Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimas po kontraceptinių tablečių nutraukimo

Sveikos, 4u.gif

Aš irgi vartojau KT 6 metus ir po to nutraukiau,nes pradėjom galvot apie pastojimą.
Mane irgi pradėjo berti ir, jei gerai prisimenu(nes tai buvo jau senokai) bėrė kokius gerus pusę metų,bet mažėjancča amplitude.Nieko aš nedariau,susitvarkė savaime..negaliu tiksliai prisimint,per kiek laiko,bet ne greičiau,kaip per pusmetį.O gal ir dar ilgiau..bet-susitvarkė.

Tiesa,noriu pridurti,kad padaugėjo smulkiu pigmentinių dėmių(strazdanų) ant veido,bet čia matau savo pačios kaltę.Neįdėmiai perkaičiau instrukciją ir neatkreipiau dėmesio į parspėjimą,kad vartojant KT negalima(nerekomenduotina) degintis saulėje,o ypač be apsauginio kremo..

Vienintėlis ir didžiausias trūkumas mano atžvilgiu buvo libido sumažėjimas,bet,kiekvienam kitaip-mano draugė pvz. nejautė jokio lytinio potraukio susilpnėjimo.

Plaukai visą gyvenimą riebalavosi grei, ir nei vartojant Kt ,nei jas nutraukus niekas nepasikeitė.

Tai tiek iš mano patirties.
Atsakyti
Jomajo, aš prieš 3 savaites nutraukiau kontraceptines(geriau 3 metus), ale dar berti nepradėjo. jaučiu jau greitai spuogai mane pradės atakuoti. Sakykit, po kiek laiko pasirodė pirmieji spuogeliai???????Gal aš visgi išvengsiu šios kankynės...
Bet vat dėl pajautrėjusių spenelių ir maudimo pilvo apačioje-teisybė.
Atsakyti
QUOTE(Kasytė @ 2005 04 10, 17:58)
Jomajo, aš prieš 3 savaites nutraukiau kontraceptines(geriau 3 metus), ale dar berti nepradėjo. jaučiu jau greitai spuogai mane pradės atakuoti. Sakykit, po kiek laiko pasirodė pirmieji spuogeliai???????Gal aš visgi išvengsiu šios kankynės...
Bet vat dėl pajautrėjusių spenelių ir maudimo pilvo apačioje-teisybė.

man kažkur po 3-4 mėn. sad.gif
Atsakyti
Aš gėriau KT gerus tris metus, dabar jau pusė metų nebegeriu. Visi rūpesčiai prasidėjo maždaug po 2 mėnesių,t.y. plaukų riebalavimasis, bėrimai nesibaigiantys (paauglystėj tokių nebuvo), sesutė vis klausdavo, kas čia per alergijos pas tave. Dabar lyg ir apmažėjo spuogelių, nors dar nėra lygi oda, plaukai taip pat susitvarkė. Dabar KT gerčiau tik jei būtų būtina, tai yra kaip vaistus schmoll.gif , tikiuosi neprireiks smile.gif . Ir vis dar laukiu lygios odytės, nes čia, ko gero, tik laikas išgydis.
Atsakyti
Mano organizmas po 4 metų KP naudojimo "valosi" jau 6- as mėn. Beria mane žiauriai cry.gif Su siaubu laukiu vasaros, kaip reiks prie ežeriuko nusirengti:hm Su tokia nugara tik pasislėpti krūmuose ir tupėt unsure.gif
Greičiau vaikiuką pavyktų " sukonstruoti", gal sakau, nebebertų taip smarkiai. smile.gif
Atsakyti
Bent jau man, pasidarė tikrai baisiai sad.gif , bet jas geriant, "baisiai" pasidaro su organizmu cry.gif . Todėl geriau iškentėti kol organizmas grįš į savo vėžias smile.gif .
Atsakyti
Na, mano visa priežiūra buvo tokia:
kontrastinis prausimasis (karštas šaltas vanduo),
vieno leduko ištirpinimas braukant odą biggrin.gif (ledukas iš ramunėlių nuoviro),
spuogelių patepimas arbatmedžio aliejuku.
Bet nežinau ar visas šitas ritualas nors kiek padėjo, nes iškildavo vis naujų spuogelių. Galiu paguosti tik tuo, kad man ir šiaip sunkus metas buvo, tai gal ir nuo nervų galėjo berti, nežinau g.gif .
Atsakyti
Oi paneles,su tom KT ne kas.As irgi taip gydziaus "negerumus",bet deja atsitiko beda ir teko nutraukti ju gerima. Dabar nebegeriu ir ta pati problema pargrizo- berimas (nesitveriu savam kailyje) Neisivaizduoju irgi kaip gydyt.Buvau ir pas dermatologe,bet manau kad cia su hormonias kazkas,nes vaistai,tepalai nepadeda.
Kazko viduj truksta.
As antibijotikus geriau,bet juos galima tik tam tikra laika vartot.Padejo!!! Bet savaite ir vel tas pats.
Plaukus gali nusiraut is nervu:))))
Atsakyti
mane jau pradėjo berti cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2005 04 18, 08:28)
mane jau pradėjo berti  cry.gif  cry.gif  cry.gif

pirkis mielių tablečių, vartojančiom KT organizmas labai blogai pasisavina B grupės vitaminus, kurie l.svarbūs odai, o jų yra mielėse.
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

Ieškojau šios temos..Kontraceptikus gėriu 5 metus, pradėjo bert patį pirma mėnesį juos nutraukus doh.gif Net kyla mintis vėl juos pradėt gert. O gal jau kuri įveikėt tuos bjaurius spuogus, ir galėtumėt patart, kaip juos įveuikt..?Aciū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esoteric @ 2006 03 08, 12:58)
Labutis visoms 4u.gif

Ieškojau šios temos..Kontraceptikus gėriu 5 metus, pradėjo bert patį pirma mėnesį juos nutraukus doh.gif Net kyla mintis vėl juos pradėt gert. O gal jau kuri įveikėt tuos bjaurius spuogus, ir galėtumėt patart, kaip juos įveuikt..?Aciū smile.gif

Tik su laiku viskas praeis. Mečiau tabletes prieš metus, tai po kokio pusmečio rimtai pradėjau spuoguotis - net dideli guzai būdavo doh.gif Nors ir dabar pasispuoguoju, bet dabar bent jau pagal ciklą - prieš mėnesines biggrin.gif o ne šiaip bilekada. Nors mėnesinės taip dar ir neatsistatė.. Atrodo jau jau prasidės, bet ne - palaukia to nelemto antradienio, kaip priprato geriant tabletes, ir tada prasideda.. arba ne biggrin.gif Žodžiu visiškai išbalansavo kūną unsure.gif O dar nesiseka reguliariai gerti vitaminus su varnalėša.. blush2.gif
Atsakyti