Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas po KT

Nutraukusi KT vartojimą, pastojau po pusmečio. Tabletes gėriau kelerius metus.
Atsakyti
KT vartojau 8 metus. Prieš pradedant planuoti vaikelį KT nebevartojau pusę metų.
Atsakyti
Nutraukusi KT dar mėnesį saugojausi, o paskui pastojau iš 2 ciklo thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
aš nutraukus gerti KT pastojau iš 6 ciklo 4u.gif
Atsakyti
KT gėriau laaabai ilgai, susumavus apie 8 metus gaunas unsure.gif nutraukiau spalį ir jau ketvirtas ciklas kaip nepastoju verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
kai nustojau gerti kt po 2 men nestuke.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kam yra nutike kas panasaus ir gales patarti..pries pusmeti man atlikta diatermokonizacija. pries tai daug metu ir iki siu metu sausio men vartojau kontraceptines tabletes. bandziau vasario si men pastoti, bet manau nieko nesigavo.. gal kas panasios patirties turit? o pastot labai noriu.. beje man 24metukai ir dar neturejus vaiku..
Atsakyti
Aš pastojau po mėnesio,kai nustojau vartoti KT smile.gif Nes man labai greitai susinormalizavo ciklas smile.gif
Atsakyti
a labai atsiprasau kad ne i tema, bet gal kas gali atsakyt. po lyt santykiu praejus 31 dienai dariausi hcg tyrima ir buvo 0.36, ar dar yra galimybe kad esu nescia??
Atsakyti
Labai dziaugiuosi uz jus visas kurioms pavyko taip greitai nestuke.gif po KT vartojimo rolleyes.gif mano situacija deja nera tokia. vartojau KT tikrai ilgai 7metus, jau nebevartoju beveik metus, o visiskai nesisaugom puse metu ir vis nieko unsure.gif ginekologe sake jog metus galiu buti rami po KT vartojimo, bet kad jau tie metai beveik praejo verysad.gif vis bandau nuvyti blogas mintis, nes labai, labai labai norim vaikucio ir vis tikimes kad tie gandrai ir pas mus atskris unsure.gif vis bandau tiketi kad mazasis angelelis vis dar renkasi diena kada jam ateiti 4u.gif p.s dar ginekologe sake jog mano gimda yra maza, todel gali buti sunkiau pastoti verysad.gif
Atsakyti
cool.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Aš irgi gėriau KT apie 6 metus, gegužę bus metai kaip jų nebegeriu, bet nestuke.gif taip ir nepavyksta, gal organizmas valosi nuo to brūdo, bet jau į galvą lenda blogos mintys... doh.gif verysad.gif g.gif
Atsakyti