Aš tai esu visškoj nevilty
Jau minėjau apie tai, kad po metimo gerti KT užpuolė spuogai. Bet tai palyginus gėlytės su tuo kas darosi dabar - ogi kuokštais slenka plaukai
Ir nežinau kas begali padėt, net mastau vėl pradėt jas gerti, nes bijau nuplikt..
Gal kas radot būdų kaip su tuo kovot?
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 07 24, 18:59)
Jau minėjau apie tai, kad po metimo gerti KT užpuolė spuogai. Bet tai palyginus gėlytės su tuo kas darosi dabar - ogi kuokštais slenka plaukai
Ir nežinau kas begali padėt, net mastau vėl pradėt jas gerti, nes bijau nuplikt..
uoj, uzjauciu
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 07 24, 21:59)
Pagerkite maisto papildus Pantogar, tai vienas geriausiu preparatų padedančių atsiauginti plaukus, bei nuo plauku slinkimo.Pasiskaitykit internete daugiau apie juos.
QUOTE(saulesaulute @ 2010 07 21, 22:37)
Sveikos
,
nuo mano KT metimo praėjo šiek tiek daugiau nei 9 mėn, bet vis dar spuogiukų pasirodo, džiaugiuosi tik tiek, kad jie nėra dideli ir ryškūs, kokie buvo anksčiau. Tikiuosi, jog organizmas po truputį valosi ir viskas bus tik į gera. Sėkmės visoms
nuo mano KT metimo praėjo šiek tiek daugiau nei 9 mėn, bet vis dar spuogiukų pasirodo, džiaugiuosi tik tiek, kad jie nėra dideli ir ryškūs, kokie buvo anksčiau. Tikiuosi, jog organizmas po truputį valosi ir viskas bus tik į gera. Sėkmės visoms
As manau,kad beria ne todel,kad valosi organizmas,o tiesiog hormonu pusiausvyra tvarkosi ar kinta
QUOTE(Maserati @ 2010 08 03, 15:26)
As manau,kad beria ne todel,kad valosi organizmas,o tiesiog hormonu pusiausvyra tvarkosi ar kinta 
teisingai manai, paprastai beria del hormonu pusiausvyros sutrikimu. Nebesupranta hormonine sistema, kaip paciai tvarkytis po to, kai kuri laika organizme vyravo sintetiniai hormonai.
Vakar isgeriau paskutine tablete ir as po 4,5 metu. Kazkaip net nepagalvojau apie pasekmes po metimo, todel dabar su neramumu laukiu savo organizmo reakcijos
Reiks ryt begti i vaistine pirkti nakvisu, tikiuosi bent kiek pades mano veidukui, kuris nuo pauglystes kelia daug rupesciu
Baisu net pagalvot kas bus - bet sito brudo daugiau nebenoriu gerti
stiprybes metusioms
QUOTE(Inga0419 @ 2010 08 27, 18:46)
Vakar isgeriau paskutine tablete ir as po 4,5 metu. Kazkaip net nepagalvojau apie pasekmes po metimo, todel dabar su neramumu laukiu savo organizmo reakcijos
Reiks ryt begti i vaistine pirkti nakvisu, tikiuosi bent kiek pades mano veidukui, kuris nuo pauglystes kelia daug rupesciu
Baisu net pagalvot kas bus - bet sito brudo daugiau nebenoriu gerti
stiprybes metusioms 
butinai parasyk kaip organizmui seksis reaguot
Sveikos,aš kai mečiau gert kontraceptikus tai porą mėn buvo norma,o paskui prasidėjo
1spuogas,2,3,15,50..
ištikro tai nejuokinga
plaukai riebalinosi nenormaliai
aš tiesiog nebeištvėriau
ir vėl ėmiau gert,po mėn oda kaip persikas
beje organizams čia tikrai nesivalo,jam nėra nuo ko valytis,tiesiog sutrinka hormonų pusiausvyra.Gal po metų bėrimo imtų pats organizmas tvarkytis,bet kaip iškęst tuos spuogus
beje organizams čia tikrai nesivalo,jam nėra nuo ko valytis,tiesiog sutrinka hormonų pusiausvyra.Gal po metų bėrimo imtų pats organizmas tvarkytis,bet kaip iškęst tuos spuogus
o jetus,net nenoriu pagalvot kas butu jei nebegerciau KT...
QUOTE(_agnuciukas @ 2010 08 31, 18:25)
bijau ir as, pries gerdama turejau labai problemine oda, del to manau kad tikrai problema atsinaujintu ir dar paastretu, nors ir noriu mesti, bet vien del galimu pasekmiu metus vis dar geriu
QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 08 29, 16:17)
Sveikos,aš kai mečiau gert kontraceptikus tai porą mėn buvo norma,o paskui prasidėjo
1spuogas,2,3,15,50..
ištikro tai nejuokinga
plaukai riebalinosi nenormaliai
aš tiesiog nebeištvėriau
ir vėl ėmiau gert,po mėn oda kaip persikas
Tai jus pagalvokit,arba dabar ,,iskesit" ta hormonu tvarkymosi laika,arba vistiek kazkada veliau tai reikes padaryti,juk negersit visa gyvenima.