turiu ir aš kelis šių metų gražuolius. Nelabai man su jais sekasi. Kas galėtų būti, kad vieno viršūnė numetė lapus ir man atrdo,kad po truputį traukiasi, nors pats kaudeksas nesuvytęs, storas(pakankamai). Ar niekam taip nebuvo ? Būtų pavasaris, tai pjaučiau viršūnę. O, ką dabar daryti ?
Sveikos,
turiu ir aš kelis šių metų gražuolius. Nelabai man su jais sekasi. Kas galėtų būti, kad vieno viršūnė numetė lapus ir man atrdo,kad po truputį traukiasi, nors pats kaudeksas nesuvytęs, storas(pakankamai). Ar niekam taip nebuvo ? Būtų pavasaris, tai pjaučiau viršūnę. O, ką dabar daryti ?
Gerai, kad aš sėjau visas 5 sėklas
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 10 18, 11:36)
Kažkur skaičiau, kad į nuolatinį vazoną reikia perkelti, kai turės apie 6-7 lapelius. Ar čia tikrai
Dabar tai bijočiau judint, liauni tokie augaliukai, trapūs, bet kad pakolkas net nematyt trečio lapelio požymio
nežinau, į ką jus pasodinot, bet iki pavasario nejudinčiau
Pasodinau į kaktusų- sukulentų žemę, pamaišytą su akmenukais. į plastikinę dėžutę (nuo kažko
), pradūriau skylių.
Turbūt iki pavasario prisišaknys daug
Ebay pardavėja, šių sėklų, rašo, kad nėra lepi gėlė, kad gali auginti ir "viską žudantys", na bet man taip neatrodo pakolkas
Turbūt iki pavasario prisišaknys daug
Ebay pardavėja, šių sėklų, rašo, kad nėra lepi gėlė, kad gali auginti ir "viską žudantys", na bet man taip neatrodo pakolkas
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 10 18, 12:16)
neprisišaknys. nors nežinau, kokiu tankumu pasodinti..
saviškius, pasodintus pavasarį, persodinėsiu tik pavasarį, kadangi gerai auga, persodinti nematau reikalo.
Na nėra arti vienas kito
Tada ir aš nepersodinsiu, matysiu kaip atrodys
Tik tiek, kad skaičiau, jog kai išleidžia tuos apie 7 lapelius, galima persodinti
Žalia aš gėlių auginime (numarinime tai nelabai
)
Turbūt nieko blogo, kad laikau per naktį ant radijatoriaus, o diena ant palangės
Tada ir aš nepersodinsiu, matysiu kaip atrodys
Žalia aš gėlių auginime (numarinime tai nelabai
Turbūt nieko blogo, kad laikau per naktį ant radijatoriaus, o diena ant palangės
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 10 18, 12:57)
aš pagal lapelius nespręsčiau
gražuoliukas
Eina sau koks fainuolis ir per tokį trumpą laiką
o aš pastebėjau, kad pasėtose sėklytėse, kurios tupi jau 2 savaites, kaip ir kokie balti ploni kiminiukai, labai ploni, vos įmatomi, kas tai galėtų būti, gal per drėgnai laikiau?
QUOTE(Medeilė @ 2011 10 21, 08:39)
Ačiū
Dėl tų plonų kirminukų - užkrėsta žemė.