as meciau pries menesiuka, ti isdygo keli spuogeliai ant smakro
bet perskaicius jusu psisakymus isigandau...
na aisku tikiuosi kad manes neisbers jau taip labai
ir man dar vienas minusiukas, issipute mano pilvukas
nežinau ar todėl kad jau greitu metu susirgti turiu (nežinau kada) ar dėl to kad meciau KT
Ir man tas pats. kai meciau KT gert, isbere taip, kad net gyvos vietos ant veido nebeliko, ir dar tokie skaudantys tie spuogai
dabar laukiu kol mano dienos prasides, pradesiu vel KT gert, nes kai pasiskaiciau, kad jie taip ir nepraina, baisu pasidaro
man visas skausmingu spuogeliu antpludis prasidejo praejus 3ms men po KT nutraukimo, tepliojuosi visokiais tepalais, bet kolkas jokio rezultato
, klokas vargstu, nebenoriu jau gerti tableciu
l
l
QUOTE(Zivileee @ 2008 02 26, 02:00)
man visas skausmingu spuogeliu antpludis prasidejo praejus 3ms men po KT nutraukimo, tepliojuosi visokiais tepalais, bet kolkas jokio rezultato
, klokas vargstu, nebenoriu jau gerti tableciu
l
l
o kokius tepalus naudoji? reik ruostis is anksto...
QUOTE(inga_25 @ 2008 02 25, 22:12)
Ir man tas pats. kai meciau KT gert, isbere taip, kad net gyvos vietos ant veido nebeliko, ir dar tokie skaudantys tie spuogai
dabar laukiu kol mano dienos prasides, pradesiu vel KT gert, nes kai pasiskaiciau, kad jie taip ir nepraina, baisu pasidaro 
as tikiuosi jau galiu nusiraminti - Kt meciau pries daugiau nei pusantru metu, o su spuogais vis kovojau.
Padejo antbiotikai i vena. Aisku del kitu priezasciu juos gavau, bet jau trecia savaite kaip veidas ir nugara svarus.
Kad tik neprisidziaugciau.
Man ginekologe patare 2 menesius pries metima ir po gerti wellwomen vitaminus ir tikrai padejo, neatsirado nei vieno spuogo
QUOTE(Tučka @ 2008 02 26, 15:47)
Man ginekologe patare 2 menesius pries metima ir po gerti wellwomen vitaminus ir tikrai padejo, neatsirado nei vieno spuogo 
Jūs visos teisios, man irgi tas pats,ustojau gerti KT, prasidėjo spuogai ant veido, kaklo, nugaros, nors net paauglystės metais neturėjau dėl to problemų. Laukiu mmmm........ dienų ir į vaistinę KT pirkt
o as laukiu savo mm pirmuju po to kai jau nebegeriu
sian seip tureciau susirgti bet kaip nieko taip nieko
kazkaip neramu
QUOTE(goya @ 2008 02 26, 15:57)
Jūs visos teisios, man irgi tas pats,ustojau gerti KT, prasidėjo spuogai ant veido, kaklo, nugaros, nors net paauglystės metais neturėjau dėl to problemų. Laukiu mmmm........ dienų ir į vaistinę KT pirkt 
Girdėjau kad kai kuriom tai dar ilgai po KT metimo mm neprasideda...
gal cia priklauso kiek laiko gerei kt? nemanot?