Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight

kokia plaukuosena nauja Robkes!!!! bigsmile.gif

mamyte - sveika prisijungus 4u.gif linkiu greit nepasveikt smile.gif
Atsakyti
Labuka,

Niu ka cia Robke pasidare savo plaukams visiskai man nepatinka... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 07 22, 17:07)
kokia plaukuosena nauja Robkes!!!!  bigsmile.gif 

mamyte - sveika prisijungus  4u.gif linkiu greit nepasveikt smile.gif

aha, įdomi šukuosena, man visai patinka biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
o kita pusė neskusta biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Man Robkės čiukuosena thumbup.gif ir išvis man nuotraukose iš realybės jis toks wub.gif , labai mano skonio blush2.gif biggrin.gif Ir Kristen man prie jo kažkaip dera ne tik filme biggrin.gif
o va Tailoras per saldus toks per gražus blush2.gif
Atsakyti
Labas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

grįžau biggrin.gif tik deja nzn kada užeit galėsiu. Kompas mirė. Bandau perinstaliuot biggrin.gif dabar per safe mode dar šiaip ne taip internetą paleido lotuliukas.gif

einu skaityt bigsmile.gif ryt vis tiek teks laukt, kol koks protingesnis kompiuteristas atsiras doh.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykusS: 24 liepos 2011 - 03:26
Sveikos biggrin.gif

kaip sekmadienį leidžiant? Aš neperseniausiai grįžau bigsmile.gif Latvijoj prie jūros buvom thumbup.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 07 23, 20:37)
aha, įdomi šukuosena, man visai patinka biggrin.gif

Man irgi visai patinka Robkės šukuosena biggrin.gif
Atsakyti
kaip kaip, sodas namai ūkis vaikai; terasoj va mėsytės su daržovėm pasikepėm biggrin.gif
a, vakar pas gimines buvom, pasakojo įspūdžius iš Indijos ir indišku maistu vaišino. maistas blogai, nemėgstu aš indų virtuvės, o įspūdžiai gerai biggrin.gif

aš irgi norėčiau į Latvijos pajūrį nuvažiuot. ieškausi kokio viešbučio ar buto nuomos...
Atsakyti
Ten visą namuką reik imt ir vasarą kepintis wub.gif wub.gif wub.gif kiek jie pajūrio turi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Šiandien ieškojau knygos "Vampyrės dienoraštis", bet niekur pirmos dalies nebuvo, tai bibliotekoj naują (nečiupinėtą) Meyer "Sielonešė" pačiupau bigsmile.gif gal kuri skaitėt???
Atsakyti
Ryas... sian sapnavau, kad Robke mane pabuciavo blink.gif Sakau zenklas cia ateiti, bo senai buvau biggrin.gif
Kalbant apie plaukuosena.. gal butu ir nieko.. ale kai cia ant musu zemes visokios Vosyles, Karpiai.. ir t.t. isdarke ta reikala, tai man kazkaip nea unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 07 26, 09:03)
Ryas... sian sapnavau, kad Robke mane pabuciavo  blink.gif  Sakau zenklas cia ateiti, bo senai buvau  biggrin.gif
Kalbant apie plaukuosena.. gal butu ir nieko.. ale kai cia ant musu zemes visokios Vosyles, Karpiai.. ir t.t. isdarke ta reikala, tai man kazkaip nea  unsure.gif

labuka ir as senokai kazka rasiau...
geras sapnas bigsmile.gif tikrai kad zenklas jog nereikia ju pamirsti... biggrin.gif

Apie koki reikala sneki nelabai suprantu? blush2.gif
Atsakyti
Labuka,

aš prie tų, kuriem nauja Roberto šukuosena nelabai ax.gif
Jis matyt paskelbė "viščiukų maištą" hihihi.gif
Atsakyti