Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

QUOTE(Tutia @ 2011 08 30, 00:56)
Tai aš taip ir nesuprantu dar, ar patinka man tas bronzantas, ar ne.  biggrin.gif Vakar tai biškį nuplaukė (tiesiai ant odos teptas), net vietom dėmelėm pamėtė.  doh.gif  Šiandien ant kreminės labai liuks atrodė, ne tik kontūravau, bet visą veiduką dengiau plonai. Turbūt dar reikia "atmušt ranką" naudojant.  ax.gif  Bet vistiek šviesesnį atspalvį norėsiu pabandyt.

as ir vakar sy bronzanta isigijau, na ant odos tiesiai tepant manau su visais bronzantais islieka tikimybe demetai likt, va ant kremines visai kitas vaizdas.
Man kaukes efekta sioki toki jis padare, bet gal persistengiau tepdama, kita kart meginsiu maziau jo tept.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 08 30, 10:08)

Man kaukes efekta sioki toki jis padare

man lygiai tas pats drinks_cheers.gif
nors tikrai jis man nėra per tamsus dabar schmoll.gif bet įgauna negražų oranžinį atspalvį ant mano veido g.gif
antrą kartą nepirkčiau ax.gif
Atsakyti
vakar bandziau nusilakuoti nagus su Catrice laku,ant nagu lako pagrindo. laukiau,kol du sluoksniai isdzius pusvalandi,paskui kantrybes nebeuzteko- viska nusivaliau. gaila,kad kazkas jiems pasidare tiems lakams. nes pradzioj pacioj(pries du metus kokius) negalejau atsidziaugti jais ax.gif
Atsakyti
Na as butent sia spalva negaliu atsidziaugti, labai graziai dengiasi ir neblogai laikosi
Ir siaip mano rudens favoritas biggrin.gif
user posted image
absolutely chinchilly
Atsakyti
o kurios turi sviesesnio atspalvio bronzanta, kaip su juo, gal jame nera to oranzinumo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 08 30, 13:00)
Na as butent sia spalva negaliu atsidziaugti, labai graziai dengiasi ir neblogai laikosi
Ir siaip mano rudens favoritas biggrin.gif
[img]http://3.bp.blogspot.com/-1-
absolutely chinchilly

turėjau ir aš pilką spalvą, tik iš pavasarį pirkus buvau... laabai patiko wub.gif
tik dukriukas sudaužė vonioj į grindis doh.gif reiks gal nusipirkti į vietą šį ax.gif
Atsakyti
Man labai grazus sitas pilkumas, nes jis toks ne kaip buna melsvai pilkas, o smelinis pilkas wub.gif
Atsakyti
siandien pirkau Catrice allround concealer. galvojau, kad bus puse bedos produktas uz tokia kaina, bet nustebino ir tikrai patiko. reikia dekoti SM uz patarima kazkurioje temoje pameginti smile.gif
Atsakyti
Dar viena limituota Catrice kolekcija (spalis/lapkritis) Big City Life 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūgėlė @ 2011 09 01, 12:11)
Dar viena limituota Catrice kolekcija (spalis/lapkritis) Big City Life  4u.gif

Koks grožis wub.gif Įdomu, bus pas mus?
Atsakyti
QUOTE(Moliūgėlė @ 2011 09 01, 13:11)
Dar viena limituota Catrice kolekcija (spalis/lapkritis) Big City Life  4u.gif

joa kolekcija tai thumbup.gif

merginos sakykit o vienspalviai catrice seseliai ar geri? turiu omeny tie is pastoviosios kolekcijos bigsmile.gif g.gif

nes kai paziurejau kad naujiena, kuri rudeni tures atkeliaut bei nauji seseliai kuriu daugelis yra dupe mac seseliams
va pazvelkit i nuoroda wub.gif
http://www.fragdiegu...es-bei-catrice/

tai kaip dabar lauksiu nauju prekiu catrice stendo papildymui doh.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 08 30, 13:01)
o kurios turi sviesesnio atspalvio bronzanta, kaip su juo, gal jame nera to oranzinumo?  g.gif

Man tai nėra ax.gif .
Atsakyti