Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight

As paskutine dali vis vartau blush2.gif Nu negaliu patiket kad paskutine, labai noretusi tesinio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2011 07 11, 20:05)
As paskutine dali vis vartau  blush2.gif  Nu negaliu patiket kad paskutine, labai noretusi tesinio  wub.gif

man ir gaila kad daugiau nebus pratesimo, bet gal autore pabaigs savo vidurnakcio saule rasyt, butu gerai
Atsakyti
QUOTE(agave @ 2011 07 11, 18:10)
man ir gaila kad  daugiau nebus pratesimo, bet gal autore pabaigs savo vidurnakcio saule rasyt, butu gerai

Galetu nepatinget biggrin.gif

Beje autorei esu dekinga ne tik uz nuostabia istorija, bet ir uz tai kad jos deka atradau nepakartojama grupe MUSE wub.gif
Atsakyti
Labas bigsmile.gif

jau vėlus metas, bet dar n darbelių turiu. Užlėkiau atsisveikint. Nebūsiu savaitėlę. Šį kartą į kultūrigesnį kraštą vykstu.

Rinkit naujienas, laikykit frontą!!! bigsmile.gif

p.s. aš The Vampire Diaries atradau. Ne tas pats kaip Twilight, bet vampyrai bigsmile.gif biggrin.gif smagu lygint lotuliukas.gif Jei sunku sulaukt filmo ir norisi kažko vampyriško, tai šitas kaip tik biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 07 12, 01:32)
Labas  bigsmile.gif

jau vėlus metas, bet dar n darbelių turiu. Užlėkiau atsisveikint. Nebūsiu savaitėlę. Šį kartą į kultūrigesnį kraštą vykstu.

Rinkit naujienas, laikykit frontą!!!  bigsmile.gif
p.s. aš The Vampire Diaries atradau. Ne tas pats kaip Twilight, bet vampyrai  bigsmile.gif  biggrin.gif  smagu lygint lotuliukas.gif Jei sunku sulaukt filmo ir norisi kažko vampyriško, tai šitas kaip tik  biggrin.gif  thumbup.gif

koks krastas ? rolleyes.gif
Atsakyti
Vokietija, Rügeno sala biggrin.gif

Labanakt bigsmile.gif susimatysim po savaitėlės bigsmile.gif
Atsakyti
Naujienos:
Kristen Stewart picks up her step as she hurries to renew her passport at the post office in Van Nuys, Calif., on Monday afternoon (July 11).

The 21-year-old actress, wearing 7 For All Mankind jeans, just returned from Toronto where she paid a visit to boyfriend Robert Pattinson over the weekend.

Kristen will be heading to the 2011 Comic Con in San Diego later this month. She’ll join Robert and Taylor Lautner for The Twilight Saga; Breaking Dawn panel.

Read more: http://justjaredjr.b.../#ixzz1RsEGach6
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2011 07 11, 19:16)
Beje autorei esu dekinga ne tik uz nuostabia istorija, bet ir uz tai kad jos deka atradau nepakartojama grupe MUSE  wub.gif

drinks_cheers.gif grupė išties faina. nors sklido kalbų, kad jie pradžioje nebuvo patenkinti vampyrų sagos draugija, bet vėliau net specialiai įrašė dainą jiems (čia apie Eclipsėj panaudotą Neutron Star Illusion kalbu)

Na tai gero kelio Pliukštei.

dienos foto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
čia iš filmo stillas.

user posted image
user posted image

Peteris su žmona atvyko į Los Angeles

user posted image
user posted image

Dakota filmuojasi
user posted image
user posted image

The Fab Life: Роберт Паттинсон один из «40 подающих надежды британцев, на которых мы положили глаз»
user posted image
Jei išvertus supaprastinai, tai Robas - vienas iš 40 britų, teikiančių vilčių biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 07 11, 15:37)
žinai, o kas tada knygoj įmaišyta? 25 eilutė?

lotuliukas.gif
O maža kas, gal koks slaptas kodas tarp žodžių biggrin.gif

QUOTE(-Juodre- @ 2011 07 11, 19:05)
As paskutine dali vis vartau  blush2.gif  Nu negaliu patiket kad paskutine, labai noretusi tesinio  wub.gif

Ir aš visur B.A. pavartau. Vietoj "Žmonių" blush2.gif

O Dakota nusikirpusi plaukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LedAsta @ 2011 07 12, 19:39)

O Dakota nusikirpusi plaukus?  g.gif

nemanau, nes nuotraukose, kur ji laisvalaikiu, tai ji ilgais plaukais. manau perukas arba "prišukavimas" toks.

labas rytas suraitytas. ir vėl vasara, laimei. o tai vakar jau buvo nugąsdinę biggrin.gif

šiek tiek Ešlės iš sporto klubo
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
o čia kitas amžinas sportininkas schmoll.gif
user posted image

o čia vėl gražuolė
user posted image

user posted image

user posted image

čia naujas filmas su Maiklu, musėt bus siaubiakas biggrin.gif
user posted image

Sena/nauja Kristen foto iš Bafta 2010
user posted image

o čia nuoroda į Video biggrin.gif pažiekit pažiekit biggrin.gif

na tai geros dienos, adios
Atsakyti
Kaip susinervinau siandien!
Vyras uzdejo man kazkokia nuoga boba ant desktopo ir juokiasi, o pas mane ten Tayloras buvo su sunimi, dabar dingo ir neberandu daugiau tokio...
gun_bandana.gif
Ir nesupranta ko as taip susinervinau, sako uzdek kita, o as nenoriu kito, man butent to reikia bash.gif
Atsakyti
Taylor vakarieniauja:
user posted imageuser posted image
Kristen:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 15 liepos 2011 - 12:06