Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight

mano twilightystei jau kokie 3-4 menesiai... Tai dar ne ilgai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2011 07 20, 14:58)
mano twilightystei jau kokie 3-4 menesiai... Tai dar ne ilgai?  biggrin.gif

nu tokia dar ... biggrin.gif As 2 metus kazkur sergu jau tongue.gif
Atsakyti
Robertas su Tomu išėjo pasivaikščioti su šuniuku Bear bigsmile.gif (11.07.19) Los Andžele

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2011 07 20, 21:40)
As siandien nakciai siltnami uzdariau, nes siandien pasirode toks rudeniskas rytas  g.gif

o jeeeeetau kokie negražūs biggrin.gif

mano twilight'ininkystei šiek tiek daugiau nei metai, bet jausmai atšalo... biggrin.gif tačiau jei rodo per tv, visad mielai pažiūriu. greičiau jau tas filmas, "atgaivintų jausmus" lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 21, 09:50)
o jeeeeetau kokie negražūs biggrin.gif

mano twilight'ininkystei šiek tiek daugiau nei metai, bet jausmai atšalo... biggrin.gif tačiau jei rodo per tv, visad mielai pažiūriu. greičiau jau tas filmas, "atgaivintų jausmus"  lotuliukas.gif

Sveikos 4u.gif

Idomus labiau patys aktoriai dabar smile.gif
Atsakyti
nagi nagi, kadras iš BA press konferencijos!

user posted image
Atsakyti
http://twitpic.com/5tpd5c
http://www.robstendr...-con-press.html
ax.gif
Atsakyti
Sveikos, na uzsikreciau visai netycia, tiesiog nusipirkusi pirmaja knyga Saulelydi knygyne, per daug nesigilindama biggrin.gif taciau kaip iklimpau taip per 2 sav sukramciau visas knygas ir filmus perziurejau lotuliukas.gif knygos daug geresnes nei filmai, nepalyginsi... schmoll.gif taciau paskutines dalies filmo laaabai laukiu... gaila, kad penktosios nepabaige autore, o kitu megintas rasyti tesinys net neprilygsta Meyer rasysenai... dabar labai sunku rasti knyga skaitymui, kuri tiek prikaustytu demesi, visos nublanksta biggrin.gif dabar baigiu skaityti Uztemimo motyvais rasyta knyga apie mergaite Bri, bet jau ne tas blush2.gif ech...
Atsakyti
smile.gif+2011 07 22, 08:38-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2011 07 22, 08:38)
Sveikos, na uzsikreciau visai netycia, tiesiog nusipirkusi pirmaja knyga Saulelydi knygyne, per daug nesigilindama biggrin.gif taciau kaip iklimpau taip per 2 sav sukramciau visas knygas ir filmus perziurejau  lotuliukas.gif  knygos daug geresnes nei filmai, nepalyginsi... 

o taip taip, pažįstama būsena biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Plakatas su parašais.

Žinot, žiūrėjau žiūrėjau, nu kokie lievi Robo marškiniai ten ant plakato. tokie už 30 litų. sukritęs kalnierius, lievas modelis. juk vampyrai rengiasi alia gražiai stiliovai...

dar foto iš konferencijos
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 22 liepos 2011 - 11:46
Gerai tu cia del marskinekiu, tikra tiesa buciau nepastebejusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
wub.gif
Atsakyti