Įkraunama...
Įkraunama...

*KLASĖS AUKLĖTOJA (-AS)*

Sveikutės 4u.gif
Įkišau nosį trumpam, bet turbūt užsuksiu dar rečiau tongue.gif tongue.gif Truputuką pavydžiu, kad gyvenat rugsėjo 1osios nuotaikomis.Savo 9okus auklėtinius teko palikjti, nes laukiam rugsėjį gandrų.Sėkmės mergaitės.

Dangiuk, čia aš ta pati , tik niką pasikeitusi.Mudvi kartu atestavomės Vilniuje, jei pameni ir bendraudavau pas Lituanistus SM.

Išeinu atostogų clap.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2011 08 20, 12:13)

Dangiuk, čia aš ta pati , tik niką pasikeitusi.Mudvi kartu atestavomės Vilniuje, jei pameni ir  bendraudavau pas Lituanistus SM.
Išeinu atostogų    clap.gif

Pamenu, pamenu drinks_cheers.gif sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2011 08 20, 13:13)
Sveikutės  4u.gif
Įkišau nosį trumpam, bet turbūt užsuksiu dar rečiau tongue.gif  tongue.gif Truputuką pavydžiu, kad gyvenat rugsėjo 1osios nuotaikomis.Savo 9okus auklėtinius teko palikjti, nes laukiam rugsėjį gandrų.Sėkmės mergaitės.

Dangiuk, čia aš ta pati , tik niką pasikeitusi.Mudvi kartu atestavomės Vilniuje, jei pameni ir  bendraudavau pas Lituanistus SM.
Išeinu atostogų    clap.gif

mes ir sakom, kad tu dingus iš skypės ir iš SM. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif sveikinimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 08 20, 12:53)
Aš pernai dovanojau  smile.gif  thumbup.gif

tai per visus metus vėl prisikaupė jų begalė.. Deja yra viena problema....  doh.gif  Mano CD ROM sukvailiavo ir nebeįrašinėja... O taisyti kaip ir nebeapsimoka... Senukas tas mano laptopas.... jau nebe nešiojamas o stalinis yra palikęs, nes baterija nė minutės neatlaiko  schmoll.gif  Reikia naujo kompiuterio, deja, kol kas yra svarbesnių pirkinių... rolleyes.gif

O baterijos pasikeist negalima?
Nes maniskio anksciau laike 3h o dabar vos 1h su biskiu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2011 08 20, 15:41)
O baterijos pasikeist negalima?
Nes maniskio anksciau laike 3h o dabar vos 1h su biskiu.  unsure.gif

Galima smile.gif Bet kai brolis keitė savo kompiuteriui, tai neilgai jinai tetarnavo, o sumokėjo nemažai.... Tai aš svarstau, kad geriau pataupyti ir gera kompiuterį nusipirkti, nes šiam jau ir vienas kampas nulužęs lotuliukas.gif ir kai kur varžtelių trūksta ir jau atminties mažai... Visgi pirkau prieš 5 metus... Tai savo kaip ir atitarnavo jau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 08 20, 15:44)
Galima  smile.gif  Bet kai brolis keitė savo kompiuteriui, tai neilgai jinai tetarnavo, o sumokėjo nemažai.... Tai aš svarstau, kad geriau pataupyti ir gera kompiuterį nusipirkti, nes šiam jau ir vienas kampas nulužęs  lotuliukas.gif  ir kai kur varžtelių trūksta ir jau atminties mažai... Visgi pirkau prieš 5 metus... Tai savo kaip ir atitarnavo jau...  smile.gif

pritarčiau ir aš, kad jei yra galimybė tai naują pirk... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 08 20, 15:44)
Galima  smile.gif  Bet kai brolis keitė savo kompiuteriui, tai neilgai jinai tetarnavo, o sumokėjo nemažai.... Tai aš svarstau, kad geriau pataupyti ir gera kompiuterį nusipirkti, nes šiam jau ir vienas kampas nulužęs  lotuliukas.gif  ir kai kur varžtelių trūksta ir jau atminties mažai... Visgi pirkau prieš 5 metus... Tai savo kaip ir atitarnavo jau...  smile.gif

Maniskiui ketvirti metai prasides unsure.gif
As galvojau nauja pirkt, kai uzluzes buvo, bet pataise tai dar pratempsiu, nors buvau radus nebloga toki uz 1500lt su nuolaida unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, smagiai čia bendraujat, žiūriu, kaip ir aš, tais pačiais rūpesčiais gyvenat biggrin.gif
Labai jau gundo mane obuolių stiklainis, gal reik pasiryžt, tik neturiu nei dangtelio to metalinio, nei uždaryt su kuo doh.gif (neturėjus aš su juo jokių reikalų blush2.gif )

O šermukšnių įdėja ir man labai patiko, pas mus palei langą auga šermukšnių medis, atlėkit, visoms užteks, man jis gyvent truputį trukdo, tai apskinsim jį biggrin.gif

Pernai aš dariau medalius iš popieriaus "Aš jau penktokas/ė". Vaikam labai patiko blush2.gif Kolegės dar spėjo nusikopijuot ax.gif

Man dar klausimas: kiek jūs gaunat valandų už auklėjamąją klasę? Pas mus tai vos ne visoms skirtingai blink.gif alia pagal nuopelnus cool.gif
Atsakyti
yra usžukami stiklainiai ir užsukamų stiklainių dangteliai...
Atsakyti
Jurgine, Dangiuk, grįšiu su krūva klausimų pas jumi gal po metų ar dviejų, kai būsit jau išbandę naująsias vidurinio ugdymo programas tongue.gif O dabar tolstu tolstu į kitą pasaulėlį. Tokioj brandoj trečią klecką turėt didžiulė atsakomybė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KB* @ 2011 08 20, 19:17)
Man dar klausimas: kiek jūs gaunat valandų už auklėjamąją klasę? Pas mus tai vos ne visoms skirtingai blink.gif alia pagal nuopelnus  cool.gif

Pas mus už vadovavimą klasei duodą arba 2,5 arba 3 val (priklausomai nuo mokinių skaičiaus klasėje)
Atsakyti

Man dar klausimas: kiek jūs gaunat valandų už auklėjamąją klasę? Pas mus tai vos ne visoms skirtingai blink.gif alia pagal nuopelnus cool.gif
[/quote]
Pas mus nuo 2,5 iki 4
Atsakyti