Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight

vakarojam?
Dakotos sesija man ta super duper!!!!!! mmmm kaip grazu!!

france, gerai atostogos.. nzn tik ar pailsejau biggrin.gif siaip tai trecia atostogu diena nusvylau!!!! nu bet taip.. kad galvojau kojas reiks amputuot... istyno visos..be to gavau ir saules smugi - tai kita diena lovoj praleidau biggrin.gif Mb norejo i ligonne vezt.. bet sakau - as isgyvensiu biggrin.gif
siaip ten vestuves buvo musu draugu - tai reikejo pirkt nauja apranga.. nes ta kur turejau buvo su atidengtom kojom - ziauriai atrode jos biggrin.gif
bet paskui jau liuks buvo - na kai atsigavau jau nuo nudegimu biggrin.gif nardziau daug.. ir mazai fotkinau.. biggrin.gif

Partizane.. na rugseji jau sardinija istusteja.. bet ir siaip visi turistiniai pradeda tustet... o del vietines tai kur tau - as vaziuoju ten kur mano vyras mane veza biggrin.gif 8jis del kelioniu pamises kaip as del fotografijos). o i toscana nenorit? i kokia florencija? bet jauciu fainiau sardenijoj..

na pavaraiu as cia ne i tema biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos...

O galima as pas jus apsistosiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2011 07 11, 02:46)
Sveikos...

O galima as pas jus apsistosiu?  blush2.gif

Laba,
kas per klausimas.. 4u.gif aisku galima.. tik smagiau drinks_cheers.gif galima visom.. na beveik biggrin.gif
Atsakyti
Labas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sveika, naujoke 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kaip gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 07 11, 09:43)
Labas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveika, naujoke  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip gyvenat?

Man rodos Juodre visai ne naujokė, seniai paskaitydavo ir ką nors parašydavo biggrin.gif

čia visiem galima, nes čia ne kažkieno tema, o vieša, Twilight gerbėjų biggrin.gif

Na mergaitės, ką, dedam naujienas bendrom jėgom?

Twilight-saga.ru saite būna "dienos nuotrauka", kur dažnai būna juokingas kadras įdėtas. taigi šiandienos man visai patiko biggrin.gif thumbup.gif
user posted image

Teiloras ant viršelio smile.gif
user posted image

Dar keletas iš Kosmopolio filmavimo
user posted image
user posted image

Papildyta:
čia tokia milžiniška fotosesija Robo
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nu vsio, lekiam su maže į filmą
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš čia naujokė biggrin.gif
kažkoks keistas fenomenas neaplenkė ir manęs - twilight blush2.gif biggrin.gif pradžioj nurašiau nestuke.gif sukeltam hormonų puolimui blush2.gif bet kad dabar jau kaip ir viskas nurimo, įpratai, išskyrus sagos istorijas wub.gif biggrin.gif
pradžioje peržiūrėta sagos filmai visi, po N kartų net gėdinuosi kartais pasakyt, bet tikrai daugiau negu niolika blush2.gif kai vyras jau skersuodavo nuo dažno twilight žiūrėjimo tada persimečiau ant sagos knygų cool.gif vėl visos dalys iš naujo suvalgytos blush2.gif
ir kažkaip vis tik atsiriboti nuo jų nesinorėjo, tada pradėjau žiūrėt kitus filmus kuriuose vaidino kristen, robas ir panašiai (adventurelandas, prisimink mane, pyrago valgytojai ir taip toliau) beveik visus peržiūrėjau, tada MTV apdovanojimai dar buvo likę ir klausytis garso takelius ilgai ir ilgai biggrin.gif

pradedu tikėti kad jau ligonis esu lotuliukas.gif o iki paskutinės dalies dar tiek daug laukti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 07 11, 12:31)
Sveikos  4u.gif aš čia naujokė  biggrin.gif
kažkoks keistas fenomenas neaplenkė ir manęs - twilight  blush2.gif  biggrin.gif pradžioj nurašiau  nestuke.gif sukeltam hormonų puolimui  blush2.gif bet kad dabar jau kaip ir viskas nurimo, įpratai, išskyrus sagos istorijas  wub.gif  biggrin.gif
pradžioje peržiūrėta sagos filmai visi, po N kartų net gėdinuosi kartais pasakyt, bet tikrai daugiau negu niolika  blush2.gif kai vyras jau skersuodavo nuo dažno twilight žiūrėjimo tada persimečiau ant sagos knygų  cool.gif vėl visos dalys iš naujo suvalgytos  blush2.gif
ir kažkaip vis tik atsiriboti nuo jų nesinorėjo, tada pradėjau žiūrėt kitus filmus kuriuose vaidino kristen, robas ir panašiai (adventurelandas, prisimink mane, pyrago valgytojai ir taip toliau) beveik visus peržiūrėjau, tada MTV apdovanojimai dar buvo likę ir klausytis garso takelius ilgai ir ilgai  biggrin.gif

pradedu tikėti kad jau ligonis esu  lotuliukas.gif o iki paskutinės dalies dar tiek daug laukti  verysad.gif

man lygiai tas pats darosi, kazkokia beprotybe uzejo ir niekaip nepraeina. B.A. pirma dalis tai jau greit galima sakyti, bet kaip attros reiks laukti tai nezinau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agave @ 2011 07 11, 12:07)
man lygiai tas pats darosi, kazkokia beprotybe uzejo ir niekaip nepraeina. B.A. pirma dalis tai jau greit galima sakyti, bet kaip attros reiks laukti tai nezinau. biggrin.gif

gal ten koks 25kadras įmaišytas? biggrin.gif

aš vyro kažkada klausiau kaip taip paveikia protus atrodo juk čia tik filmas doh.gif biggrin.gif
na aišku svajonių vyras, svajonių moteris, svajonių geriausias draugas, svajonių šeima, mama, tėvas ir šiaip kažkaip protus užvaldo, man bent jau taip pirmą kart gyvenime, nebuvau dar pakvaišus nė del vieno filmo šitaip unsure.gif

o aš galvojau pradžioje kad čia taip nutinka tik paaugliams blush2.gif lotuliukas.gif ale man toli gražu jau nebepaauglystė doh.gif
Atsakyti
turbut cia tas 25 kadras kaltas del visko...
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Prancuzyte @ 2011 07 11, 07:28)
Laba,
kas per klausimas.. 4u.gif aisku galima.. tik smagiau  drinks_cheers.gif  galima visom.. na beveik  biggrin.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Pliukšt @ 2011 07 11, 08:43)
Labas  biggrin.gif 

Sveika, naujoke  4u.gif 

Na naujoke as ar ne nelabai galiu ir pasakyti. Senai skaiciau rasiau retai. Bijojau biggrin.gif Anoj temoj pabandziau parasyt pasijutau kalbanti sus savim doh.gif Cia man kazkodel silciau atrodo. Todel labai aciu uz priemima.

-Juodre- Robsten
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 07 11, 11:31)
pradedu tikėti kad jau ligonis esu  lotuliukas.gif o iki paskutinės dalies dar tiek daug laukti  verysad.gif

100% ligonė thumbup.gif

QUOTE(agave @ 2011 07 11, 12:07)

sveika ir tu biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(meduolia @ 2011 07 11, 12:12)
gal ten koks 25kadras įmaišytas?

žinai, o kas tada knygoj įmaišyta? 25 eilutė? lotuliukas.gif nes aš tai ant knygų kibau, filmas buvo tik vėliau biggrin.gif
Atsakyti
as pradzioj tik filma maciau saulelydis, paskui pasidomejau ir atradau dar kitas dalis. Tada adbulai pradejau skaityti knygas, nes norejau labai suzinoti kas ketvirtoj knygos darosi, o dabar jau skaitau visas nuo pradziu ir po kelis kartus.
Atsakyti