Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 10 03, 15:09)
kooperuokis su panom smile.gif pvz: gal aš norėčiau(bet nemoku ten su tais bėjais žaist biggrin.gif ) ,gal dar kas norėtų,pasidalintume sėklas,pasiskirstytume išlaidas ir vuoalia-daug skirtingų gėlių  biggrin.gif
O šiaip-tai tavo vietoj sėčiau visas,kartais būna nedaigi sėkla,kartais papūva...vis kažkas iaugs,ką išauginsi,gali mainyt,dovanot,parduot-čia jau "skonio" reikalas wink.gif
O žinai kad sėjant sėklos neužbarstomos žeme,tik dedamos ant sudrėkinto grunto? smile.gif

Aš esu UK, tai man kaip ir nėra problemų siųstis biggrin.gif

Kad neužbarstomos žinau. Turiu kaktusams-sukulentams skirtą žemę. dar ryt pasirinksiu smulkių akmenukų gal g.gif

Pavasario niekaip neišlauksiu schmoll.gif Mes nesenai į UK atvažiavom, neturiu nė vienos gyvos gėlės, mirsiu kaip man jų reik biggrin.gif Šiom dienom buvo labai karšta, gaila kad savaite anksčiau nenusipirkau, būtų jau sudygę, nes kepino gerai. Rizikuosu dabar sodint rolleyes.gif Gal nebus per šalta, galėčiau šalia radijatoriaus naktį pastatyt, nes vieną laikau pajungtą g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 10 03, 14:09)
bigsmile.gif kokių šauniu turite...
eliss o čia šiemetiniai ar jau senesni..nes jau pasakiško storio...
manieji dar mažuliai,nenori storėt...o vienas pats buvęs didžiausias-mylimiausias neišgyveno,nesupratau pradėjo kotas trauktis taip ir pamirė..gaila ...

tas mažuliukas tai mano,antrametis.O kiti pirktiniai,gal 3-4 m.Galbūt,kitąmet ir žiedų sulauksiu rolleyes.gif o viršūnėlės dviejų yra nupjautos
Atsakyti
Atkeliavo ką tik mano sėklikės thumbup.gif Eisiu sėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 10 04, 13:12)
tas mažuliukas tai mano,antrametis.O kiti pirktiniai,gal 3-4 m.Galbūt,kitąmet ir žiedų sulauksiu rolleyes.gif o viršūnėlės dviejų yra nupjautos

O tai kada geriausia tas viršunėles nupjauti g.gif
Jaučiu kad vienam jau bręsta laikas pjauti g.gif
Atsakyti
Kas čia maniškiam nutiko ir kuo gydyti? g.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
kamienai kieti..
Atsakyti
Ar ne amarai uzpuole? g.gif Ar nera "guziuku" lapuose?
Atsakyti
ne, nėra jokių guziukų...

Spėju, kad perlaistyta.. Jos paliktos pas mama dabar augti, o ji kai prižiūri labai gėles, tai iš tos meilės ir perlaistyt gali biggrin.gif
Atsakyti
Gal tiesiog ruosiasi poilsio periodui, naturalu, kad meta lapukus, smile.gif juk arteja ziema. Pas mane taip pat ruosiasi ziemos miegucio smile.gif tiniurai.
Atsakyti
Kažin.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 10 08, 17:26)
Kas čia maniškiam nutiko ir kuo gydyti?  g.gif

man irgi atrodo, kad perlaistyta schmoll.gif aišku, gali porą lapukų numesti ir dėl trumpėjančios dienos, bet čia, man atrodo, akivaizdus perlaistymas..
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2011 10 08, 16:49)
Gal tiesiog ruosiasi poilsio periodui, naturalu, kad meta lapukus, smile.gif  juk arteja ziema. Pas mane taip pat ruosiasi ziemos miegucio smile.gif tiniurai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 08, 20:37)
man irgi atrodo, kad perlaistyta schmoll.gif aišku, gali porą lapukų numesti ir dėl trumpėjančios dienos, bet čia, man atrodo, akivaizdus perlaistymas..

ir man pirma mintis sove, kad perlaistyta - jokiu budu nepadauginkit dregmes, nes supus, o jau toks didelis - butu labai gaila
Atsakyti