Įkraunama...
Įkraunama...

*KLASĖS AUKLĖTOJA (-AS)*

QUOTE(dangiuk @ 2011 08 18, 19:27)
Nu ką jau čia dabar... skini sau ir, jei kas užklaus, atsainiai teikiesi mest per petį: ,,Aš - mokytoja"... lotuliukas.gif (mol - atšok, durniau, mano stogas ne pats tvirčiausias lotuliukas.gif)

lotuliukas.gif thumbup.gif jei ką- reiks pasinaudoti tavo patarimu biggrin.gif
Atsakyti
dieve dieve... lyg vaistingųjų augalų negalima pasiskint. cool.gif
Atsakyti
Nu ką jau čia dabar... skini sau ir, jei kas užklaus, atsainiai teikiesi mest per petį: ,,Aš - mokytoja"... lotuliukas.gif (mol - atšok, durniau, mano stogas ne pats tvirčiausias lotuliukas.gif)

tease.gif tease.gif

QUOTE(Jurginė @ 2011 08 18, 19:42)
dieve dieve... lyg vaistingųjų augalų negalima pasiskint.  cool.gif

žiemai atsargų reikia ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Atsakymas thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu su skirtuku pirmokui
user posted image
Atsakyti
Šaunuolė jo-vita7, beveik kaip originalas thumbup.gif man patiktų tokų skirtuką gaut dovanų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2011 08 19, 19:32)
user posted image

Ir čia visiems vaikams tokius dovanosite? Šaunuolė, darbštuolė 4u.gif
Atsakyti
Jo-vita7 clap.gif

Man laaaaaabai patinka bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Ir aš tokio noriu thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz ivertinima. Dovanosiu visiems pirmokams. Dirbu kaimo mokykloje, tai ne per daugiausiai vaikuciu turim. Tiksliai dar nezinau kiek, gal kas pasikeite per vasara
Atsakyti
O visos jau dirba bigsmile.gif Mano dar galva tuščia: nei minčių, nei dovanų rolleyes.gif Vilioja stiklainis obuolių...
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2011 08 19, 19:32)

Pasakiškai gražu.
Bet tikrai tiek laiko neturėčiau.

Aš dabar nuotraukas atrenku, kiekvienam į diską įrašysių iš praėjusių metų, nes tyčia nedaviau praėjusiais metais. Dabar bus smagu prisiminti praėjusius metus.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 08 20, 01:19)

Aš dabar nuotraukas atrenku, kiekvienam į diską įrašysių iš praėjusių metų, nes tyčia nedaviau praėjusiais metais. Dabar bus smagu prisiminti praėjusius metus.

Aš pernai dovanojau smile.gif thumbup.gif

tai per visus metus vėl prisikaupė jų begalė.. Deja yra viena problema.... doh.gif Mano CD ROM sukvailiavo ir nebeįrašinėja... O taisyti kaip ir nebeapsimoka... Senukas tas mano laptopas.... jau nebe nešiojamas o stalinis yra palikęs, nes baterija nė minutės neatlaiko schmoll.gif Reikia naujo kompiuterio, deja, kol kas yra svarbesnių pirkinių... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 20 rugpjūčio 2011 - 11:54