Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimas po kontraceptinių tablečių nutraukimo

as meciau pries menesiuka, ti isdygo keli spuogeliai ant smakro unsure.gif bet perskaicius jusu psisakymus isigandau... verysad.gif na aisku tikiuosi kad manes neisbers jau taip labai doh.gif ir man dar vienas minusiukas, issipute mano pilvukas rolleyes.gif nežinau ar todėl kad jau greitu metu susirgti turiu (nežinau kada) ar dėl to kad meciau KT doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Ir man tas pats. kai meciau KT gert, isbere taip, kad net gyvos vietos ant veido nebeliko, ir dar tokie skaudantys tie spuogai verysad.gif dabar laukiu kol mano dienos prasides, pradesiu vel KT gert, nes kai pasiskaiciau, kad jie taip ir nepraina, baisu pasidaro fear.gif
Atsakyti
man visas skausmingu spuogeliu antpludis prasidejo praejus 3ms men po KT nutraukimo, tepliojuosi visokiais tepalais, bet kolkas jokio rezultato schmoll.gif , klokas vargstu, nebenoriu jau gerti tableciu verysad.gif ax.gif

l
Atsakyti
QUOTE(Zivileee @ 2008 02 26, 02:00)
man visas skausmingu spuogeliu antpludis prasidejo praejus 3ms men po KT nutraukimo, tepliojuosi visokiais tepalais, bet kolkas jokio rezultato  schmoll.gif , klokas vargstu, nebenoriu jau gerti tableciu  verysad.gif  ax.gif

l

o kokius tepalus naudoji? reik ruostis is anksto... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_25 @ 2008 02 25, 22:12)
Ir man tas pats. kai meciau KT gert, isbere taip, kad net gyvos vietos ant veido nebeliko, ir dar tokie skaudantys tie spuogai verysad.gif  dabar laukiu kol mano dienos prasides, pradesiu vel KT gert, nes kai pasiskaiciau, kad jie taip ir nepraina, baisu pasidaro fear.gif

as tikiuosi jau galiu nusiraminti - Kt meciau pries daugiau nei pusantru metu, o su spuogais vis kovojau.
Padejo antbiotikai i vena. Aisku del kitu priezasciu juos gavau, bet jau trecia savaite kaip veidas ir nugara svarus.
Kad tik neprisidziaugciau.
Atsakyti
Man ginekologe patare 2 menesius pries metima ir po gerti wellwomen vitaminus ir tikrai padejo, neatsirado nei vieno spuogo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 26, 15:47)
Man ginekologe patare 2 menesius pries metima ir po gerti wellwomen vitaminus ir tikrai padejo, neatsirado nei vieno spuogo  thumbup.gif

smile.gif na as juos kaip tik dabar pradesiu gerti thumbup.gif pataikiau bigsmile.gif , gaila nezinaujau, kad ir pries metima reikejo gerti unsure.gif
Atsakyti
Jūs visos teisios, man irgi tas pats,ustojau gerti KT, prasidėjo spuogai ant veido, kaklo, nugaros, nors net paauglystės metais neturėjau dėl to problemų. Laukiu mmmm........ dienų ir į vaistinę KT pirkt smile.gif
Atsakyti
o as laukiu savo mm pirmuju po to kai jau nebegeriu rolleyes.gif sian seip tureciau susirgti bet kaip nieko taip nieko g.gif kazkaip neramu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(goya @ 2008 02 26, 15:57)
Jūs visos teisios, man irgi tas pats,ustojau gerti KT, prasidėjo  spuogai ant veido, kaklo, nugaros, nors net paauglystės metais neturėjau dėl to problemų. Laukiu mmmm........ dienų ir į vaistinę KT pirkt  smile.gif

Girdėjau kad kai kuriom tai dar ilgai po KT metimo mm neprasideda... g.gif o va man tai jos laiku buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_25: 27 vasario 2008 - 17:24
gal cia priklauso kiek laiko gerei kt? nemanot? g.gif
Atsakyti
tai va kodel mane sitaip beria doh.gif as ir meciau pries 0.5 metu! beria baisiai, ypac nugara, niekada nera taip buve verysad.gif net baseine jau geda nusirengti, o dar vestuves arteja! mega_shok.gif siuskit visus patarimus ka turit!!!!! 4u.gif
Atsakyti