Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimas po kontraceptinių tablečių nutraukimo

QUOTE(amesteja @ 2008 04 16, 17:38)
Na tikriausiai kad nuo organizmo priklauso...

Aišku priklauso nuo organizmo, bet procesas, kurio metu kiaušidės adaptuojasi gaminti reikiamą kiekį reikiamų hormonų, gali užsitęsti nuo kelių mėnesių iki poros metų. Ir taip man pasakė jau trys gydytojai, viena iš jų pati gėrusi KT 13 metų, normalią išvaizdą sakė susigražinusi per 1,5 metų.
Atsakyti
QUOTE(Aliondra @ 2008 04 18, 16:23)
Aišku priklauso nuo organizmo, bet procesas, kurio metu kiaušidės adaptuojasi gaminti reikiamą kiekį reikiamų hormonų, gali užsitęsti nuo kelių mėnesių iki poros metų. Ir taip man pasakė jau trys gydytojai, viena iš jų pati gėrusi KT 13 metų, normalią išvaizdą sakė susigražinusi per 1,5 metų.

išvaizda, tai išvaizda, bet kol sveikatą susigrąžini. normalus ciklas man pasidarė irgi po tiek laiko.
almuteee, aš lankausi pas Masilionį, Trakų g. 8. brangoka ten, bet šiaip gydytojas fainas. jo nuomone, mano skydliaukės ir kiaušidžių problemos buvo KT gėrimo pasekmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 19 balandžio 2008 - 08:29
Na, kai mečiau gerti KT, tai "rezultatas" pasimatė iš karto. Kaip sako rusai: rezultat na lico smile.gif
Tai va man tiesiogiai "na lico" ir gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2008 04 22, 10:57)
Na, kai mečiau gerti KT, tai "rezultatas" pasimatė iš karto. Kaip sako rusai: rezultat na lico smile.gif
Tai va man tiesiogiai "na lico" ir gavosi.

drinks_cheers.gif Ir man.Tik ne iš karto,o po kokių trijų mėnesių.Tai va susigadinau odą jau visam laikui.Vis tenka kovoti su tais spuogais doh.gif
Atsakyti
Mano situacija taisosi (tfu tfu tfu, kad neprisisnekeciau)
Bet negaliu pasakyti, kas padejo, nes puoliau is tos nevilties daug dalyku daryt - vitaminus gerti, krema nauja nusipirkau sausai ir jautriai odai, gydomaji kazkoki, dar labiausiai issausejusias vietas (cia kur skruostikauliai) tepiau vazelinu, ir dar i privatu medicinos centra ejau ozono proceduru darytis, nes mano vienai pazistamai tenai puikiai sutvake nuo brendimo spuoguota oda... tai va, keik daug dirbau thumbup.gif
Atsakyti
Jei labai beria, kaip kad rase, jog net baisu nusirengt, reiktu nueit pas dermatologa. Gal padetu tvarkytis su spuogais, kol hormonine pusiausvyra susitvarkys. Nes spuogai - androgenu pertekliaus ir estrogenu stokos pasekme.

As KT naudojau tik menesi, po kurio apsisprendziau KT nevartot niekada, bet oda per 3 metus taip ir netapo tokia grazi, kaip iki KT.... Gal cia ir kiti faktoriai turi itakos, bet isbere kaip tik po ju metimo...
Atsakyti
Mano draugė neturėjo problemų niekada su oda, dabar metė, pradžioj lyg ir pabėre, ji guosdavosi, bet kai pasidažo išvis nieko nesimatydavo, manau nėra jau taip baisiai po tų KT, kiek bėrė iki jų, taip bers ir po jų... ir tvirkščiai:)
Atsakyti
Tai, manau, kiekvienam labai individualiai. Mano sesuo, va, irgi buvo nutraukusi KT, ir pastojo greitai, ir jokiu problemu del odos. O kitos, kiek teko girdeti, tai ilgai ir pastoti negali po KT vartojimo ilgalaikio.
Atsakyti
O buvo kam nors, kad pradejo KT gerti del spuogu, ir nutraukus KT vartojima spuogu neatsirado?
Atsakyti
Brrr. Pries pradedant gert KT zinojau ko galima tiketis.....Vatojau apie 2,5 metu, jau 3 menuo kai nustojau, nes planuojame leliuka. Bet bliamba, niekad neturejau jokiu odos problemu, o dabar visa kakta isbere ir smakro apacia...nors verk verysad.gif Reiks varyt pas kokia kosmetologe, gal kokiu stebuklu patars, juk taip neimanoma. Nors girdejau, kad pastojus viskas vel normalizuojasi, tai gal geriau greiciau pastot? nestuke.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Man nutraukus vartoti kt veidas menesi atrode normaliai, turbut dar buvo poveikis hormonu. Bet po kurio laiko pradejo veidas blizgeti ir darytis skausmingi giluminiai spuogai kuriu niekada tokiu neturejau doh.gif Tepiau tepaliukais, bet jie neveiksmingi buvo ir likdavo randukai. Tai ziema kovojau su spuogais ir pavasari nusprendziau pradeti vartoti vel hormonus.Ir siuo metu veido oda vel grazi smile.gif
Atsakyti
geras,as irgi nustojau vartoti KT ir isbere mane labai,jau keli men.ir niekaip nesupratau nuo ko,kol neuzejau cia.Tai cia matyt ir bus priezastis doh.gif
Atsakyti