Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight

as manau kad BA I nenuvils schmoll.gif tik bus labai aunku laukt antros dalies.o as jau turiu bilietus sau ir MB.et ne i premjera, na nenoriu kad butu sausakimsa sale schmoll.gif nors manau tikrai bus beproto daug ziurovu ir 19 diena g.gif na bet bent zinosiu kad rytoj nereik i darba, nes seansas 9 val vakare doh.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif kaip gyvenat?

Aš paskutiniu metu vis užbėgu paskaitinėt, bet nieko neparašau blush2.gif
QUOTE(egliosha @ 2011 10 22, 20:55)

Man šito foto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super meškiukas lotuliukas.gif

Aš jau net nepastebiu kaip greitai dienos iki filmo bėga. Laaaaaaabai laukiu, bet vardan referatų pridavimo dienų galėtų galėtų šiek tiek laikas sustot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliukšt: 27 spalio 2011 - 01:43
Pristatymas Belgijoje
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labuka,

O grazios foto, pattinsonas jau koks suvyriskejes, tik truksta kristen salio jo verysad.gif
ir Ashley grazi...
Atsakyti
Kur Kristen??? verysad.gif
Atsakyti
Interneto platybės rašė, kad Kristen dalyvaus tik 11.11 premjeroje, o šiuo metu ji filmuojasi Anglijoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 27 spalio 2011 - 14:45
dar viena istrauka - http://www.youtube.c...player_embedded clap.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 10 27, 17:43)

o jau kaip filmo laukiu!! yahoo.gif turbut reikes is naujo perziureti visas dalis, kad laika iki filmo pratemciau lotuliukas.gif
Atsakyti
oi kaip seniai buvau užsukusi, net primiršau, labai vėl kelionių paieškose paskendusi...

na tai labai gražus Robertas žiūriu pristatymuose, toks tikrai paaugęs suvyriškėjęs ir tvarkingas biggrin.gif

jei vis dar bus norinčių organizuotis į premjerą, tai aš žinoma jungčiaus, rašykit až. jei ką, tai draugę ištempsiu, nes vyras tai jau tikrai neis biggrin.gif net nebandysiu jo tempti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 10 27, 17:43)

Egliosha, gėlės tau, kad pasidalinai ištraukos linku biggrin.gif bis.gif kaip laukiu fimo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Turiu bilietus i issankstini seansa... juuuhuuuu thumbup.gif tongue.gif clap.gif clap.gif clap.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 10 28, 13:42)
Turiu bilietus i issankstini seansa... juuuhuuuu  thumbup.gif  tongue.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

jetus kaip pavydziu rolleyes.gif kolkas mano mieste dar apie tai ne zenklo verysad.gif
Atsakyti