Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight

Nu ir foto baisumas blink.gif doh.gif
Atsakyti
2011 Glamour

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
KOks gražus lakas grafito spalvos. na tuose alia vogue fotosesijose man ji ženkliai gražesnė nei filmų plakatuose.

reiktų pasiknist, kas yra kostiumų dizaineris BA? nu blem šitaip nusitampyt reikia gebėti.
Atsakyti
vau vau vau, kokia Kristen Glamūre graži bigsmile.gif wub.gif va čia tai kitas vaizdas

pritariu visoms kad plakatai žiauroki, reikktų gerai šikynėn įkrėst kas tuo rūpinosi doh.gif nejaugi patys nematė kad baisu g.gif
pirmos twilight dalies tai dar toks sakyčiau neblogas plakatas, jaunaties plakatas man visai gražus, trečias irgi puse velnio, nu bet paskutinis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolia: 03 spalio 2011 - 09:19
user posted image
Atsakyti
Pasveikinkit vampyrę, tokią, kokia turėjo būt
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
naaaaaisssss bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Man per balta ji, bet jei kaip vampyrė tai ok lotuliukas.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Vauc kaip graziai atrodo kristen ji kaip vampyre tobula atrodytu... wub.gif thumbup.gif bigsmile.gif

Man taip pat gaila kad plakatai 4 dalies tikrai prastoki, per daug dirbtinai atrodo... doh.gif
Atsakyti
ei mergos, buvot Tade Blinde? vakar buvau, kaip patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 09, 16:20)
ei mergos, buvot Tade Blinde? vakar buvau, kaip patiko  thumbup.gif

Aha ir as buvau maniau bus nuobodoka, bet patiko labai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 02, 22:08)
KOks gražus lakas grafito spalvos. na tuose alia vogue fotosesijose man ji ženkliai gražesnė nei filmų plakatuose.

aha bigsmile.gif noreciau tokio drinks_cheers.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 10 09, 16:20)
ei mergos, buvot Tade Blinde? vakar buvau, kaip patiko  thumbup.gif

Buvau.. neblogai, bet buvo kas man kliuvo.. siaip kai i ji ziuri kaip i lietuviu produkta tai neblogai, labai neblogai..

Perskaiciau Guy de Mopasant "Bel Ami".. nu nerealiai patiko wub.gif dabar kaip laukiu filmo... gal zinot kuri kada bus? g.gif

Ir dar ar LT BA I dalis lapkricio 18 diena? g.gif
Atsakyti