Įkraunama...
Įkraunama...

*KLASĖS AUKLĖTOJA (-AS)*

QUOTE(jo2007 @ 2011 08 28, 20:12)
Gero gyvenimo klasėje receptas

thumbup.gif super , išsaugau kitiems metams rolleyes.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 08 28, 20:18)
Kai maniškiai ima zyzti kažką iš temos "o kam to reikia? Nenoriu...." Tai aš imuosi šantažo: Nereikia, gal ir teisingai sakot- tai būkim pilkos dėmės ir susiliekim su mase.. ir pan... Kadangi maniškiai mėgsta būti pagirti- suveikia...

Aišku visai kitas reikalas, jei vaikų dar nepažįsti... Su seniūno rinkimais būdavo lengva,nes atsirasdavo norinčių, arba siūlydavo tuos pačius iš praeitų metų ax.gif

Pas mane ta situacija ir yra kai nepazisti o per menesi reikia nurodyt kas seniunas klases. doh.gif Tikiuos siumeciai bus bent kiek daugiau motyvuotesni. blush2.gif
Atsakyti
[quote=jo2007,2011 08 28, 20:04]
Čia jei įdomu aiškinimas apie žąsis:
Ačiū už žąsų pamokas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jo2007 @ 2011 08 28, 19:04)
Čia jei įdomu aiškinimas apie žąsis:

o cia yra skaidrės www.svajos.com/slides/zasu_pamokos.pps

thumbup.gif Labai šauni idėja. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mano šiemetinės mini dovanėlės šeštokams blush2.gif Dovanodama palinkėsiu, kad šiemet mokslai sektųsi lengvai kaip drugelio plevenimas ir mokslo vaisiai būtų saldūs kaip šie saldainiukai, na kažką tokio, dar reikia gražiau mintis susidėliot blush2.gif
user posted image

O palnų asmeniškai turbūt ir aš daugiau naujokėms nesiųsiu, nes nesulaukiau net elementaraus "ačiū" , kažkaip na ką aš žinau..... nesunku padėt, jei galiu ,bet....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 28 rugpjūčio 2011 - 21:45
Jaučiu kiek aš daug nežinau apie klasės auklėtojo pareigas, kad net baisu darosi g.gif Gerai, kad atradau jūsų puslapėlį, tai vis pasiskaitau ir naujų žinių įgaunu bigsmile.gif ech kaip sunku tiems naujiems mokytojams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2011 08 28, 22:42)
Mano šiemetinės mini dovanėlės šeštokams  blush2.gif Dovanodama palinkėsiu, kad šiemet mokslai sektųsi lengvai  kaip drugelio plevenimas ir mokslo vaisiai būtų saldūs kaip šie saldainiukai, na kažką tokio, dar reikia gražiau mintis susidėliot  blush2.gif
user posted image

O palnų asmeniškai turbūt ir aš daugiau naujokėms nesiųsiu, nes nesulaukiau net elementaraus "ačiū" , kažkaip na ką aš žinau..... nesunku padėt, jei galiu ,bet....

šauniai padirbėjai smile.gif
Atsakyti
Mano šiemetinės mini dovanėlės šeštokams  blush2.gif Dovanodama palinkėsiu, kad šiemet mokslai sektųsi lengvai  kaip drugelio plevenimas ir mokslo vaisiai būtų saldūs kaip šie saldainiukai, na kažką tokio, dar reikia gražiau mintis susidėliot  blush2.gif
user posted image

drinks_cheers.gif

Ne naujieną pasakei. Užtai ir pykstam dėl slaptažodžių davimo, aš irgi ir pernai, ir anksčiau siunčiau, gal 2 iš kokių 10 padėkojo. Bet daugiau iš tų nepadėkojusių nė viena ir nepasirodė. Tiesa, kai kurios vis prieš rugsėjo 1 užbėga su tuo pačiu planų prašymu,bent jau pas lituanistes.
Atsakyti
Jungiuosi su saldaininem dovanelem
user posted image
user posted image

Labai idomi pamoka apie zasis thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Aš pernai penktokams ciulpinukus dovanojau, tai jau siemet nesinori kartotis

QUOTE(jo-vita7 @ 2011 08 28, 23:38)
Jungiuosi su saldaininem dovanelem
user posted image
user posted image

Labai idomi pamoka apie zasis  thumbup.gif

Gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2011 08 28, 21:42)
Mano šiemetinės mini dovanėlės šeštokams  blush2.gif

Labai gražiai atrodo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir kitų saldaininės dovanos super thumbup.gif
Atsakyti
labai gražios dovanėlės 4u.gif (gaila kad aš tokiem reikalam gyslelės neturiu blush2.gif blush2.gif )
Atsakyti