip norim. Proto ribose, o tai gal pležą atidarytume birželio viduryje