Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms II

QUOTE(zuzanele @ 2009 04 03, 19:41)
Va va ir man aktualu g.gif Aš kartais sau randu Seppaloje, kuri yra Mole ir Megoje. Na bet kainos didokos. Kažkaip nenormalu, kai kelnių kaina tokia pati kaip palaidinės... Virš 100 litų doh.gif

Seppaloje? Geras, kazkaip niekad ten neuzsuku g.gif Reikes nuvaziuot pasidairyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Buddelei galima rasti tikrai neblogų drabuzeliu... ir nuolaidos buna tikrai labai dideles... tik reikia karts nuo karto uzsukti pasidairyti.

striuke pirkau uz 69 litus, o kainavo is pradziu 249
dzinsus visai fainus irgi uz 49
man labai patinka vilniuje Basanaviciaus g. parduotuvele
pardavejos puikios (pasako, kad bus nuolaidos)
Papildyta:
sepaloje matuotis reikia labai, nes dydziai nenusakomi, ir mane nervina jų kelnių ilgis - reikia vos ne puse metro nukirpti ir nebegraziai atrodo
kaip jas taip siuva? tarsi ant kojukų pirkejai stovi g.gif
Atsakyti
Čia gal pritaikyta aukštesniems žmonėms g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2009 04 06, 17:39)
Čia gal pritaikyta aukštesniems žmonėms  g.gif

Man tai gerai, kad ilgos kelnes thumbup.gif Nes kai ugis 178 cm, tai daznai buna per trumpos g.gif
Atsakyti
1. Budellei. Kainos kandziojasi, rubai moteriski per daug. Na bobiski, nebijokim to zodzio. Nors kazkada pirkau paltuka, visai tiko ir patiko.
2. Seppala. Yra speciali linija "Great Girl". Rubai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kokybe ne tokia super, taciau visada randu ko ieskau - kelniu, megztuku, suknele ir pan.
3. Takko. Visada galima rasti kasdieniniu rubu. Puosnesniu nelabai. Kainos normalios.
4. Lindex. Visai nesenai atrasta, bet labai patikusi parduotuve smile.gif
5. Apranga. Yra dydziai iki 50, jei neklystu smile.gif Kelnes superines, o siaip daugiau klasikiniai rubai.
6. Uzsienio parduotuves: bonprix (kokybe nebloga, taciau tokie virsutiniai rubai daugiau "maikiu" tipo), 3suisses(kokybe super, kaina super, rubu pasirinkimas nemazas - nuo maudymuko iki vakarines sukneles (kuria nusipirkau maziau nei uz 100 Lt.), la redoute (nezinau uz ka myli ja kitos, man nelabai. spalvos neryskios.. Nu man nepatiko. bet kokybe nieko), next (labai patinka kokybe ir modeliai jaunatviski. ypac patiko dzinsai).

Tokios pagrindines, kurias visada aplankau smile.gif Sekmes paieskose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skinte: 06 balandžio 2009 - 20:55
O kur Lindex parduotuvę galima rasti Kaune? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2009 04 07, 09:41)
O kur Lindex parduotuvę galima rasti Kaune?  g.gif

Mole 4u.gif
Atsakyti
O ten koks didžiausias dydis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2009 04 07, 08:41)
O kur Lindex parduotuvę galima rasti Kaune?  g.gif

QUOTE(GinCherry @ 2009 04 07, 08:48)

Norite pasakyti,kad ir Kaune Lindex atsidarė? Kažkada viena karta buvau Vilniuje toje parduotuvėje, na darbo reikalais važiavau, tai progos nepraleidau apsilankyti. Bet šią pardę pamėgau, dar kai Švedijoje buvau. Fainų daikčiukų tenais yra.
Atsakyti
O kodel nebandot internetinese parduotuvese uzsisakyt per tarpininkes? Pvz. JAV dydziai beveik visi padidinti, tai net lieknesne gali pasijusti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2009 02 25, 20:40)
O ka daryt, jei as vos i 18 persispaudziu lotuliukas.gif , 20-a nesioju blush2.gif .

tik nesupykit, bet i toki klausima man tik vienas atsakymas teateina - o gal pabandyti bent 1-2 dydziais suploneti?
aisku jei klausimas - ka rengitis cia ir dabar (lieknejimo eigoje), tai tada zinoma suprantama, kad nera ka apsirengti ir t.t., bet jei apskritai - tai gal geriau susimti - nemesti tuos keleta kg ir neliks problemos.. mirksiukas.gif
nemoralizuoju - tik is avo patirties rasau.. buvo laikas pati nesiojau 16-18 dydzio rubus, tik valios ir pastangu deka - be grieztu dietu, o tik sveiku maistu ir sportu sugebejau isitalpinti i 10-12, dabar vel kopiu (kruvos pumpuojamu hormonu deka) link 14, bet kol kas dar labiau 12 tenkinuosi.. taigi susimsiu menesiuka kita ir vel problemos kaip nebuta thumbup.gif
Atsakyti
siaip ir as neesu kuduole, bet ne visiem sveikas maistas ir sportas padeda... yra tokiu kurios neturi laiko vaiksciot i sporto klubus, o susidaryt sportavimo programos kad tirptu lasinukai ir raumenukai perdaug neaugtu... kartais paciu pagrindu neuztenka ir reikia kreiptis pagalbos i tuos kurie ismano tokius dalykus.. taciau tokiems zmonems reikia moketi, o kai tokios algos lietuvoj dziagiesi kad turi pinigeliu maistui, komunaliniams ir dar kokiam drabuzeliui ar batams.... tad nereikia cia moralizuot kad reikia susiimti ir sveikai maitintis bei sportuot... pati sveikai matinausi kuri laika, bet del lesu stygiaus teko grizti prie kai kuriu nesveiku (pagal dietologus) maisto produktu... norint pirkt tiktais sveika maista reikia uzdirbt daugiau nei minimuma.... o lietuvoj dabar krizes metu dziaugiesi kad uzdirbi minimuma.
Atsakyti