Įkraunama...
Įkraunama...

*KLASĖS AUKLĖTOJA (-AS)*

QUOTE(Retisa @ 2011 06 28, 19:28)
o jie kažin į kitus miestus siunčia?

Taip siunčia : "Prekė Jums bus pristatyta per 3-4 darbo dienas."

Radau štai čia smile.gif

http://www_mgreklama...uveje/index.php

"Pavarėm" jiems reklamos šiandien lotuliukas.gif
Atsakyti
Įkėliau satulėlę, skirtą Tolerancijos dienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 06 28, 20:44)
Įkėliau satulėlę, skirtą Tolerancijos dienai smile.gif

idomu, bet grazu.. thumbup.gif
Zurau ukininku zmonos, nu kas ten per nesmone lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2011 06 28, 19:28)
o jie kažin į kitus miestus siunčia?

Tikrai siunčia, kaip sakiau, teko jau naudotis jų paslaugomis. Atsiuntimas, jei neklystu, tik 4 Lt thumbup.gif
Atsakyti
Padėkit blush2.gif Matyt visai nuo karščio smegeninė išdžiūvo biggrin.gif Niekaip nerandu kaip sudėti į krepšelį ženkliukus blush2.gif
Ir sakykit, tos kurios užsakinėjot, jei pvz . aš noriu ženkliuko su užrašu, ta prasme ne su foto, tai foną ar jie parenka ar man irgi jį reikia išsirinkti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 28 birželio 2011 - 21:00
QUOTE(lili* @ 2011 06 28, 21:59)
Padėkit  blush2.gif Matyt visai nuo karščio smegeninė išdžiūvo  biggrin.gif Niekaip nerandu kaip sudėti į krepšelį ženkliukus  blush2.gif
Ir sakykit, tos kurios užsakinėjot, jei pvz . aš noriu ženkliulo su užrašu, ta prasme ne su foto, tai foną ar jie parenka ar man irgi jį reikia išsirinkti  blush2.gif

kiek pamenu ten reikia rasyt i ju pasta.....o del fono, as rinkausi pati...nors man jo ir nereikejo....
Atsakyti
QUOTE(Raiduke @ 2011 06 28, 22:00)
kiek pamenu ten reikia rasyt i ju pasta.....o del fono, as rinkausi pati...nors man jo ir nereikejo....

aciuks.gif

Tai ko gero el.paštu jie ir į klausimus atsakytų , reikės parašyt ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man ryt išeistuvės, kalba atrodo išmokau, gal iki rytojaus nepamirsiu doh.gif unsure.gif
Tik jauciu, kad ryt visko nespesiu, nes ir paskutine valandele pravest ir dokumentus senus atiduot. doh.gif O kur dar ryte grozio proceduros doh.gif
Na bet gal kaip nors blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kolegės. Skaitinėju skaitinėjau Jūsų pasisakymus ir supratau, kad ne visiems čia vieta ir nelabai norite įsileisti kitų. Truputį liūdna ir nusivyliau, kad ir čia žmonės yra skirstsomi. Pateikiamas sąrašiukas kas priimtinas šiuose pasisakymuose, kas - ne. Kai mažas vaikas aplink sukasi, tikrai nevisada spėju parašyti pasisakymą. Kam reikia, kas prašo padedu. Bet kodėl reikalinga afišuotis, jog padėjau?Nors ir nedaug darbų esu išsiuntusi į paštą seniau, bet namanau, kad galima daryti tokius sąrašus. Kažkaip mane tai paveikė neigiamai .Ir nusivyliau.

Čia nepiktai, tiesiog taip pasijaučiau, kai perskaičiau viską.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 29 birželio 2011 - 08:20
Na, jei nenorėtumėm įsileisti kitų- temos pradžioje būtų aiškiai užrašyta- UŽDARA TEMA - NAUJOKŲ NEĮSILEIDŽIAM. smile.gif

Atsiprašom, jei ką nors papiktinom su tuo sąrašu... Tema buvo sukurta tam, kad bendradarbiautumėm.... To pasekoje ir atsirado paštas, nes buvo labai nepatogu visoms skirtingais adresais siuntinėti įvairią medžiagą- yra kur kas greičiau ir patogiau, kai įlendi į kokią nors dokumentų saugyklą ir pasiieškai kas tau reikalinga...

O į tą saugyklą patekti daug kas nori... Deja, būna taip, kad pasiimt pasiima, o duoti nemoka...

Jei kam nors dėl kokių nors priežasčių nėra laiko bendrauti- puiku- tiesiog pasidalinkit turima medžiaga. Pašte matosi, kas ja dalinasi- tas nares irgi įtrauksime į sąrašą... Šito aš asmeniškai nieko netaikau, manau, kad ir daugiau narių yra panašiai galvojančių, tik gal čia to neparašo. Jei atrasit laiko apsilankyt mokytojų pašte ir pasiieškot reikalingos informacijos, tai atrasit laiko kars nuo karto atsiųst kokį nors scenarijų ar šiaip nuotraukų iš renginio su trumpu laiškeliu...

Tas dviejų mėnesių bendravimas skirtas toms, kurios pasirodo kaip jaunas mėnulis ir dingsta, kai parsisiunčia viską iš pašto... Arba dar blogiau- ima ir ištrina....

Skaudu, kai taip įvyksta ir suvoki, kad taip daro MOKYTOJOS... Tai ką mums tokiu atveju daryti? Nekreipt dėmesio?

Atsakyti
kiekvienas i viska reaguoja savaip..nenustebau, kad kazkam sukele nekokiu asociaciju, bet ka darysi...kaip Jugeta ir minejo, tema ne uzdara, gali bendrauti kas nori, bet kiek teko pastebeti, kad didzioji dalis ne bendrauti nori, o pasto duomenu...juk tai tikrai nesazininga, cia visos vargsta, kazka deda, dalinasi.....
o del bendravimo, kas kiek gali ir bendrauja, juk nei viena nesat priverstos butinai per diena parasyti 50 zinuciu.... biggrin.gif
viskas vyksta savo noru ar ne taip...
o paprasciausiai tokie dalykai kaip: atejau, gavau, paziurejau ir dingau...jau ziauriai atsibode.
Tad kaip sako katinas Leopoldas: "gyvenkime draugiskai" mirksiukas.gif
o kad nuomoniu bus visokiu, tai cia ir taip aisku... g.gif

o del istrinimo informacijos, oi kaip liudna, vyksta tokios nesamones...buvo ir tokiu bajeriu, kad kituose forumuose mamos susikelia savo vaikiuku, seimos foto, ir kazkas ilindes jas panaudoja kaip savo..argi tai normalu, tai slykstu yra doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raiduke: 29 birželio 2011 - 10:11
Oho kokie tempai, net skaityti nespėju, o kur dar komentuoti smile.gif

Ženkliukų idėja super, nuotraukų pašte dar neperžiūrėjau, bet šaunuolės, kad įdėjot.

Jugeta matau atsakinga už renginius- aš taip pat- galėsim susikeisti info - artimiausias renginys rugsėjo pirma doh.gif
Atsakyti