Et, ir kodėl nepaskaičiau šitos temos prieš pradėdama KT gert? Gal būčiau apsigalvojusi...
Pagėriau KT tik 1 metus, prieš pusantro mėnesio mečiau gert, nes jokie netiko. Iš anksto pradėjau vartoti vitaminus, bet vis tiek neišvengiau tų pereinamųjų reiškinių: po gero mėnesio prasidėjo bėrimas, baisiai slenka plaukai... Pradėjau gert nakvišos aliejų, gal reikia vėl vitaminų pavartoti, nežinau. Paauglystėje jokių spuogų neturėjau, dabar visi pečiai, krūtinė spuoguoti, veidas ir kaklas baisėja, atrodo, kas valandą. Tai dabar dar įdegusi, ne taip baisiai matyti, o vėliau teks soliarintis, kad nešviečiau iš tolo raudonom dėmėm.

As jau kaip 2 metai nebevartoju kontraceptiku,tai problema ir su oda atsirado spuogus pradejo mesti,tai jau nebezinojau ka daryt
,baisu pasidare,tai nusipirkau vitaminu Grozvita jie plaukams ,nagams ir odai,tai matosi rezultatai
,kai tuos baigsiu gerti ,reiks pabandyti Nakvisu vitaminus

Jo, man jau net plaukai siausias
Po 5 metu kontraceptiku naudojimo nutraukimo pridygo visokio plauko spuogu, kuriu niekada nesu turejus, net nezinau kaip su jais kovot
jau geras menesis kaip jie nei krust. O kaip jum, ar po kiek laiko praejo tie berimai?

QUOTE(ESLAUDA @ 2006 10 07, 14:10)
Jo, man jau net plaukai siausias
Po 5 metu kontraceptiku naudojimo nutraukimo pridygo visokio plauko spuogu, kuriu niekada nesu turejus, net nezinau kaip su jais kovot
jau geras menesis kaip jie nei krust. O kaip jum, ar po kiek laiko praejo tie berimai?

Mane bėrė apie 3 savaites, bet labai intensyviai - tiesiog kas valandą, atrodo, išdygdavo po naują spuogą. Paskui nustojo augti nauji, o senijei pradėjo gyti. Dabar turiu vieną spuogą

man nutraukus vartot isvis nebere, bet ir pries tai nebudavo spuogu pas mane, net paauglystej, bet gal cia itakos turi ir tai, kad vartojau tik apie 4 men

Mane taip pat bėrė, nutraukus gerti kontraceptikus ir dar kaip
!!!Bėrė kelis mėnesius, kokius 3-4, o paskui praėjo. Bandžiau taip pat naudoti kažkokią priemonę, pavadinimo dabar neprisimenu, bet receptinis vaistukas ir be to vaistinėse vietoje gaminamas, su vadinama "anodija" (sorry, kitokio pavadinimo neradau
)...Gali odos gydytojai išrašyti.

As jau 2 kartus pas dermatologe buvau
Pas kosmetologe einu kas savaite
Pakeiciau visas priemones is sausos i misrios odos tipui skirtas
Jau antras menuo kaip beria
Bet ranku nenuleisiu

hmm mane ir bere nuo KT, bet po to kazkaip savaime ir praejo.. gal po poros menesiuku, kazkaip net nepamasciau, kad nuo KT uztat ir nesekiau

Sveikutes
as mesti KT irgi labai bijojau
, bet nuo pirmos metimo dienos pradejau gerti biciu pieneli(ten kapsules tokios) ir daug cinko, vaistininkas sake jei buciau isgerus cinko tiek kiek kontraceptiniu tai spuogu seniai netureciau
, na menuo kaip negeriu kontraceptiniu, bet manes kol kas neberia
, kad neissisnekeciau

As nutraukiau pries 4 men. pradzioj kaip ir gerai buvo viskas, net dziaugiausi, kad nieko nebus... bet be reikalo... pries 1,5 men. pradejo bert, kaip paauglystej kakta ir nugara tokiais ispudingo grozio spuogais
ir dar plaukai slenka... VIskas einu i vaistine kokiu vitaminu ieskot...

Tai va del ko as visa isberta. Geda ir i darba eiti. buvau pas gydytoja, tai ne puses zodziu neuzsimine kad gali buti nuo to. Dave kazkokiu tepamu antibiotiku. Praejo, bet po keliu menesiu vel grizo. Patikekit, nuo siu bjaurybiu taip lengvai neatsikratysi. zadu eiti vel pas gydytoja, jei papasakos ka nors naudingo parasysiu. O saip as visada arsiai stojau uz kontraceptines, bet pries pusmeti persigalvojau. Ir seksas ir gyvenimas daug mielesnis pasidare (tik tie nelemti spuogai trukdo pilnai juo dziaugtis:).