Įkraunama...
Įkraunama...

☼ MOKYTOJŲ KAMBARYS ☼

Ka padovanoti 8tokams pagrindinio ugdymo pasiekimu pazymejimu gavimo proga? g.gif Pries stojima i gimnazija? Ar nieko nereikia? Bet kazko norisi, tik neisivaizduoju - ka? lotuliukas.gif Kad butu vienodai, simboliska, idomu ir naudinga... Gal kas turit patirties?
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2012 06 02, 20:43)
Ka padovanoti 8tokams pagrindinio ugdymo pasiekimu pazymejimu gavimo proga?  g.gif Pries stojima i gimnazija? Ar nieko nereikia? Bet kazko norisi, tik neisivaizduoju - ka?  lotuliukas.gif Kad butu vienodai, simboliska, idomu ir naudinga... Gal kas turit patirties?

Aš nusipirkau graviruotus graikinius riešutus. Nors esu vaiko priežiūros atostogose, bet ketinu nuvykti jų pasveikinti smile.gif Ant tų riešutų įvairūs žodžiai- palinkėjimai. Tokie kaip- draugų, laimės, džiaugsmo ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2012 06 02, 21:58)
Aš nusipirkau graviruotus graikinius riešutus.  Nors esu vaiko priežiūros atostogose, bet ketinu nuvykti jų pasveikinti smile.gif Ant tų riešutų įvairūs žodžiai- palinkėjimai. Tokie kaip- draugų, laimės, džiaugsmo ir pan.  ax.gif

o kur tu juos pirkai blink.gif nes maniškai irgi 8, išeis kai kurie bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2012 06 03, 08:39)
o kur tu juos pirkai  blink.gif  nes maniškai irgi 8,  išeis kai kurie  bigsmile.gif

Prie Putino, kur naujai atsidariusi šventinį atributika, šalia įėjimo "Provincija"
Atsakyti
ačiū 4u.gif o kokia 1 kaina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2012 06 03, 10:23)
ačiū  4u.gif  o kokia 1 kaina  bigsmile.gif

Šiaip trys litai... Bet imant didesnį kiekį įmanoma nuolaidėlę gauti.... Tik neišsiduok, kad sakiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2012 06 03, 19:10)

Prie Putino, kur naujai atsidariusi šventinį atributika, šalia įėjimo "Provincija"

O kur Klaipedos kraste gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2012 06 03, 22:21)
O kur Klaipedos kraste gauti?  g.gif

Turėtų būti suvenyrinėse parduotuvėse.... Pas mus jų yra ne vienoje...
Atsakyti
tie riesutai grazus dalykiukas wub.gif
Atsakyti
Tikrai gražiai jie atrodo smile.gif Nuotrauka iš interneto:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 04 birželio 2012 - 07:57
jeigu turit namuose paprastą lituoklį, gali pabandyt pasidaryt pačios. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 06 04, 10:58)
jeigu turit namuose paprastą lituoklį, gali pabandyt pasidaryt pačios.  g.gif

Jo, aš manau kad čia nieko sudėtinga.. bet reikia gražiai ir dailiai... ir dar lituoklio reik... tongue.gif
Atsakyti