Įkraunama...
Įkraunama...

☼ MOKYTOJŲ KAMBARYS ☼

eina. biggrin.gif
bet aš neinu. tongue.gif džinsai man yra laisvalaikio drabužis. ax.gif o ir nenorėčiau, kad mano ,,leškas" mokiniai aptarinėtų. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2011 10 03, 20:06)
Ar jums leidžia į mokyklą eiti su džinsais?
Pas mus ne gimnazija, ne vidurinė, bet pagrindinė.
Šiemet užkliuvo, kad vaikštom su džinsais. Kaip pas jus? Kokia situacija, ar tik kostiumėliai, kelnytės, švarkeliai. smile.gif

pas mus progimnazija, dėl džinsų niekas nesako nieko, mačiau vieną dieną pavaduotoją su džinsais ir nieko 4u.gif

aš pati šiaip ar taip su džinsais nebevaikštau, nes neturiu padorių, kad būtų tinkami į darbą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 03 spalio 2011 - 19:12
Džinsais „pasipuošiu ”nebent penktadieniais. Mums niekas nenurodė, kaip rengtis biggrin.gif O dėl apvalumų visai nesijaudinu, nes jos patarinėti gali ir vilkint kitus rūbus.
Atsakyti
Tai pas mus turbūt paburbėjo ir praeis biggrin.gif gal rolleyes.gif .
Nes man džinsai- visas gyvenimas. Nemėgstu, garintų, pratrintų. O naturalius, mėlynus, tokius tikrus tikrus. tongue.gif Nešioji viską, sijonus, suknelės. Bet nemėgstu baltinukų ir švarkų. Kaip šarvuose jaučiuosi.Man tik Skandinavijoje gyventi bigsmile.gif su savo stiliumi. tongue.gif
Atsakyti
Aš labai dažnai einu su džinsiukais pažemintu liemeniu, bet bambos nesimato, nes ten auskaras įvertas....... Rengiuosi neiššaukiančiai, bet patogiai....... Džinsai, palaidinukė, švarkelis - puikus derinys.... Ir daug kas pas mus taip vaikšto...................netgi pavaduotojas rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2011 10 03, 20:51)
Tai pas mus turbūt paburbėjo ir praeis  biggrin.gif gal rolleyes.gif .
Nes man džinsai- visas gyvenimas. Nemėgstu, garintų, pratrintų. O naturalius, mėlynus, tokius tikrus tikrus. tongue.gif Nešioji  viską, sijonus, suknelės. Bet nemėgstu baltinukų ir švarkų. Kaip šarvuose jaučiuosi.Man tik Skandinavijoje gyventi bigsmile.gif  su savo stiliumi. tongue.gif

na, derinio baltinukai+švarkas nemėgstu ir aš. atskirai su jais gerai jaučiuos, bet kartu... iš karto šilta pasidaro lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinosiu ką atsakyti, jei ką... bigsmile.gif Nepasiduosiu biggrin.gif
Mūsiškės , kurios turi auskarus kartais parodo netyčia, o ir tatuiruotės matosi.
Auskaro ir aš norėjau, bet... lotuliukas.gif
Atsakyti
o kur parašyta, kad negalima su džinsais? užsiprotokoluokit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 10 03, 20:17)
o kur parašyta, kad negalima su džinsais? užsiprotokoluokit  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pas mus penktadienis džinsų diena... oficialiai.... visos vieną kitą paragina pasidžisavot tongue.gif
Atsakyti
Pas mus vaikšto kas kaip nori. Džinsus irgi nešioju, bet viršus būna tada baltinukai kokie ar švarkelis.
Atsakyti
Mes irgi einam kaip norim. Proto ribose, o tai gal pležą atidarytume birželio viduryje biggrin.gif
Atsakyti