Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimas po kontraceptinių tablečių nutraukimo

Aš tai esu visškoj nevilty verysad.gif Jau minėjau apie tai, kad po metimo gerti KT užpuolė spuogai. Bet tai palyginus gėlytės su tuo kas darosi dabar - ogi kuokštais slenka plaukai verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ir nežinau kas begali padėt, net mastau vėl pradėt jas gerti, nes bijau nuplikt.. verysad.gif verysad.gif Gal kas radot būdų kaip su tuo kovot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beprotiskai_fantastiska: 24 liepos 2010 - 19:59
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 07 24, 18:59)
Aš tai esu visškoj nevilty  verysad.gif Jau minėjau apie tai, kad po metimo  gerti KT užpuolė spuogai. Bet tai palyginus gėlytės su tuo kas darosi dabar - ogi kuokštais slenka plaukai  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Ir nežinau kas begali padėt, net mastau vėl pradėt jas gerti, nes bijau nuplikt..  verysad.gif  verysad.gif Gal kas radot būdų kaip su tuo kovot?

uoj, uzjauciu verysad.gif net nezinau kas cia galetu padeti, gal kokie vitaminai,ar tas pats nakvisu aliejus... man su plaukais nebuvo taip baisiai, bet slinko truputi...
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 07 24, 21:59)
Aš tai esu visškoj nevilty  verysad.gif Jau minėjau apie tai, kad po metimo  gerti KT užpuolė spuogai. Bet tai palyginus gėlytės su tuo kas darosi dabar - ogi kuokštais slenka plaukai  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Ir nežinau kas begali padėt, net mastau vėl pradėt jas gerti, nes bijau nuplikt..  verysad.gif  verysad.gif Gal kas radot būdų kaip su tuo kovot?

Pagerkite maisto papildus Pantogar, tai vienas geriausiu preparatų padedančių atsiauginti plaukus, bei nuo plauku slinkimo.Pasiskaitykit internete daugiau apie juos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesaulute @ 2010 07 21, 22:37)
Sveikos smile.gif ,
nuo mano KT metimo praėjo šiek tiek daugiau nei 9 mėn, bet vis dar spuogiukų pasirodo, džiaugiuosi tik tiek, kad jie nėra dideli ir ryškūs, kokie buvo anksčiau. Tikiuosi, jog organizmas po truputį valosi ir viskas bus tik į gera. Sėkmės visoms  4u.gif

As manau,kad beria ne todel,kad valosi organizmas,o tiesiog hormonu pusiausvyra tvarkosi ar kinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 03, 15:26)
As manau,kad beria ne todel,kad valosi organizmas,o tiesiog hormonu pusiausvyra tvarkosi ar kinta g.gif

teisingai manai, paprastai beria del hormonu pusiausvyros sutrikimu. Nebesupranta hormonine sistema, kaip paciai tvarkytis po to, kai kuri laika organizme vyravo sintetiniai hormonai.
Atsakyti
tas pats laukia ir manes.. karta buvau metus KT,nes geriau tikrai ilga laika. ismete spuogais. po pusmecio tik blogejo ir blogejo. ko tik nedariau! doh.gif pradejus vel gerti KT - susitvarke po pusmecio..
db bijau tokios pat reakcijos sad.gif
Atsakyti
Vakar isgeriau paskutine tablete ir as po 4,5 metu. Kazkaip net nepagalvojau apie pasekmes po metimo, todel dabar su neramumu laukiu savo organizmo reakcijos verysad.gif Reiks ryt begti i vaistine pirkti nakvisu, tikiuosi bent kiek pades mano veidukui, kuris nuo pauglystes kelia daug rupesciu verysad.gif Baisu net pagalvot kas bus - bet sito brudo daugiau nebenoriu gerti schmoll.gif stiprybes metusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga0419 @ 2010 08 27, 18:46)
Vakar isgeriau paskutine tablete ir as po 4,5 metu. Kazkaip net nepagalvojau apie pasekmes po metimo, todel dabar su neramumu laukiu savo organizmo reakcijos  verysad.gif Reiks ryt begti i vaistine pirkti nakvisu, tikiuosi bent kiek pades mano veidukui, kuris nuo pauglystes kelia daug rupesciu verysad.gif Baisu net pagalvot kas bus - bet sito brudo daugiau nebenoriu gerti schmoll.gif stiprybes metusioms  4u.gif

butinai parasyk kaip organizmui seksis reaguot blush2.gif labai idomu kas manes laukia blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,aš kai mečiau gert kontraceptikus tai porą mėn buvo norma,o paskui prasidėjo doh.gif 1spuogas,2,3,15,50.. biggrin.gif ištikro tai nejuokinga doh.gif plaukai riebalinosi nenormaliai doh.gif aš tiesiog nebeištvėriau verysad.gif ir vėl ėmiau gert,po mėn oda kaip persikas unsure.gif
beje organizams čia tikrai nesivalo,jam nėra nuo ko valytis,tiesiog sutrinka hormonų pusiausvyra.Gal po metų bėrimo imtų pats organizmas tvarkytis,bet kaip iškęst tuos spuogus unsure.gif
Atsakyti
o jetus,net nenoriu pagalvot kas butu jei nebegerciau KT... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnuciukas @ 2010 08 31, 18:25)
o jetus,net nenoriu pagalvot kas butu jei nebegerciau KT... doh.gif

bijau ir as, pries gerdama turejau labai problemine oda, del to manau kad tikrai problema atsinaujintu ir dar paastretu, nors ir noriu mesti, bet vien del galimu pasekmiu metus vis dar geriu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 01 rugsėjo 2010 - 15:31
QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 08 29, 16:17)
Sveikos,aš kai mečiau gert kontraceptikus tai porą mėn buvo norma,o paskui prasidėjo doh.gif 1spuogas,2,3,15,50.. biggrin.gif ištikro tai nejuokinga doh.gif plaukai riebalinosi nenormaliai doh.gif aš tiesiog nebeištvėriau verysad.gif ir vėl ėmiau gert,po mėn oda kaip persikas unsure.gif
beje organizams čia tikrai nesivalo,jam nėra nuo ko valytis,tiesiog sutrinka hormonų pusiausvyra.Gal po metų bėrimo imtų pats organizmas tvarkytis,bet kaip iškęst tuos spuogus unsure.gif

Tai jus pagalvokit,arba dabar ,,iskesit" ta hormonu tvarkymosi laika,arba vistiek kazkada veliau tai reikes padaryti,juk negersit visa gyvenima.
Atsakyti