QUOTE(naitas @ 2011 06 26, 22:11)
džiovinant - pabarstyti krakmolo ant pagrindo. Tada neprilips. Nedžiovinti labai karštoj vietoj, kad nepradėtų cukrus lydytis.
Jeigu labai lošėsi meškutis, vadinas, pastilažas buvo skystokas. Reiktų priminkyt cukraus pudros arba krakmolo, šiek tiek, nedaug.. kad stabilesnė masė būtų. Gal pirmai pradžiai dėl stabilumo pagelbėtų įsmeigtas spagetis.
Daugiau tai jau nežinau ką patarti.
žinau ką dar patarti - darbo darbo ir darbo, praktikos ir praktikos
Jeigu labai lošėsi meškutis, vadinas, pastilažas buvo skystokas. Reiktų priminkyt cukraus pudros arba krakmolo, šiek tiek, nedaug.. kad stabilesnė masė būtų. Gal pirmai pradžiai dėl stabilumo pagelbėtų įsmeigtas spagetis.

žinau ką dar patarti - darbo darbo ir darbo, praktikos ir praktikos

ačiū
sutinku kad praktikos reikia



į krakmolą kišau pirštus, bet pabijojau labai sukietinti masę, galvojau paskui matysis nevientisumas...

reikia dar su vaiko modelinu palipdinėti, kad ranka įgustų kruopščiau dirbti

na aišku ir priemonės tam specialios palengvintų..
aš nuo pat ryto lendu į senas Jūsų temas ir taip iki išnaktų, žiūriu žiūriu, skaitau skaitau, tortus kopinuosi


