Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimas po kontraceptinių tablečių nutraukimo

sveikos, gal galima paklausti kokias KT geret, kad veide spuogu nebudavo. va as geriau novynete, tai veida gan daug beria, gal keisti KT? aciu
Atsakyti
labas, pradejau gert mercilon tai du metus be spuogo buvau, padariau pertrauka 3men ir ve jas pradejau naudot, bet spuogai tik atsirast pradejo blink.gif kazi ar nebus organizmas priprates prie ju ir neveiksmingos kt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 09 01, 16:29)
bijau ir as, pries gerdama turejau labai problemine oda, del to manau kad tikrai problema atsinaujintu ir dar paastretu, nors ir noriu mesti, bet vien del galimu pasekmiu metus vis dar geriu  doh.gif

nuo rugsejo nebegeriu,ir ka,oda grazutele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnuciukas @ 2010 10 21, 14:46)
nuo rugsejo nebegeriu,ir ka,oda grazutele thumbup.gif

gal del to kad ir pries tai neturejot problemu su oda arba tiesiog dar per mazai laiko praejo, nes nemazai merginu visos blogybes tik po 2-3men prasidejo.. aisku nenoriu gasdint, gal jum viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
As KT jau negeriu beveik metus (geriau 4 metus), tai su oda problemu labai daug neturiu, aisku truputi dazniau paberia nei geriant KT, bet nera baisu, vienas kitas spuogelis ir tai pries menesines daugiau paberia, bet man net ir KT geriant nebudavo oda ideali blush2.gif Visai nesigailiu,kad meciau ta bruda, jauciuosi tikrai geriau, kai nekemsu chemijos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(smeli @ 2010 10 10, 20:05)
labas, pradejau gert mercilon tai du metus be spuogo buvau, padariau pertrauka 3men ir ve jas pradejau naudot, bet spuogai tik atsirast pradejo  blink.gif kazi ar nebus organizmas priprates prie ju ir neveiksmingos kt? verysad.gif

Su tom pertraukom merginos nejuokaukit, tik blogiau padarot blush2.gif nors atrodo, kad duodat pailset organizmui, bet joks cia poilsis, tik sujaukiat visa hormonu sistema ir soka organizmui ivarot, del to ir prasideda paskui ciudai viskokie doh.gif Nors kai kurie gydytojai ir sako, kad reikia pertrauku,bet as netikiu tuo ir tegu man nors per galva kas duoda-nepatikesiu, nes organizmo hormonine sistema yra labai sudetinga ir bet kokie pokyciai organizmui yra stresas.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 21, 19:10)
gal del to kad ir pries tai neturejot problemu su oda arba tiesiog dar per mazai laiko praejo, nes nemazai merginu visos blogybes tik po 2-3men prasidejo.. aisku nenoriu gasdint, gal jum viskas bus gerai  4u.gif

kaip tik turejau,del to ir geriau jas smile.gif siaip dabar viskas gerai,aisku buna kad vienas ar kitas spuogelis atsiranda,bet ne taip kaip anksciau smile.gif
Atsakyti
Na as jau 5men. kaip nebegeriu kt ir problemu su oda tik daugeja doh.gif
Atsakyti
Man po KT metimo irgi pradejo bert veiduka, po kokiu 3 savaiciu islindo tie nelemti spuogiukai schmoll.gif , gerai, kad nedaug ju.
Ginekologe tai sunervino. Nueinu pasitikrint, tai iskart klausia ar nereik receptuko. Kai pasakiau, jog meciau iskart tona pakeite - sako taip taip nelabai gerai KT vartot ir vaisingumui tikrai kenkia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangusta 777 @ 2010 11 12, 21:08)
Nueinu pasitikrint, tai iskart klausia ar nereik receptuko. Kai pasakiau, jog meciau iskart tona pakeite - sako taip taip nelabai gerai KT vartot ir vaisingumui tikrai kenkia  doh.gif

oho g.gif visgi, turbut, pinigeliai ir liks pinigeliais... nors manau, kiekviena, normali ginekologe turetu nebijot pasakyt kaip yra is tikro pries pradedant juos vartot, o ne dziaugtis kad tik atsiranda KT besidominciais.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimuke: 13 lapkričio 2010 - 02:44
Kaip aš džiaugiausi, gerdama KT, kad ant veido nebėra nė vieno spuogiuko (iki tol būdavo spuogiukų ant veido T formoj, ypač antroj ciklo pusėj) Tačiau šiemet nusprendžiau nutraukti Kt vartojimą, tai iškart sugrįžo tie patys spuogai, negana to po trijų mėnesių išbėrė visą nugarą smulkiais spuogeliais ir net pūlinukais doh.gif o iki tol nugara būdavo švarut švarutėlė rolleyes.gif Maniau, kad alergija nuo kažko, bet pasiskaičiusi jūsų komentarus, suvokiau, kad tikrai nuo kt nutraukimo. Bet ginekologė ir buvo minėjusi, kad nutraukus, visi spuogai sugrįš ant veido, nesitikėjau, kad ir daugiau kur išbers doh.gif
Atsakyti
pas mane ir nugara grazut grazutele thumbup.gif
nu bet tfu tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif .Man taip buvo ir as vel pradejau gerti kt.Jau zinodama apie ju poveiki domejausi kaip galima atstatyti organizma (niekada nebere pries )Pradejau valyti(pagal P.brega )Vartoti mazai angliavandeniu ,valgau lb sveika ,naturalu maista ,atsisakiau sokolado ir kavos .Jau sulaukiau pirmu menesiniu reguliariai.Kiek laiko jus bere ?Per kiek laiko organizmas atsistate? 4u.gif
Atsakyti