Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimas po kontraceptinių tablečių nutraukimo

Na va prie tu spuogu dar ir menesiniu ciklas sutriko sad.gif ko dar tiketis? kaip matau, kuo toliau tuo baisiau verysad.gif
Atsakyti
as taip pat ketinu mesti kt, vartoju jau 2.5 metu...na mano oda buvo problemiska pries kt, lygiai taip pat ir jas vartojant, na gal vos vos maziau bere, tai tikiuos taip ir isliks. jau nusprendziau pradet gert nakvisu aliejaus kapsules, ka galit pasiulyt kas sutvarkys hormonu pusiausvyra?
Atsakyti
Paskaičiau čia nemažai atsiliepimų apie spuogus ir plaukų riebalavimąsi po KT nutraukimo, o man pačiai tokios bėdos yra vartojant juos. Šiuo metu kaip tik vartoju KT, anksčiau spuogų neturėjau visiškai, nu vienas išlįsdavo kas porą mėn ir viskas, o dabar pastoviai yra bent pora jų, nedaug labai (ne tiek tikrai kaip jūs apie save nupasakojot), bet vistiek (palyginus kad anksčiau visai nebūdavo), plaukus dažniau tenka plauti jau. tiesą sakant galėčiau jau ir kasdien plauti, bet dar išbūnu taip kas antrą dieną plaudama. Tai va baisu kas per velniai dėsis kai kada nors nustosiu gerti KT unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
mano oda irgi buvo baisi pries pradedant gerti KT,tai kazkaip net baisu nutraukti vartojima unsure.gif
Atsakyti
Man taip pat metus kt prasidejo problemos su veido oda, siaubas doh.gif
Atsakyti
o man tai keistai nutiko ax.gif geriau KT 4 metus, dbr jau 2 menesiai kaip meciau. Pries geriant KT turejau problemu su oda, gerdama KT irgi sulaukdavau spuogiuku, nedaug labai, taciau vienas kitas daznai aplankydavo veida ir pecius. Metus KT labai greit, po kokios savaites spuogu atsirado daugiau ir taip tesesi kokias 3 savaites, o dbr dingo jie kazkur ir yra mazdaug taip, kaip buvo geriant KT. Tai nesuprantu kas cia pasidare, vis dar manau, kad berti tikrai prades, tik gal kiek veliau, kaip kitom buna, kad berti pradeda praejus net kokiem 5-6 men. doh.gif
Atsakyti
Geriau KT daugiau nei metus. Metus gert, pradejo veida, krutine, pecius smulkiais pulingais spuogiukais bert doh.gif . Susitvarke jie tik tada, kai nakvisu alieju pradejau gert. Jokia kosmetika nepadejo...
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2010 01 16, 13:58)
Geriau KT daugiau nei metus. Metus gert, pradejo veida, krutine, pecius smulkiais pulingais spuogiukais bert doh.gif . Susitvarke jie tik tada, kai nakvisu alieju pradejau gert. Jokia kosmetika nepadejo...

Vat man irgi is pradziu taip pat bere ir nustojo greita, tai dbr irgi pamaniau, kad gal nakvisu aliejus padejo, nes siaip seniai ji geriu, bet nereguliariai, o pries metant KT pradejau kasdien gerti ir dbr geriu, gal padeda thumbup.gif
Atsakyti
Gėriau tabletes apie aštuonis metus, prieš metus nustojau. Spuogai (tokie skausmingi ir pūlingi) išlįsdavo prieš mėnesines, ištisus metus iki šio mėnesio mažėjimo tvarka. Vienintelėje vietoje - pasmakrėje. Iš pradžių kokie 3-4, po pusės metų 2-3, pastaraisiais mėnesiais jau 1-2, o per paskutines mėnesines nebuvo nė vieno. Pagaliau hormonai stojo į savo vietas... po metų tik. Prieš geriant kontraceptines jokių spuogų net paauglystėje neturėdavau.
Atsakyti
KŽ naudojau 4 metus, mečiau prieš 4 menesius, tai labai beria pečius ir nugarą unsure.gif
Atsakyti
Na va prisisnekejau as, baigesi mano dziaugsmo dienos schmoll.gif spuogai jau pradeda kraustytis ir ant veido, nugara ir peciai tai seniai jau nuberti smulkiais spuogeliais, o dbr jau ir veida puola doh.gif taip dziaugiausi, kad nors veidas svarus verysad.gif
Atsakyti
oho, kad nugazdinot su tais spuogais.... as metu gale mastau nutraukt KT... turbut, pries tai reiks nakvisu alieju pagert.. gal maziau bus unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti