taip, o tie mūsų vadovai nelabai noriai dalina valandas, vis prisidengia "taupymu"

QUOTE(ernoja @ 2012 08 20, 18:56)
Nežinau, ar labai gera naujiena: nuo rugsėjo 1 d už pasiruošimą pamokoms ne 3,5 val o 4 val už 18 kontaktinių valandų. Už darbų tikrinimą bus mokama ir socialinio ir gamtamokslinio dalyko mokytojams. Priklausomai nuo vaikų skaičiaus pridedama 0,5 arba 1 valanda. Na o papildomos valandos " Mokytojams tarifikuojamos 0,53,5 valandos (nepriklausomai nuo kontaktinių valandų skaičiaus per savaitę) už šiuos darbus: darbų planavimą, renginių organizavimą, ruošimąsi renginiams, metodinę veiklą, projektų rengimą ir dalyvavimą projektų veikloje, už mokyklos veiklos įsivertinimą, informacinių komunikacinių technologijų diegimo koordinavimą, vadovavimą bendrabučiui, mokomosioms dirbtuvėms, laboratorijoms, vadovavimą meno kolektyvui, turinčiam meninio pajėgumo kategoriją ir kitus darbus. Valandų skaičių, konkretų darbą ir laikotarpį, suderinęs su darbuotojų atstovais, nustato įstaigos vadovas"
http://www3.lrs.lt/p...s...ry=&p_tr2=2
http://www3.lrs.lt/p...s...ry=&p_tr2=2
Kaip mums direktore aiskino, kad tos papildomos valandos gali kiekviena menesi skirtis-tipo vedei rengini-gavai daugiau, nevedei-ne.Atseit alga kis kas menesi del tu papildomu valandu.

QUOTE(zuvytei @ 2012 08 20, 20:53)
Kaip mums direktore aiskino
mums dar nieko niekas neaiškino

QUOTE(zuvytei @ 2012 08 20, 20:53)
Kaip mums direktore aiskino, kad tos papildomos valandos gali kiekviena menesi skirtis-tipo vedei rengini-gavai daugiau, nevedei-ne.Atseit alga kis kas menesi del tu papildomu valandu. 

nexočieš rabotat? zastavliem.

bet kiek darbo.

QUOTE(Jurginė @ 2012 08 20, 21:05)
nexočieš rabotat? zastavliem.
bet kiek darbo.
juk perskaičiuot kiekvieną mėnesį reiktų viską. nesąąąmonė. gąsdina.

bet kiek darbo.

Renginys ( pasiruošimas jam, pats renginys) gal 10 val

o socialiniam pedagogui to nebus ko gero, nes jis etatinis ....

Sveikos, pedagogės
Gal priimsit ir mane ir į mokytojų kambarį?
Gal čia lankosi ir mokykloje dirbančios psichologės? Šiemet įsidarbinau nedidelėje mokykloje psichologe, labai jaudinuosi, nes tai pirmasis mano darbas. Sakykit, kaip mokytojai sutaria su psichologais?
Nes kiek teko girdėti, kad psichologai mokyklose beveik nepastebimi ir į juos žiūrima skeptiškai

Gal čia lankosi ir mokykloje dirbančios psichologės? Šiemet įsidarbinau nedidelėje mokykloje psichologe, labai jaudinuosi, nes tai pirmasis mano darbas. Sakykit, kaip mokytojai sutaria su psichologais?

kaip save pateiksit, taip jus ir priims.
QUOTE(vikvita @ 2012 08 23, 14:16)
Sveikos, pedagogės
Nes kiek teko girdėti, kad psichologai mokyklose beveik nepastebimi ir į juos žiūrima skeptiškai 

Nėra pas mus psichologo, bet esu įsitikinusi, kad kaip elgsiesi taip ir su tavimo bendraus. Jei būsi pasyvi ir sėdėsi savo kabinete užsidariusi, tai niekas ir nepastebės, bet mano įsivaizdavimu, psichologas neturi sėdėti užsidaręs kabinete, o turi būti kuo arčiau vaikų, kad jie žinotų kas tu ir nebijotų ateiti

QUOTE(vikvita @ 2012 08 23, 13:16)
Sveikos, pedagogės

Mūsų mokyklos psichologė - nuostabus žmogus. Su visais sutaria, ir visi su ja sutaria. Visada sulaukiam pagalbos, kreiptis galim bet kada - ir darbiniais, ir asmeniniais klausimais. Jos pagalba tikrai efektyvi, patarimai racionalūs ir veikiantys. Bet kuriai mokyklai tokio žmogaus palinkėčiau. Kadangi prieš tai dirbo kiti žmonės, tai tikrai turiu su kuo palyginti.
mūsų mokykloje yra psichologė, bet matau ją du kartus per metus posėdžių metu, tad negaliu pasakyti, nei ką ji dirba, nei su kuo,nei kaip..manau, visai šaunu būtų, jei psichologė duotų apie save žinoti kokiu renginuku, akcija ar pan

Mūsų psichologė dirba daug, dažnai kreipiamės į ją pagalbos ir tikrai niekas nemano,kad ji nereikalinga.