Įkraunama...
Įkraunama...

*KLASĖS AUKLĖTOJA (-AS)*

Tai tokias gėlytes išpiešti nėr sunku smile.gif Idėja g.gif O ką rašyt? Vardus ar linkėjimus ir duot trauti patiems ?
Atsakyti
kiek ant žemės akmenukų, tiek linkiu tau dešimtukų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
gal kuri dirbat su modelinu? http://jphier.blogsp...;max-results=35
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2011 08 10, 23:00)
Tiesa, lb sudomino ta ideja apie obuoliu kompota bigsmile.gif Daret kas nors? bigsmile.gif

Dariau pernai obuoliu kompota su devintokais. Siemet galvoju stiklaini atidaryti (nes jo tik trecdalis pripildytas ) ir dar ideti kokiu kriausiu ar kitu vaisiu. Kadangi maniskiai jau bus desimtokai ir jiems paskutiniai metai musu mokykloje, tai per paskuti skambuti ar isleistuves mes vel ji atidarysime. Manau grazu butu taip pildyt stiklaini nuo 5 klases. Veliau paskutiniais metais matytusi kaip keitesi norai, svajones ...
Atsakyti
Galvoju, gal reiks prikepti keksiukų ir prikabinti po palinkėjimą.

QUOTE(viltuse @ 2011 08 10, 09:29)
Pas mane tokia pat situacija, tai tetukas ima nemokamas kelias dienas, kad galetu mergyte i pirma klase nuvest, tai nors tiek ramiau. ax.gif

Tai tetukas ir pas mus ims, bet aš noriu pati savo vaiką atvest į šventę. Jaučiu, teks persiplėšt. doh.gif

QUOTE(alicija.ali @ 2011 08 10, 10:14)
Oi, mamyte,  schmoll.gif Kaip norėtum būt su klase, bet dukra svarbiau šiuo atvėju.  4u.gif Vis gi pirmokėlė. Niekad nebus taip smagu, graugu kaip pirmoje ir dvyliktoje klasėje. Eikit abu su tėtuku. biggrin.gif
Bet kodėl mokytojos visada galvoja apie darbą pirmoje vietoje?Kokia pareiga mumyse išugdyta, ar ne?

Na, negali gi savo auklėtinių palikt kaip niekur nieko. Galų gale, jiems tvarkaraštį pirmos dienos reikia pasakyti, pasveikinti.
O dukros klasėje irgi po oficialiosios dalies vyks individualus mokytojos sveikinimas. Nenoriu praleisti. Echhhh.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 08 10, 10:48)
O mums išėjimas į darželį. Tai irgi be galo svarbus momentas. Auklėtiniai bus 6-okai. Kaip persiplėšt?

Na, su darželiu bėdų niekad nebuvo. Juk ten nėra šventės. Eilinė darbo diena.
Atsakyti
Aš savo auklėtiniams padariau ženkliukus su PELĖDOS atvaizdu ir užrašė vaiko vardą. Visai gražiai atrodo:)
Dar sugalvojau nusipirksiu didesnį apvalų duonos kepalą, ir kiekvienas tėvelis atsipjovęs riekę pasakys palinkėjimą ar vaikui, ar kitiems tėveliams.
Ir dar padaryti po tokią vaikams dovanėlę... suvynioti į permatomą popierių po riešutą, džiovintą slyvą ir saldainį.
Dar galvoju reikia tėveliams padaryti po lankstinuką su informaciją.
bet gal turite kas kokį pavyzdį lankstinuko, nes kažkas darė čia seniau.

atsiuskit į el pašta; zilioniene.rasa@yahoo.com AČIŪ IŠ ANKSTO:)))
Atsakyti
QUOTE(rasa 123 @ 2011 08 11, 11:21)

Dar galvoju reikia tėveliams padaryti po lankstinuką su informaciją.
bet gal turite kas kokį pavyzdį lankstinuko, nes kažkas darė čia seniau.

atsiuskit į el pašta; zilioniene.rasa@yahoo.com  AČIŪ IŠ ANKSTO:)))

Nesu nieko panašaus dariusi... unsure.gif Gal kuri nors kita prisijungusi narė tau padės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar yra tokių, kurių auklėtiniai bus dvyliktokai ? blush2.gif
kol kas galva tuščia, tiek dėl pirmosios pamokos, tiek dėl kitų dalykų. nesugalvoju, ar čia juos graudint labai reikės, ar priešingai g.gif ir dar pirmokėlius vesim g.gif
Atsakyti
aš darius buvau penktoko laikraštį, daug info dėjau, bet po to pamačiau, kad mūsų m-klos išleistok pasiekimų knygutėj yra ta info, tai teko man mažinti, išėjo tarsi lankstinukas ant vieno lapo. atspausdinau ant spalvotų lapų, gražu buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 08 12, 10:45)
aš darius buvau penktoko laikraštį, daug info dėjau, bet po to pamačiau, kad mūsų m-klos išleistok pasiekimų knygutėj yra ta info, tai teko man mažinti, išėjo tarsi lankstinukas ant vieno lapo. atspausdinau ant spalvotų lapų, gražu buvo smile.gif

tikrai. pernai gi abi darėm ,,Penktoką". bigsmile.gif
gal šiemet pirmai pamokai užduočių lapą padaryt? ,,aš gudresnis už penktoką" g.gif
Atsakyti
Idėja smile.gif thumbup.gif
O kokius klausimus dėt? Prisijungčiau ir aš prie kūrimo smile.gif

Dar galvoju, gal akmenukus išpaišyt, parašyt linkėjimus abstrakčius tokius... Kad tiktų visiems, tada duot traukti, rinktis smile.gif sakysiu, kad parvežiau lauktuvių nuo jūros (taip ir yra, pririnkau).
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 08 12, 12:39)
Idėja smile.gif thumbup.gif
O kokius klausimus dėt? Prisijungčiau ir aš prie kūrimo smile.gif

Dar galvoju, gal akmenukus išpaišyt, parašyt linkėjimus abstrakčius tokius... Kad tiktų visiems, tada duot traukti, rinktis smile.gif sakysiu, kad parvežiau lauktuvių nuo jūros (taip ir yra, pririnkau).

tai va, galvoju. g.gif kryžiažodis, suvedžiot linijas į teisingus atsakymus, painūs klausimai. g.gif g.gif g.gif nedaug, kokius kelis, kad nepabostų
niekaip į miestą nentraukiu. kažkada mačiau tokius kamštinius padėkliukus puodukams. gal juos medaliais paverst? pvz ,,aš būsiu metų geriausias mokinys", nors gal ateičiai pasilikt tą mintį. g.gif
šiaip jau išsikirpau obuolius. darysiu klasėj medį, ant jo užkabinsiu per pamoką ,,kantrybės obuolį', ,,geros nuotaikos obuolį ir t.t.kad visus metus lydėtų.
Atsakyti
Kokius kirpai smile.gif
Aš galvoju apie tą obuolių kompotą, tik ką jiems liept rašyt? Palinkėjimus ar duotus sakinius pabaigti...
Atsakyti