Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimas po kontraceptinių tablečių nutraukimo

QUOTE(Silvute @ 2007 07 01, 22:10)
na ir kaip nugarai kauke ar pilinga padaryti paciai - i grozio salona, tai kas dien nepavaiksciosi sad.gif

o kodel neuzsidesi kaukes?
nebent rankos labai nelankscios biggrin.gif bet jei vyra turite pasonej,gali uztepti. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=B.Brigitte,2007 03 14, 08:40]
tiksliai nepamenu,bet panasiai kaip tu,grubiai imant apie metus.
nu taip taip pamenu as cia skaitydavau pries metant ir kraupdavau lotuliukas.gif cia taip parasyta buvo kad kone visas absoliuciai beria,nu tikrai ne,nebere ir dabar neberia,atsiranda koks vienas,du spuogai pries mm,kaip kad pries geriant kt budavo ir viskas.
mnau priklauso nuo to kokia odos bukle buvo pries kt.jei problemiska,spuoguota,ir pasitvarke geriant kt,tai metus matomai vel bus tokia kaip prie geriant.
o jei spuogu nebuvo (as bedu del to neturejau) tai ir metus nieko ten jusu neisbers.

a tiesa,mano drauge mete,jos irgi nebere.oda pries geriant kt pas ja irgi neproblematiska buvo.

Galiu paliudyti is savo patirties, kad ne nuo to priklauso ar pries tai oda problematiska buvo. As niekada gyvenime su oda jokiu problemu neturejau, o dabar jau 5 menesiai nebegeriu KT po 5 metu tai ojojoi doh.gif kakta, smakras, nugara, o labiauiai tai krytine, nei vienos savo vasarines palaidines su iskirpte uzsideti nebegaliu verysad.gif o juk vasara presidejo...
Bent jau tokia paguoda kad lytinis potraukis (vel po 5 metu) sugryzo blush2.gif
niekaip nesuprantu kaip as taip galejau gyventi gerdamas tas KT, juk taip zmones ir issiskirti gali - pamano, kad jau aistra isbleso doh.gif
Atsakyti
Na, as dar tik 1 menuo ,kai meciau KT, bet man veidas lyg ir pagrazejo...spuogu nauju tikrai neatsirado...ziuresim kaip bus toliau...
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2007 07 20, 09:03)
Na, as dar tik 1 menuo ,kai meciau KT, bet man veidas lyg ir pagrazejo...spuogu nauju tikrai neatsirado...ziuresim kaip bus toliau...

Nenoriu gąstinti, bet manęs pirmą mėnesį irgi nebėrė... o va nuo antro tai prasidėjo blink.gif Bet linkiu, kad tavęs neištiktų tas likimas 4u.gif
Atsakyti
Buvau ir aš metusi gert, bet kai pradėjo bert doh.gif Paauglystėj tokių problemų neturėjau dėl spuogų lotuliukas.gif Teko vėl pradėt gert KT rolleyes.gif
Atsakyti
man tai spuogai islindo po nutraukimo praejus 6 menesiams, dabar eina 7 - tas tai nzn net ka daryti, kutine, nugara veidas viskas isberta, ir rupuzes nepraeina...o jau slauku slinkimas...o geriau KT 5 metus, bet dziaugiuosi, kad meciau ir kur mano portas buvo anksciau...
Atsakyti
As irgi 4 metus be pertraukos geriau, dabar jau 4 menuo, tai kakta labai isberta o nugaros ir krutines beveik nebeberia. smile.gif Pradejo berti antra menesi. Tikiuosi ,kad ir man po 6 menesiu pageres kaip dauguma pasisakiusiu. 4u.gif ax.gif
Planuoju nestuke.gif , bet galvoju ,kad ir po to ju nebegersiu, hormonus tikrai isreguliuoja.
Atsakyti
meciau ir as gerti KT-tai taip isbere veida, kad nebuvau gyvenime tokia, net paauglystej.. doh.gif g.gif ir pagrinde kakta ir smilkinius, visai prie plauku.. ax.gif dingsta tik per menesines (apmazeja), o po ju vel pridygsta kaip grybai po lietaus .. blink.gif negeriu jau 5 menesiai.. ziuresiu kaip cia bus toliau, kol kas tai nieko gero mastau.gif
Atsakyti
Š pora savaičių negėriau, tai mane jau išbėrę buvo. Ir tokiais bjauriais spuogais, ypač smilkinius, nugarą..Dabar baisu bus nebegert, tapau priklausoma dėl gražios odos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hornisse @ 2008 01 31, 00:21)
Š pora savaičių negėriau, tai mane jau išbėrę buvo. Ir tokiais bjauriais spuogais, ypač smilkinius, nugarą..Dabar baisu bus nebegert, tapau priklausoma dėl gražios odos verysad.gif

Kieti, ganetinai dideli spuogai ant nugaros ir smilkiniu paprastai rodo kepenu darbo sutrikimus. Nieko aisku baisaus tik pabandyk prisilaikyti kuri laika nuo riebiu, rukytu keptu gaminiu turetu padeti. Gali buti kad kepenys valosi po KT, panasiai kaip po gero baliaus smile.gif
Atsakyti
Tfu tfu tfu, bet manęs baisiai nebėrė (praėjo berods jau 9 mėn). Tiesa, pusę metų kasdien gėriau nakvišas, tai nutraukus prieš mmm kiek labiau išberia, bet ne baisiai. Šiaip mąstau grįžt prie nakvišų, visas organizmas "ramesnis' būna mastau.gif
Atsakyti
Aš prieš mesdama KP ėmiau gerti nakvišų aliejaus kapsules ir gėriau gerą mėnesį dar ir po metimo. Na, tfu tfu tfu, pirmos normalios mėnesinės prasidėjo laiku, pagal prieš KP buvusį grafiką biggrin.gif Bėrimų nepastebėjau. Bet kaip čia kai kurioms tik po poros mėnesių pradėjo berti, tai gal ir man taip bus swoon.gif
Atsakyti