Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas po KT

Sveikutes, as irgi baigiau gert KT daugiau kaip pries menesi ir iskart bandem smile.gif menesines dingo nuejau pas gine, bet ji pasake, kad tikrai nesilaukiu, o menesines veluoja delto, kad KT nustojau gert. Praejus dar dviem savaitem t.y siandien pasidariau testuka ir jis teigiamas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bijau ka daug sneket po keliu dienu einu pas gine tikiuosi viskas bus gerai, bet jau dabar esu laaaaabai laiminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 08 29, 20:00)
Noriu paklaust klausimo, gal nevisai susijusio su pletojama tema. Ar jum nerauna stogo nustojus vartot KT. Nu man tai taip rauna, visa laik turiu kokiu problemu, vienos issisprendzia kitas susirandu, suku suku galva visa laik del ko nors, labai dideli stresa jauciu. Tai ligos vaidenasi, tai vel kas nors. Ir taip linkus is smulkmenu drambli padaryt, tai kai nustojau gert KT tai is vis. Db jau ketinu nustot saugotis, bet neramu labai, kaip nusiramint. Biju kad pastojus is vis hormonai pakriks, tai isprotesiu. Ir tai jau verkiu kas antra diena neaisku del ko.

Nu man tai nieko nerauna ir nerovė biggrin.gif
Kaip tik jaučiausi geriau, išsivalius tokia nuo tos chemijos visos tiek metų vartotos ( gal 3, gal 5 g.gif jau nebepamenu). Nustojus jas vartoti, pradėjau jaustis energingesnė, labiau norėti savo vyro wub.gif nes jos mano seksualinį apetitą tikrai juntamai malšindavo g.gif
Dabar nevartoju jau kokį pusmetį ir šį ciklą pradėsim gamybą ax.gif žiūrėsim ką turėsim biggrin.gif
Atsakyti
na man pavyko nutraukus KT is antro ciklo, bet deje pabego, tai dabar bandysim per trecia pagaut
Atsakyti
O man KT pagadino hormonu pusiausvyra, ir turim dabar problemu su gandrais. Nezinau kas butu buve jei buciau meginus is karto pastoti, taciau nutraukiau KT ju nebeapsikentusi, o ne del to ka planavom pastoti tuo metu. O kai emem planuoti...Dabar jau tuoj trys metai bus kaip gandrai mus ignoruoja.
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 10 31, 08:45)
O man KT pagadino hormonu pusiausvyra, ir turim dabar problemu su gandrais. Nezinau kas butu buve jei buciau meginus is karto pastoti, taciau nutraukiau KT ju nebeapsikentusi, o ne del to ka planavom pastoti tuo metu. O kai emem planuoti...Dabar jau tuoj trys metai bus kaip gandrai mus ignoruoja.

gal čia visai ne hormonai kalti,o dar kažkokios kliūtys? Kažkada vartojau KT, ir jei būčiau bandžiusi šaukt gandrus, ytaip pat būtų ignoravę, buvo kitų kliūčių. Išsitirkit vyro turtą ir visas zarazas pirmoj eilėj. (chlamidijos, ureaplazma, mikoplazma)
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 10 31, 10:12)
gal čia visai ne hormonai kalti,o dar kažkokios kliūtys? Kažkada vartojau KT, ir jei būčiau bandžiusi šaukt gandrus, ytaip pat būtų ignoravę, buvo kitų kliūčių. Išsitirkit vyro turtą ir visas zarazas pirmoj eilėj. (chlamidijos, ureaplazma, mikoplazma)

Tai ka rasau ir yra musu vaisingumo gydytojo diagnoze. Issityrem mes jau viska kas tik istiriama. Siuo metu darausi hormonu profili. Pranesiu ka jis parodys smile.gif
Aisku atrodo neiromas dalykas, ir kaltinimas KT. Bet tepliojimai pasirode man butent tik po KT metimo, iki tol ju nebudavo. O butent pagal tuos tepliojimus man ir atseke netvarka hormonuose.
Atsakyti
Dar tik pirmas mėn po KT, su nekantrumu laukiu kas bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmaji nestuma pagavau tik po 4ciklu, bet tai uztruko 6men, nes mano mmm lb nereguliarios, db menesis kaip laukiu naujo ciklo be KT ir bus matyt.
Atsakyti
pirma vaika pagavom pirma men po KT nutraukimo biggrin.gif
Atsakyti
Geiau KT apie 5 gal metus. Nutarukus pastojau mazdaug po 7 menesiu, is ketvirto bandymo. Ciklai nereguliarus buvo.
Atsakyti
Labai greitai pavyko.
Vartojau Regulon. Tai dar mėnesį po jų kontracepcija veikė biggrin.gif Po švelniųjų Mirelle antrų mmm nesulaukiau 4u.gif

Vartojau apie pusantrų metų.
Atsakyti
pastojau per pirmą ciklą po KT nutraukimo. Bet prieš tai pasidariau tyrimus, truputį pasigydžiau (buvo radę kažkokių zarazų).
Atsakyti