Įkraunama...
Įkraunama...

*KLASĖS AUKLĖTOJA (-AS)*

Laimės obuolys
Susidomėjimo obuolys
Susikaupimo obuolys
Gerų pažymių obuolys
Sėkmės obuolys
Šypsenų obuolys
Atkaklumo obuolys
Kantrybės obuolys
Išminties obuolys
Ištvermės obuolys
Geros atminties obuolys

user posted image

Kai surašiau, pagalvojau, jog sinonimiški palinkėjimai, bet sakydama paaiškinsiu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 12 rugpjūčio 2011 - 12:53
Jurgine, o tuos obuolius kaip kabinsi, ar vaikams duosi ištraukt ir pakabint ar kaip... ?

Man su ženkliukais kažin ar gausis, tai reiks galvot ką nors kitą... greičiausiai pabaigt pradėtą sakinį (linksmą patarlę pvz)....
Atsakyti
pati kabinsiu. g.gif
vaikams galvoju kaip nors tą obuolinį pažadų tortą padaryt. įdėsiu ten saldainių ir raštelį su mano sugalvotu pažadu. jo turės vaikas laikytis visus metus. tipo. pažadą registruosim ir pakabinsim klasės lentoj.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 08 12, 14:05)
pati kabinsiu.  g.gif
vaikams galvoju kaip nors tą obuolinį pažadų tortą padaryt. įdėsiu ten saldainių ir raštelį su mano sugalvotu pažadu. jo turės vaikas laikytis visus metus. tipo. pažadą registruosim ir pakabinsim klasės lentoj.

pakabinsi ir tiek... o kokia prasmė? ką pasakysi, kaip paaiškinsi ką čia pakabinai ..

... pagalvojau, gal tuos obuolius metų eigoje dovanoti vaikams... taip ir pasakyt jiems, kad va, visi jie atiteks jums.... o ir klasės valandėlei tema- daryti apklausą ir išdalinti obuolius... pvz kas klasėje kantriausias... (aš tai suprantu ką parašiau, o jūs) lotuliukas.gif

man tas tortas irgi įdomu, reiks pabandyt vieną dalį išlankstyt, jei nebus persudėtinga, gal ir lankstysiu...30 doh.gif ... patiko tavo idėja, torte pažadus laikyt... ir grožis ant spintos ir šiokia tokia nauda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pulina: 12 rugpjūčio 2011 - 13:24
kadangi kalbos iš anksto nesirašau, kalbu tai, kas man atrodo tuo momentu reikalinga, plius dar kalbėdama įtraukiu vaikus, aš negaliu parašyt. biggrin.gif gal tai bus klausimai ,,kam reikalinga kantrybė?' ar pan. manieji maži, bet mąstantys, nebus standartinių atsakymų, kokius jau pateikia vyresni, prisigaudę minčių iš pašalies.
kam viso to reikia? papuoš jų klasę. šiek tiek pamąstys, kam reikia vieno ar kito dalyko . viskas.

ne viskas turi turėti gilią prasmę. mes, mokytojai, esam pripratę tik dvasingus pamokymus, žodžius sakyt, kad įsiklausytų į prasmę. kartais lašai akmens nepratašo.
Atsakyti
į paštą siunčiu pradinį ,,Aš gudresnis už penktoką" variantą. kadangi padarytas skubiai, kokybės nėra, jei naudositės - koreguokit. mirksiukas.gif pati irgi dar jį tvarkysiu.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 08 12, 11:39)

O kokius klausimus dėt? Prisijungčiau ir aš prie kūrimo smile.gif

Prisidėčiau ir aš drinks_cheers.gif
QUOTE(Jurginė @ 2011 08 12, 11:57)
tai va, galvoju.  g.gif kryžiažodis, suvedžiot linijas į teisingus atsakymus, painūs klausimai.  g.gif  g.gif  g.gif

Gal išbraukyt kokius žodžius raidžių makalynėje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 08 12, 12:50)
Laimės obuolys
Susidomėjimo obuolys
Susikaupimo obuolys
Gerų pažymių obuolys
Sėkmės obuolys
Šypsenų obuolys
Atkaklumo obuolys
Kantrybės obuolys
Išminties obuolys
Ištvermės obuolys
Geros atminties obuolys

thumbup.gif

QUOTE(Jurginė @ 2011 08 12, 13:32)

o gal geriau trauktų? ir tada išsitraukęs paaiškintų, kam reikalingas atkaklumas g.gif
Atsakyti
Gal kas turi kokių neblogų susipažinimo žaidimų. Vyresniems (9-10kl.)
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 08 15, 15:45)
Gal kas turi kokių neblogų susipažinimo žaidimų. Vyresniems (9-10kl.)

O penktokiukams gal kas irgi turit? bigsmile.gif
Atsakyti
Na, pats populiariausias ir visiems gerai žinomas būtų toks:

pasakai savo vardą ir vieną būdvardį kuris prasideda iš tavo vardo pirmosios raidės. Pvz. Mano vardas Renata- esu reikli smile.gif

Atsakyti
Va čia yra įvairių žaidimų smile.gif

http://www.kaveikti....dimai/142/1.htm
Atsakyti