Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight

štai ir Volvo plakatėlį sukūrė
user posted image
Papildyta:
žiūriu į jų rūbus, ir vėl piktinuosi ta kostiumų dizainere. nu fakinkšit, turtingieji tikrai šitaip baisiai ir nelogiškai nekeliauja apsirengę. nei moteris su kablais nelipa į lėktuvą, nei diedas baisiais pokostiuminiais marškiniais nuraitytom rankovėm ir kostiuminėm kelnėm schmoll.gif jau nekalbu apie modelius žinoma.
gal Eclipsėj buvo rūbai geriausi g.gif kaip kritikai sakė "iš Gap reklamos". taip bent jau iš reklamos, o ne iš skuduryno.
Atsakyti
Na, aš manau, kad irgi nusivilsiu šia BA I dalimi unsure.gif kažkokia nuojauta, gal II dalis nenuvils unsure.gif o ir vyriškis pamatęs plakatus ir paklausęs kelis gabalensus iš sound tracko, kažkaip įtartinai pakraipė galvą g.gif tipo:" tavo Bela čia kaip sekretorė, o sound track'as tai vapšė, nei kilerių nei mus'u nei radiohead'u unsure.gif "

bet gi kažkur mačiau foto tipo nufotografuoti rūbai BA tik vat nežinau ar pirmos ar antros dalies, bet ten visų trijų tų pagrindinių škurliukai, bet tokie neblogi pasirodė batai, džinsai, kožos viskas kaip turi būt biggrin.gif matyt antros dalies, nes su šitais rūbais nesulyginama, kaip diena ir naktis
Atsakyti
Nu baisus tie rubai, baisus, bet paziurekit kaip Bella buvo apsirengusi paciame pirmame filme, manau baisiau jau nebus doh.gif , dabar atejo edvardo eile lotuliukas.gif

Del fotosesijos kur Bella kaip vampyre, ten man ji i Adriana is 90210 labai panasi - ka padaro sluoksniai spakles doh.gif

O del Dzeikobo, Egliosha, as su tavimi ! Retai pasirodanti, gryna team Jacob, - cause life is better half naked biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2011 10 17, 14:36)
Nu baisus tie rubai, baisus, bet paziurekit kaip Bella buvo apsirengusi paciame pirmame filme, manau baisiau jau nebus  doh.gif , dabar atejo edvardo eile  lotuliukas.gif

kaip nepilnametė biggrin.gif tokią jin ten ir vaidino, man tai visai normaliai jin ten atrodė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2011 10 17, 15:36)
O del Dzeikobo, Egliosha,  as su tavimi ! Retai pasirodanti, gryna team Jacob, - cause life is better half naked  biggrin.gif

oooo, taiiiip! laugh.gif nafik reik berno su maximiniais marskiniais biggrin.gif geriau be juuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Sutinku 100% user posted image

Keista ta Bella... lotuliukas.gif
Atsakyti
O as kazkaip nesitikiu is BA labai daug.. Nes istikro labai bijau nusivilti doh.gif
Idomu kada bilietus pardavines.. noriu i priemjera blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš ir į premjerą noriu wink.gif
ir dar - manau fotosesijos rūbai bus visai kiti nei filme. na, panašūs žinoma, bet kiti. paprastai fotosesesijas organizuojamos ne filmavimo aikštelėj, o atskirai, suvažiuoja, nugrimuoja (dar gal būti kad visai kita grimerė pvz.), aprengia kažką paderinę ir vsio.
ir dar - filme visi tie rūbai daug mažiau pastebimi wink.gif plakatas statiškas, mes turim laiko kada į jį įsižiūrėti, o filme labiau rūpi veiksmas, veidai, todėl tai daug mažiau svarbu.

jei atvirai, aš nesitikiu net nieko iš BA smile.gif tiesiog noriu pažiūrėt ir pajaust smile.gif tada bus galima ką šnekėt.

bet mažokai stillų iš filmų, ir mažokai video, pernai artėjant premjerai buvo daug daugiau biggrin.gif
Atsakyti
As irgi bijau nusivilti... Bet treileris labai patiko, be to treileri ir ta suknele Bellos ir marskiniai visai nieko atrodo, cia kaip Partizane rase, filme nebus laiko isiziureti, ten rupes jausmai. Gal specialiai taip drabuziai parinkti, manau ten 1000 kartu viskas iki smulkmenu apmastyta...
Tarp kitko, o kada LT premjera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bounty*: 20 spalio 2011 - 11:10
labas bigsmile.gif

Brėkštanti aušra. 1 dalis
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)
Žanras: Drama, fantastinis, nuotykių
Sukurta: JAV Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2011.11.18
Trukmė: 1h 55 min
Cenzas: Iki 16 metų rekomenduojama žiūrėti su tėvais
http://www.forumcine...t/Event/302671/

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliukšt: 20 spalio 2011 - 15:12
jeyyy clap.gif
galvoju eit neit biggrin.gif vienai kazkaip neidomu, o diedas uz jokius pinigus nepasirasytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 10 20, 20:09)
jeyyy clap.gif
galvoju eit neit biggrin.gif vienai kazkaip neidomu, o diedas uz jokius pinigus nepasirasytu lotuliukas.gif

jo, man ta pati dilema buvo, bet šiaip ne taip pasirašė blush2.gif biggrin.gif

žiū, merginos, a matėt straipsniuką, tipo per premjerą susižadės Kristen su Robu blink.gif tai kayyyy kąąąąą, visad maniau, kad čia iš piršto laužti dalykai doh.gif nieko nebesuprantu
Atsakyti